Sari la conținut

zgomot motociclete noaptea - continut reclamatie politie


filipok
 Share

Postări Recomandate

si daca-ti zic ca stateam in dreptul masinii, in oglinda soferului cu toba stock si nu isi dadea seama ca sunt acolo ce zici?

 

Iti zic ca nu stii sa mergi in trafic. Ca regula generala in trafic cand esti cu mobra nu stai in dreptul nimanui. Ca deaia ai mobra. Esti destul de mic incat sa te poti pozitiona unde vrei tu in trafic.

Deci se confirma faptul ca cei cu tobe zgomotoase nu stiu sa circule in trafic.

 

si astia care zic ca vai pilotul tre sa sara in cap in orice situatie el se descurca dak e pilot dak nu dal dreq sa invete, ar trebui sa incercati macar sa va puneti o toba care sa se auda mai tare sa vedeti ca in trafic chiar ajuta.

 

Sunt sigur ca in unele situatii ajuta. Dar daca sunt atat de prost incat sa ma pun in asemenea situatii este clar ca nu am ce sa caut pe mobra. Daca sunt atat de prost incat sa fiu salvat de o toba zgomotoasa sunt un pericol in trafic.

Daca mi se opreste motorul in mers adio zgomot. Deci sunt mort. :lol:

 

Am mers si eu cu tobe zgomotoase. Ca am prieteni cocalari de la care am mai imprumutat cate o mobra cand am avut nevoie.

Si ca sa nu existe discutii prietenii mei imi stiu parerea despre tobele lor de cocalari.

Cum spuneam am mers cu tobe naspa si nu am vazut nici o diferenta.

Dar probabil tine de stilul de mers al fiecaruia.

 

Pe mine nu ma deranjeaza cand imi blocheaza unii calea. Daca ma lasa sa trec bine daca nu ma lasa astept pana se pune verde.

Nu inteleg de ce sar unii de coada in sus petru atat lucru. Unde dracu se grabesc toti romanii eu nu inteleg.

Toti merg cu viteza. Toti sunt zmei. Toti sunt zmardoi.

Oare ce ii complexeaza de se comporta asa?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 175
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Intrucat in Bucuresti bunul simt e dus pe pwla, singura solutie e geamul cu 3 straturi.

Problema in general nu e ca trece unul cu tobe goale in drum spre...ceva, ci faptul ca trece cretinu' de 50 de ori in sus si in jos pe acelasi bulevard.

 

Adevarat! Si mai nou am observat ca si cu masinile "tunate" dau ture pe aceasi strada de parca s-au terminat strazile din Bucuresti. Ori vor sa stie tot cartieru ce janghina obosita da' tunata are el ori nu stiu care e logica dar sincer nu am vazut vreunul cu ferrari, corvette sau lamborghini sa o frece ca taranu pe acelasi bulevard toata noaptea...tine de educatie si respect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oare ce ii complexeaza de se comporta asa?

 

Un pui de cioban statea pe o culme de munte, si ce vede el ca un cocalar cu un BMW cu abtipild cu M5, numere de BG si fum gros de diesel in spate, deschide geamul unei tipe, asta baga capul pe geam, el inchide geamul, se da jos, o f***, ii da drumul si pleaca, faza la care ciobanasul isi zice:

- Ba, bani do' masina d'aia n-oi avea, da' o usa tot imi iau!

 

Cam la fel si cocalarii astia cu tenisi fara sosete si blugi gauriti in genunchi, au vazut ei la TV cum masini de milioane de dolari fac galagie pe circuit si s-au gandit ca aia sunt niste prosti, pentru ca ei pot face galagie direct pe bulevard cu niste cazane mana a 10-a care nici 1000 Euro nu-i costa. Si nici macar nu trebuie sa alerge cu viteza ca aia, ei fac galagia direct stand pe loc.

 

Stii copiii care bat cu bete in ligheane imaginandu-si ca sunt formatie rock? Eh, la varsta aia e normal, dar daca ai facut 18 anisori si inca mai faci asta, se numeste retard mental grav.

Editat de Copfucker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt 3 sau 4 distrusi prin zona caminelor din Regie, 3 dintre ei au motoare 4L si unul are un V2, trec printre camine noaptea le tureaza in 10.000 RPM si apoi dau pacanele. Daca sunt si aici pe forum si citesc mesajul asta: sunteti niste ratoni ba!

corect, dar de la astia 3-4 care fac asta pana la a zice ca toti motoristii cu tobe galagioase (asta insemnanad 90%, fara 2-3 cocosi care au toba stoc si spun ca ei stiu cum e cel mai bine), sunt niste cocalari sau alte chestii de genu.... numai aberatii. la fel ca unu care nu are legatura cu motociclismul si spune "bha toti astia sunt niste donatori de organe, roakeri nespalati, oameni fara creier care risca viata la toti..." si lista poate continua. uite astea doua lucruri sunt cam la fel. Da aveti dreptate cand spuneti ca aia cu tobe galagioase sunt cocalari, dar cu mentiunea ca aia care le freaca prin orash pe aceleasi strazi de 50 ori care le tureaza noaptea poate chiar pe loc... e altceva dar nu mai generalizati asa ca si pe voi va deranjeaza cand altcineva va baga in aceeasi oala cu restu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Drepturile si libertatile unora se termina acolo unde incep drepturile si libertatile altora.

Unora li se pare ca au dreptul si isi iau libertatea sa-si modifice tobele.

Altii au dreptul la liniste dar nu au libertatea de a se bucura de ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe zi ce trece, fostii motociclisti satanisti si violatori de babe, devin tot mai fatalai! :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai, mi-e si lene si scarba sa dau cu quote la toti care sunteti batuti in cap si nu ati inteles nimic din ce am scris. va fac un rezumat, poate e mai usor.

 

CAND SI UNDE DRACU am zis eu ca ma protejeaza toba?!? eu mi-am pus-o ca-mi place cum se aude, si repet, nu e cu prea mult mai zgomotoasa fata de stock. la parada pentru bestfest mi-am dat seama ca e chiar silentioasa. daca voi ma bagati in aceeasi oala, intelectul va cam pune piedici.. si al2lea motiv, cand masinile sunt OPRITE la semafor stai langa ei si nu isi dau seama ca esti acolo, nu in mers... logic nu? aparent nu destul de logic pentru ozzi..

ce ma protejeaza in trafic sunt anii de condus masina in care am invatat sa anticipez ce fac aia din jur, motoristi, masinisti sau pietoni, si asta e un skill care tot se dezvolta. mai departe incerc zilnic sa merg mai bine si cu mobra. va mai zic o data ca poate ati uitat deja, nu mi-am luat toba sa ma protejeze.

 

tsunami, tie tre sa-ti zic personal candva ca esti tare, ti-am mai citit perlele si sincer, ma intreb cat de motorist esti. mai demult ziceai ca omori motoristi daca-ti supara femeia in trafic, acu zici ca-i blochezi. nene, du-te te rog pe logan forum ca acolo e pentru tine, s-ar putea sa-ti faca si tron.

 

pana la urma, v-ati adunat toti frustratii pe threadul asta sa va certati cu astia care incearca sa va explice ca e o nuanta micuta intre a fi cocalar si a avea o toba nonstock da nu, voi repede sa-i omorati pe toti. hai sa dea cu piatra primul, ala care-i fara de pacat.. si toate astea ca sunteti prea pussies sa iesiti noaptea pe strada si sa le bagati cartofi cocalarilor adevarati.. pai ma baieti.. nu va miroase? keyboard warriors ce sunteti.

 

si sper sa ne intalnim si in persoana, cativa de pe aici sa vedeti cam cat de necocalar sunt si poate pe urma va inghititi si cuvintele. bine ca macar asa mai afli pe cine sa ignori pe forumu asta..

 

va salut, cu respect inca.

 

Pe zi ce trece, fostii motociclisti satanisti si violatori de babe, devin tot mai fatalai! :disappointed:

 

satanistii si violatorii de babe sunt pe strada noaptea cu tobe gaurite. fatalaii sunt astia de se plang pe forum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe zi ce trece, fostii motociclisti satanisti si violatori de babe, devin tot mai fatalai! :disappointed:

 

.... bine ma, fi tu capitanu' nostru! hmm, poftim cultura...

 

vezi ca se aduna niste fatalai la amcart weekwnd-ul asta, ca e etapa de campionat national la supermoto... apropos, finala e pe nocturna asa ca poate se integreaza vre-un forjaret d-asta cu nesimtirea la purtator. inscrierea in concurs e libera, pentru cine se simte in stare.

ah, pardon, astia merg tare si pe viraje... greu de imaginat nuuu????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stereotipurile sunt omniprezente. Eu am toba sport dar noaptea nu ii rup gura sa auda tot cartierul ce frumos suna V2-ul cu toba aftermarket. In schimb cocalarii aia cu carutele alea de motorete mergeau printre blocuri, trageau ambreiajul si ii dadeau pana in limitare, apoi niste pacanele ca sa fie tacamul complet. I-am intrebat pe cei la care eram daca e prima oara cand fac asa si mi-au zis ca nu, ca vin frecvent aceleasi persoane care fac aceeasi treaba. Deci? Niste "hapciucaliti".

 

Hai nn, ai toba sport E CLAR : AI P_ _ _ MICA !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu stau la bulevard si am vazut ca un vecin de al meu aplica o metoda interesanta celor zgomotosi. Pune un laser pe ei. Instinctiv reduc turatia.

Editat de taurasu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand masinile sunt OPRITE la semafor stai langa ei si nu isi dau seama ca esti acolo, nu in mers... logic nu? aparent nu destul de logic pentru ozzi..

 

si sper sa ne intalnim si in persoana, cativa de pe aici sa vedeti cam cat de necocalar sunt si poate pe urma va inghititi si cuvintele. bine ca macar asa mai afli pe cine sa ignori pe forumu asta..

 

 

Alo, zmardoiu, tu clona cui esti ba frate ca te vad nou pe aici. Faci cam mult zgomot si iti umflii muschii cam tare pentru unu aparut anul asta in peisaj.

 

Dar hai sa incercam sa ne intelegem totusi ca oamenii.

Ia explicami si mie de ce trebuie sa isi dea seama unul OPRIT la semafor ca esti si tu langa el?

Oi fi eu ilogic si am nevoie de explicatii suplimentare.

Deci toba nesimtita te ajuta cand esti oprit la semafor ca cei de langa tine sa stie ca esti langa ei.

 

Eu unul nici nu mobra nu iau seama cine e langa mine la semafor cand stau pe loc. Cu masina nici atat. Poa sa fie langa mine si un tanc. Eu stau cu geamul inchis cu AC-ul pornit si cu mizica blana. Nu aud nici cand imi suna telefonul in buzunar. Poa sa fie langa mine si unul fara tobe ca tot nu il aud. Tveile goale salveaza un rahat ca nu le aude nimeni in masini. Poate aia din daciile obosite ca merg cu geamul deschis. Dar si aia au ramas putini pe sosele.

Asa cred eu cu logica mea putina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stereotipurile sunt omniprezente. Eu am toba sport dar noaptea nu ii rup gura sa auda tot cartierul ce frumos suna V2-ul cu toba aftermarket.

Corect! Si eu am toba sport la Suzuki si intradevar suna altfel dar la peste 6000-7000 de ture.In rest daca mergi ca omul normal nu este cu mult mai zgomotoasa.Off topic:maestre ma intorc in tara la inceputul lui August si daca ajung in Bucuresti cu motorul te sun sa iesim la o plimbare :friends:

 

... Tveile goale salveaza un rahat ca nu le aude nimeni in masini. Poate aia din daciile obosite ca merg cu geamul deschis. Dar si aia au ramas putini pe sosele.

Asa cred eu cu logica mea putina.

nu aud ei ambulanta cand merge la 1m in spatele lor cu toate goarnele la maxim..asa ca toba goala mi se pare nesimtire curata si fara folos.Am mai citit discutii din astea si prin ceva reviste de specialitate din anglia in care argumentau foarte frumos..''dozy car drivers won't hear you coming because you're leaving most of the noise behind you.The first they'll hear of you is when you come through the windscreen''

Si inca ceva foarte interesent de retinut din la finalul aceluiasi articol din revista Ride.. '' you spoil their evening, they'll spoil your life in the end''

Editat de rob_debruce
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

corect, dar de la astia 3-4 care fac asta pana la a zice ca toti motoristii cu tobe galagioase (asta insemnanad 90%, fara 2-3 cocosi care au toba stoc si spun ca ei stiu cum e cel mai bine), sunt niste cocalari sau alte chestii de genu.... numai aberatii.

Mda, 90% e chiar un procent mic... dintre monstrii sacrii ai motociclismului urban ce o ard in parcare la Victoriei.

Iar dintre cei care nu ca au tobe zgomotoase, dar si le fac ilegal de zgomotoase, intr-adevar, nu cred ca sunt de bagat toti in aceeasi oala, dar ma indoiesc ca ai fi demn de tot respectul facand chestia asta.

 

Pe zi ce trece, fostii motociclisti satanisti si violatori de babe, devin tot mai fatalai! :disappointed:

Asta e un "fail", nu? Prea suntem fatalai daca ne gandim si la ceilalti...

 

pana la urma, v-ati adunat toti frustratii pe threadul asta sa va certati cu astia care incearca sa va explice ca e o nuanta micuta intre a fi cocalar si a avea o toba nonstock da nu, voi repede sa-i omorati pe toti.

va salut, cu respect inca.

1. Nu cred ca era vorba de tobe nonstock, ci de tobe nonstock non"street-legal". Adica tobe "goale".

2. Eu unu' sunt de acord cu tine, te citez chiar: "e o nuanta micuta intre a fi cocalar si a avea o toba nonstock".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.... Deci? Niste "hapciucaliti".

 

hapciupalitici vrei sa zici...biggrinbandit.gif

 

 

 

 

nu aud ei ambulanta cand merge la 1m in spatele lor cu toate goarnele la maxim..

 

poate pt ca....

 

... Eu stau cu geamul inchis cu AC-ul pornit si cu mUzica blana. Nu aud nici cand imi suna telefonul in buzunar. Poa sa fie langa mine si unul fara tobe ca tot nu il aud. Tveile goale salveaza un rahat ca nu le aude nimeni in masini. Poate aia din daciile obosite ca merg cu geamul deschis. Dar si aia au ramas putini pe sosele.

Asa cred eu cu logica mea putina.

 

trageti concluzia singuri... ;)

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
Vizitator little wayne

Catre toti rahatii care se pretind zmei (cand sunt pe pirtiitoare - motociclete)!

Sunteti niste dobitoci daca credeti ca motocicleta va scoate din rindul maimutelor pirtiitoare!!!!

 

Daca vreti sa mergeti repede si sa faceti zgomot duceti-va in afara oraselor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neutral,Black_wolf,CLM sunteti de tot cacatul!!!!

 

Acum va intreb serios, de ce va modificati motocicletele pentru a face mai mult zgomot?

Va raspund eu, de prosti ce sunteti! Servus!!!!!

Pentru a fi vazuti si auziti in trafic.Daca nu aveam atatia oligofreni care au platit militianului traseul,nu aveam nevoie de xenon si toba sport

Partea haioasa e ca tot oligofrenii aia care au luat B ul cu spaga se revolta ca nu pot sa doarma linistiti

Am o intrebare pentru acele specimene oligofrene.Aveti habar de cele mai elementare regului de circulatie?

Prioritete de dreapta(intersectii fara indicatoare),cedeaza trecerea,cedeaza trecerea la iesire de pe un drum secundar fara prioritate,stop...oare au idee ce semnificatie au indicatoarele alea sau regula pentru acordarea prioritatii de dreapta?

Sunt vreo 4 reguli simple care ar reduce la 80% numarul accidentelor in cazul in care ar fi respectate de conservarii oligofreni care au luat cat b cu spaga...manelozauri frustrati

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba ce e drept, desi sunt obosit de rupt, de vreo cateva zile nu pot sa dorm... Da culmea, nu din cauza motoristilor (desi mai aud ocazional cate un ratat de vecin care trece printre blocuri cu 1-a cu peste ~6000rpm si dupa o lasa in frana de motor dupa care accelereaza iar 10m, dupa iar frana...) ci mai degraba din cauza cate unui (cuvant urat) care trece cu dieselu' turat din 1900 toamna pe sub geamul meu, cretini care dau cu scart pe pietris si se distreaza (bineinteles cu toba ultra mega tunata cu burghiul), sau a interminabilelor cete de caini care se aud din toate partile si de ce nu a manelarilor care vin de la caminu cultural si surziti de minunile lui salam vorbesc ca pe camp. Da' vorba aia cica suntem in oras, asa trebe sa fie zgomot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

las ca o sa se dea si legea aia cand o sa veriice politia certificatul de omologare al tobei si existenta dbkillerului(fara laborator rar si aparatura pt zgomot) si atunci sa i vad pe mistocarii de pe aici.nu mai e mult putina rabdare.atunci sa vezi tobe ieftine la vanzare.




si daca-ti zic ca stateam in dreptul masinii, in oglinda soferului cu toba stock si nu isi dadea seama ca sunt acolo ce zici? dupa ce mi-am pus un mivv nici nu trebuie sa spritez gazul, si nici nu am o toba zgomotoasa.
logica ta deci este usor gresita, nu ca ar trebui sa crezi tu ca poti judeca oamenii dupa tobe. poate cand iti iei o mobra noua nu are dbkiller pe toba.. ce faci? nu mai iesi in trafic ca ti se pune tsunami de-a latu? o tii in fata blocului pana o faci silentioasa? prostii. gandire de roman justitiar, el mai corect ca toti. ca si ii poti tine pe loc, nici nu e loc pe banda de langa, pe contrasens.. da chiar, cum te-ai simti sa vezi ca l-ai blocat pe unu si ala o ia pe alta banda si-i deschide unu usa in fata.. te simti prost ca l-ai facut pe om sa cada pentru "valorile" tale? hai sa mai introspectam si noi, ca nu toti cu tobe aftermarket sunt niste cocalari descreierati.

ba daca ai vazut ca nu te vede da i un claxon ca de aia ai butonul ala!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hopa sunt motociclisti in braila?

nu te nervoza, asa ii place lui... sa agite spiritele aiurea. nu stiu daca e clona sau pur si simplu are iq spre 0, dar asa se manifesta, mai dubios...

 

ontopic: am si eu 1-2 forjatori de bulevard pe aici, i-am injurat de cateva ori... ora 1-2 noaptea, linie dreapta, forja maxima (uneori in limitare), frane de motor cu rateuri pe toba (evident, toba zgomotoasa)... fix ca o maimuta, trage de gaz in linie dreapta, intoarce usurel, usurel cu a 1a, ca e greu pe curbe, si iar forja maxima in linie dreapta. imi place tot ce tine de chestiile motorizate, masini, moto, tancuri, barci, drujbe... dar nu la 2 noaptea, cand lumea mai doarme, unii mai au si copii mici...

probabil ca, daca o tin tot asa, o sa ies cu naveta de bere sa-i astept intr-o seara, sa discut frumos cu ei...

Editat de Geo_ZGA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

problema sta in felul urmator cine sa te auda/vada in trafic la 2 noaptea cand nu e nimeni si tu o barai in rosu?deci...o barai de placere (sa ti mangaie orgoliu de cocalar ) ca e liber bulevardu si ai prins o liniuta de trapta a 2 a.asta e motivul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator little wayne

Geo,aia care se dau reising la tine de bulivard,trec si pe bulivardul unde stau eu

Prin 2010 montam alarma mobrei la 1- 2am(vara) si mi-a fost dat sa vad cativa retardei.

Un bolovan cu busa pur si simplu tragea ambreiajul si o tura in gol,pixde nexam,masini care sa il incurce nu...de ce facea asta,dracu stie.Poate asculta manele cu mesaj subliminal si poate asa ii poruncea guta/salam sa se manifeste

 

oricum procentul cocalarilor din comunitatea noasta e insignifiant cu al manelozaurilor ,,dusmanii motociclistilor'' care iau permisul cu spaga fiind prea retarzi sa conduca corect pentru a lua traaseul pe bune.Eu asta nu inteleg

Cum plm sa fii atat de inapt sa nu poti conduce corect,de caci pe tine de frica cand e militianul langa tine.Insa o data ce il manjesti pe prostituatul ala cu grade,te metamorfozezi in REGILII soselelor

Toti tiganii analfabeti din Buzescu au permis dupa ce s-au rupt militienii tin teleorman cu cwur si le-au supt o dupa cum au vrut pardalienii iar aia au permis nestiind sa scrie sau sa citeasca

Editat de little wayne
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la ultimele fraze esti prea tare wayne :)) dar asta e realitatea..................si nimic nu se va schimba curand,ba din contra...din ce in ce mai multe cadavre dau de B si merg pe sosea ca pe camp....

Editat de MZRider18
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...