Inger`Albastru Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Ii tin pumnii lui Daniel. Aici poti afla,tot ce iti trebuie si unde poti dona PS: Trebuie sa mentionati si pt cine il donati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Se doneaza sange fie DIRECT la spitalul de urgenta Floreasca, fie la Institutul de Hematologie de pe strada Dr. Felix. Nu ai nevoie de nimic, conditiile sunt sa nu ai sau sa nu fi avut vreodata: HIV/SIDA, sifilis, hepatita, epilepsie, boli de inima, boli de piele. ATENTIE: trebuie mentionat ca se doneaza PENTRU "Sisoe Vladimir Daniel" altfel nu primeste el sangele. Cereti sa vi se dea un fluturas pe care sa scrie asa, stiu ei mai departe ce au de facut. OK... azi dupa program trec pe la floreasca... sper sa se potriveasca grupa... am grupa 0 dar mai e un RH ceva... Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos_ Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Stie cineva in ce conditii se poate dona sange?!?!? Este nevoie de certificat de donator, de analize ...? Pana la ce ora au program? Se poate dona sange direct la spital? E cineva medic aici... sau stie cineva mai multe ? Da, se poate dona direct la spital. Daca am inteles bine (aseara eram destul de obosit si socat dupa ce am vazut) nu conteaza ce grupa aveti. Daniel va primi grupa lui, indiferent de ce grupa donati. El ar putea avea nevoie de BIII+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) OK... azi dupa program trec pe la floreasca... sper sa se potriveasca grupa... am grupa 0 dar mai e un RH ceva... Merci! Din cate stiu, se poate dona orice grupa, chiar daca nu-i cea care-i trebuie lui, pentru ca se face un schimb la banca e sange (sper ca are logica ce am scris ). Chiar saptamana trecuta se discuta despre asta, mai era cineva din Ploiesti care avea nevoie de donatori. Eu nu pot dona, din cauza greutatii prea mici. Dar daca poti dona, du-te! Ma bate un gand sa trec totusi azi pe la Floreasca sa intreb, poate poate am noroc si pot dona si eu. Ca tot am de umblat azi prin oras. Doamne ajuta sa se faca bine Daniel... Edit: @Dragos_ , am postat cam acelasi lucru, scuze, nu vazusem postul tau. Editat Octombrie 16, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Aici nu se mai pune vina pe viteza, pe neatentie. E chestie de bulan. Cand mergi cu motorul e ca la loterie. Din cauza unor cretini care nu gandesc ca o actiune de a lor poate degenera intr-o tragedie ... sufera oameni nevinovati. Vorbesc din cunostiinta de cauza ca am patit anul trecut la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Offfff.....Insanatosire grabnica ptr ca are nevoie . Ce conservar idiot (cuvant urat ) pe el.....Cata idiotenie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Of, ce aiurea, trecusem si noi pe acolo cu cateva ore inainte si vazusem deja cel putin doua accidente pe drum. Este tragic ce s-a intamplat si este tragic si modul in care se actioneza la noi, de la imbecilii de pe sosele pana la o ambulanta fara trusa medicala, sau politia care nu anunta familia victimei, si lipsa sangelui din spitale... Multa sanatate lui Daniel (nu stiu de unde, dar imi pare foarte cunoscut) si putere familiei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 sincer imi pare rau sper sa se recupereze cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Ingrozitor! Ce de oameni imbecili sint in tara asta. N-am cuvinte. Ii doresc multa sanatate lui Daniel si sper sa fie posibil sa se refaca fara sechele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Trebuie neaparat sa-mi gasesc hartia cu RHu ala ca eu am grupa BIII...n-am avut nici o boala din cele care le-a enumerat Hellryder... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Am si eu o nedumerire: de ce au disparut pozele puse de ticolino? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Le vaneaza televiziunile. O sa detaliez mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Am vb cu Ranga si diseara trecem pe la spital sa donam sange. Hellryder am luat numarul tau de telefon in caz de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Am facut o schita a accidentului. De un singur lucru sunt absolut sigur, pt ca am vazut cu ochii mei: dacia era perpendiculara pe drum in momentul impactului. Restul, l-am dedus din discutiile cu ceilalti. A, apropo, desi passatul a lovit relativ "in plin", nu i-au sarit airbag-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) Pai daca cei din Passat nu aveau centurile, putin probabil sa sara air-bag-ul (din cate stiu, declansarea air-bag-ului e conditionata de folosirea centurii de siguranta si se stie cati nu folosesc din prostie centura. Eu unul o folosesc de fiecare data cand ma deplasez cu masina, atat ca sofer cat si ca pasager). Insanatosire grabnica lui Daniel. Din pacate nu pot dona ptr ca am prezent in sange virusul hepatitei. Editat Octombrie 16, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Passatul nu a apucat sa franeze, a intrat in dacie in plin (ma rog, in aripa spate). Daca soferul nu avea centura sarea prin parbriz. Fata passatului era muci. Si totusi soferul nu avea nici macar o zgarietura, nu avea absolut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Naspa.....ce sa mai zic? Sanatate lui Daniel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Groaznic ce s-a intamplat, sper sa-si revina, o plimbare de-asta organizata de pe forum sa se termine asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Multa sanatate Daniele!Sper sa intre la puscarie conservarul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Dupa ultimele informatii de la politie, se pare ca de fapt Vali a intrat in dacie deoarece are vopsea rosie pe furca (dar nu inteleg cum, pt ca motorul lui era pe camp cu 20m inainte de dacie), iar Daniel a intrat in spatele passat-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neurochemistry_hacker Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) Donatul sangelui se face numai dimineata la primele ore (7-8) si donatorul nu trebuie sa manance inainte de a dona sange. Nu trebuie sa ai la tine decat buletinul si eventual carnetul de donator onorific. Nu e nevoie de nimic altceva, analiza sangelui se face la donare si astfel poti beneficia si de analize gratuite. La donare primiti si un bon de masa, o adevarinta pentru concediu de odihna 2 zile si reducere pentru transportul in comun. Va sfatuiesc sa luati bonul de masa macar si sa-l dati unui copil sau batran. Aaaa, era sa uit, trebuie musai sa precizati pentru cine donati.... Editat Octombrie 16, 2006 de neurochemistry_hacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 habar nu am ce grupa am, ma duc maine sa donez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Hmmm se pare ca nici pana acum nu se stie exact cum s-au petrecut lucrurile ceea ce mi se pare putin aiurea. Sper sa nu se face vreo smenarie pe la politie sa ii scoata tot pe motociclisti vinovati, sau vreo culpa comuna. Insanatosire grabnica ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 nu are cum frate sa scoata culpa comuna ... e imposibil dacia nu avea ce sa caute in pozitia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate