yoz1978 Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Stie cineva ceva de marca X-Gear (am vazut de vanzare discuri de frana de la aceasta marca destul de ieftine disc de fata pentru 1000 rr 500 ron) Daca stie cineva ceva de aceasta marca...? Se merita sau atata dai atata face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 se scrie si se citeste MERITA, fara SE! "Merita sa cumpar lucrul X? Merita sa schimb telefonul X cu telefonul Y?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 se scrie si se citeste MERITA, fara SE! "Merita sa cumpar lucrul X? Merita sa schimb telefonul X cu telefonul Y?" Nu, nu se merita... Atunci nu me duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Sictir! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Belbody, chiar te plictisesti? Hai sa scriem in limba ceha si intri acolo si ne corectezi. Deaia merge treaba atit de bine in RO de pleaca toata lumea din tzara! Ca nu stim vorbim si sa scriem corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Ii inteleg nemultumirea lui belbody dar na... se poate totusi trece peste Corectia a fost facuta. (Mie imi plac cel mai mult aia care nu stiu exact cati de "i" au terminatiile unor verbe, in special "a fi" la diferite conjugari si top of the block - aia care scriu "care" in loc de "pe care". in logica lor, vom ajunge sa scriem "mama pe care m-a facut". Si invers ) "lipsa probe intentie asasinat. .. Pupat toti piata endependenti." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Ii inteleg nemultumirea lui belbody dar na... se poate totusi trece peste Corectia a fost facuta. (Mie imi plac cel mai mult aia care nu stiu exact cati de "i" au terminatiile unor verbe, in special "a fi" la diferite conjugari si top of the block - aia care scriu "care" in loc de "pe care". in logica lor, vom ajunge sa scriem "mama pe care m-a facut". Si invers ) "lipsa probe intentie asasinat. .. Pupat toti piata endependenti." si pina la urma se sau nu se merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Belbody, chiar te plictisesti? Hai sa scriem in limba ceha si intri acolo si ne corectezi. Deaia merge treaba atit de bine in RO de pleaca toata lumea din tzara! Ca nu stim vorbim si sa scriem corect! Chiar nu ma plictisesc deloc. Daca ai gandi in profunzime ai remarca ca DE AIA nu merge treaba in Romania, pentru ca se merge spre prostie, spre cocalareala, spre analfabetizare. Din ce in ce mai multa prostie si kitsch, lipsa de identitate nationala, de spirit civic, cu alte cuvinte o nepasare crasa a pus stapanire pe populatia romaneasca. Bine totusi ca cei plecati din tara sunt in stare sa pastreze o limba curata si o constiinta romaneasca bine definita, nefiind influentati de prostia de turma pe care din fericire NU o au in jurul lor. Da, repet, de aia nu e bine in Romania, prostia ucide Romania, slowly but surely. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Iunie 9, 2011 Autor Share Postat Iunie 9, 2011 Se ( )poate sterge daca am deranjat multumesc de ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Eu n-am auzit de Xgear, Gugaleste si tu, vezi daca au un site, de unde e marca, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 haha, another flame topic by motoretizm.ro .. nimic nu are legatura cu subectu' ) =)) hea hea hea. si da, s-a ajuns la modificarea dex ului pentru a se aduce in ordine scrieri care acum 15 ani erau consederate 'agmaticalitati' .. asta a sa fiu in trend.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Na, era greu sa gugalesti, e firma greceasca care face echipamente pt moto.. http://www.x-gear.gr/index.php?welcome=1&lang=gr&lang=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Stie cineva ceva de marca X-Gear (am vazut de vanzare discuri de frana de la aceasta marca destul de ieftine disc de fata pentru 1000 rr 500 ron) Daca stie cineva ceva de aceasta marca...? Se merita sau atata dai atata face? unde ai gasit in romania sa aduca ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Iunie 10, 2011 Autor Share Postat Iunie 10, 2011 Multumesc pentru raspuns Belbody. Cei care vand aceste discuri (raspuns pentru Cavalerul - www.piese-motocicleta.ro) mi-au spus ca sunt fabricate prin Indonezia dar probabil in licenta daca firma este greceasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Chiar nu ma plictisesc deloc. Daca ai gandi in profunzime ai remarca ca DE AIA nu merge treaba in Romania, pentru ca se merge spre prostie, spre cocalareala, spre analfabetizare. Din ce in ce mai multa prostie si kitsch, lipsa de identitate nationala, de spirit civic, cu alte cuvinte o nepasare crasa a pus stapanire pe populatia romaneasca. Bine totusi ca cei plecati din tara sunt in stare sa pastreze o limba curata si o constiinta romaneasca bine definita, nefiind influentati de prostia de turma pe care din fericire NU o au in jurul lor. Da, repet, de aia nu e bine in Romania, prostia ucide Romania, slowly but surely. Hai totuÂşi să folosim diacritice înainte să spunem aÂşa cuvinte mari (sunt de acord cu tine, dar aÂşa e nația noastră, nu îmi pot explica totuÂşi de ce) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) Na, era greu sa gugalesti, e firma greceasca care face echipamente pt moto.. http://www.x-gear.gr/index.php?welcome=1&lang=gr&lang=en Got you Editat Iunie 10, 2011 de asds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate