anics112 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 In sensul de mers spre Magazinul Unirii , un Motociclist intins pe jos - 2 masini Smurd , politie multa. ora aproximatina 14 Resuscitare 1 ora , (inca nereusita) Se pare ca din motive necunoscute a intrat intr-un stalp de pe marginea drumului. Martori spun ca nu ar fi fost deranjat de nimeni in trafic. Dumnezeu sa aiba mila de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 B-650-DKR din pacate. Imagine groaznica,doua masini SMURD,patru masini de politie,zona delimitata cu banda ca sa tina curiosii departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) motociclist mort. dumnezeu sa l ierte permis din 2009 mobra un bmw nume: alex Editat Iunie 16, 2011 de Calduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Acum am trecut si eu pe langa locul accidentului. Bdul Unirii, la 100m metri inspre tribunal, dupa intersectia cu Zepter. Pe jos era motocicleta implicata, culoare albastra iar pe margine motociclistul acoperit cu folie izoterma. Nu am observat alte auto implicate in accident. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Editat Iunie 16, 2011 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Avea si aici cont AlexXp... Last Active: Today, 11:05 AM Odihneasca-se in pace... :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anics112 Postat Iunie 16, 2011 Autor Share Postat Iunie 16, 2011 Stie cineva, de ce a intrat in stalp ? Exista vre-un martor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 pacat de el s-a zbarlit parul pe mine, duca-se dracului de mobra si de mers in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca. acum am trecut pe acolo si baiatu era langa stalp, am intrebat un militian si a zis ca a intrat cu capu in stalp si si-a fracturat coloana. mobra avea avarii ushoare, nu pot sa-mi dau seama cum a ajuns acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 pacat de el s-a zbarlit parul pe mine, duca-se dracului de mobra si de mers in oras. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! pacat de el.... are idee cineva de ce a intrat in stalp? bulevardul ala e destul de lat si de drept... am trecut si eu pe acolo azi pe la 11:30 si era destul de putin trafic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 eu am o banuiala insa n-as vrea sa speculez. printre cele mai nasoale faze, mai rau decat gropi si linii de tramvai, e sa dai in vreo denivelare (ridicatura, 'cocoasa') dintre benzi cum sunt alea pe marginea benzii pentru ratb. nu vreau sa incep nici o polemica, odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 nu ca m as pricepe eu, dar drumu aceela il fac zi de zi la munca, de aceea am vazut si cand "s-a stins" ambulanta a facut resusitare cel putin 1 ora si ceva, dar degeaba... nu sunt denivelari sau altceva drumu este aproape impecabil sa te "Dai" , am o vaga idee sa nu l fii "impins" cineva de la spate ... altfel nu imi explic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HWI Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 eu am o banuiala insa n-as vrea sa speculez. printre cele mai nasoale faze, mai rau decat gropi si linii de tramvai, e sa dai in vreo denivelare (ridicatura, 'cocoasa') dintre benzi cum sunt alea pe marginea benzii pentru ratb. nu vreau sa incep nici o polemica, odihneasca-se in pace hmm... merg des pe traseul respectiv (ce-i drept, nu pe banda întâi) și nu țin minte să fie vreo denivelare atât de periculoasă. plus că bietul om avea un motor care nu preia denivelările chiar ca o bicicletă fără suspensii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Daca nu ma insel, intersectia e supravegheata video. Probabil ca misterul e in inregistrari, daca a fost sicanat, daca a pierdut capra de sub el, etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 intre nerva traian si zepter??? e inca pe mess ..are la status out (( nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Pacat, ma gandesc ca poate o fi prins o banda din aia lipita pe asfalt, o fi pierdut aderenta spate si nu a mai avut timp sa redreseze. Pe un drum atat de lat, sa intre sinur in stalp. Cred ca ceva camere amplasate in intersectie pot arata ceea ce s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa il odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Incredibil..am ramas blocat cand am citit. S-a intamplat ceva, n-ai cum sa pierzi controlul in portiunea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa-l ierte :rose: http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/tanar-mort-in-urma-unui-accident-de-motocicleta-in-capitala-228594.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Eu tin sa cred ca a avut o problema de sanatate... Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) eu am biroul la 200 de metri. acum ca ma gandesc, la ora aia s-a auzit un scart de frana de motor si impact. dar nu tare. am iesit pe balcon sa ma uit, dar nu se vedea nimic de aici.am zis ca mi s-a parut si m-am intors la treaba. acum am gasit topicul si am fost sa vad grozavia. infiorator !!! Editat Iunie 16, 2011 de paduche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa-l ierte :rose: http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/tanar-mort-in-urma-unui-accident-de-motocicleta-in-capitala-228594.html Cumplite fotografiile, avand in vedere ca trec destul de des pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 nu a fost nimeni acolo? care poate sa dea mai multe detalii? are telefonul inchis .. si e inca pe mess si are la status out .. (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate