Sari la conținut

Yamaha XT600Z Tenere 3AJ


Vizitator _Raul_
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 242
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator _Raul_

Din noiembrie pana in aprilie nu am lucrat aproape deloc. Timpul liber si cheful au fost problemele cele mai mari.

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator _Raul_

Salut _Raul_, la ce mecanic ai apelat? E ok omul? Spor la proiect, arata bine capra.Ai dat VFR-ul?

 

Ceau D.!

La Gyuri din Dumbravita am motocicleta acum. Din punctul meu de vedere este mai mult decat ok omul. Adica, eu comunic foarte bine cu el, inclusiv tehnic. Este o evaluare strict subiectiva, fiindca pana acum am o lista foarte lunga de meseriasi din TM cu care nu mai vreau sa am de-a face vreodata.

Multumesc pentru incurajari!

VFR-ul nu l-am dat. Si daca tot am vazut ca nu se lasa dus, m-am apucat sa il pun la punct. Are carenele desfacute zilele acestea. Dreapta, ce avea stickerele originale integrale, am dus-o la Mircea la copiat si facut stickere iar stanga trebuie sa desfac acareturile de pe ea si sa o duc la lipit la Dino. Il pregatesc pentru cumparatorul de la primavara biggrin.gif.

 

Mi-am permis sa copiez pozele postate de Dan Enache, din Timisoara, pe topicul sau - http://www.motocicli...ost__p__3218537, in care apare saua dupa retapitaresmile.gif 67.gif.

post-3763-0-96075400-1346665747_thumb.jpgpost-3763-0-89096900-1346665753_thumb.jpgpost-3763-0-92093300-1346665757_thumb.jpgpost-3763-0-64726700-1346665761_thumb.jpgpost-3763-0-08550200-1346665766_thumb.jpg

Acum sa vad de unde ma lipesc de niste vopsea cauciucata alba pentru a inscriptiona logo-ul Yamaha pe laterale headscratch.gif laugh.gif.

 

 

 

 

12.09.2012

Am comandat ieri parbriz aftermarket MRA, mansoane Ariete, oglinzi universale Yamaha si marker pentru inscriptionat anvelope (sper sa fie ok pentru inscriptionat logo-ul Yamaha pe laterala seii):

post-3763-0-57109100-1347435873_thumb.jpg post-3763-0-57598800-1347435877_thumb.jpg post-3763-0-18645300-1347435878_thumb.jpgpost-3763-0-86382100-1347436600_thumb.jpg

 

Intre timp:

- Scurtate furtunele de frana. Multumesc pentru seriozitate @ Mac / racing-parts.ro. Montate.

- Pornit motocicleta. Totul ok makeout.gif.

- Suntem pe calea cea buna si cu xenoanele. Mare parte din vina o purta bateria veche. Un reglaj la schimbarea fazelor il vom face la telefon cu @sorinpreotescu, cel de la care am cumparat instalatia.

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Cand o sa vedem si noi poze cu motocicleta intreaga ?

 

Cam in maxim 2 saptamani, zic eu.

Tine-mi pumnii biggrin.gif !

 

 

 

14.09.2012

Ora 12. Vineri. Ma suna amicii sa imi spuna ca pleaca tot week-end-ul cu motoarele prin Parang, etc. Ce nasoi :blbl:. Ei au motoare intregi si functionale, nu au copii pe ultima suta de metri :kiss: si nici vreun garaj sau casa in reconstructie. Norocosii ;)!

Eu :laugh:? Eu nu imi vedeam capul de lucru. Pe la lucru, bineinteles. Si in momentul acela suna telefonul. "Gyuri Dumbravita" apare pe ecran. Ma uit usor abatut si zic "Uop! Sper sa fie o veste buna!"

Aveam un feeling ok, ca sa zic asa, fiindca omul acesta nu m-a sunat niciodata decat sa imi ceara piese, consumabile, etc sau sa imi dea vesti bune. Cele proaste le rezolva el inainte sa ma sune.

Si da. Erau vesti bune. A stat 1 ora si jumatate pe telefon cu @sorinpreotescu, dar a dat de cap instalatiei xenon. Traiasca cartelele de telefonie mobila cu mii de minute incluse.

Am hotarat cam in felul urmator:

-Marti/miercuri trebuie sa vina ultimele piese comandate. El, pana atunci, numai bine, are de lucru cu un Scarver. Asa ca, de pe marti-miercuri, intram pe ultima linie dreapta - reglam fasciculul de lumina, montam carena fata, rezervorul, plasticele, saua, oglinzile, parbrizul, mansoanele, scutul motor si portbagajul.

Si ne pregatim de "cookies" - am dat deja comanda de toba la baietii de aici.

Pana este gata toba, merg sa fac ITP-ul si asigurarea. Cool! Sper sa trec cu crampoanele mele. Nu de asigurare.

Ca o melodie al carei fundal creste si creste. Asa ma simt de cateva zile incoace :rock:. De-abia astept sa o vad intreaga.

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

6 seara. Telefon. Un numar care nu era in agenda. Buna, buna, hai noroc!

Romi. De la RomiMoto. Imi cade usor pulsul. Aoleu!

Comanda dvs, asa, asa, etc. Tonalitate ok, discutie concreta, la subiect, dar mie mi se parea ca este prea mare suspansul. Comanda dvs. nu este chiar completa. Iar un "@oleu" in mintea mea. Deja ma strangea gulerul de la bluza :huh:.

Stiti, lipseste atlasul cu rutele din Alpi.

Aaahh! Am scapat. Zi-i omule, asa! Fuck it de atlas. Piesele, piesele, ele conteaza. Il trimiti ulterior, intr-un termen decent? Da. Ma pregateam sa il intreb pe a cui cheltuiala. Imi raspunde el. Pe cheltuiala mea. Ceau, ceau, o seara linistita si platita.

Maine vin piesele. Asta era ideea :laugh:.

Sa imi fac programare la ITP pentru vineri :D ? Of, of :).

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Aaa, deci o inaugurezi in Alpi ca sa pui aici poze cu ea pe acolo? :D

 

Da, da, claar :laugh: ! Cam tarziu de Alpi anul acesta:crack:.

Au venit astazi piesele (GLS Curierat :rusinica:) si cam asa arata masina mea astazi la pranz. Maine mergem la mecanic cu tot ce a mai ramas de montat.

post-3763-0-96297300-1347996370_thumb.jpg

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

ce huda e in cutia de ciunga?

 

Suruburile acelea mai ciudate tip popnit de plastic ce se monteaza la parbriz. Munca de mecanica fina extragerea lor fara a le crapa dupa 20 si ceva de ani nescoase de acolo. Noroc ca am mai rupt altele in alte dati pe la alte motociclete si stiam la ce sa ma astept.

In sticla aceea de plastic in care este cutia de Orbit - suruburile dintre rezervor si carena, cele de prindere a rezervorului pe cadru, busonul de la rezervor, etc, etc.

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai cu pozeleeee cu mobraa!! Sa vedem si noi cum arata acum, mai fain decat o facut-o nenea japanezu' :D Ca sa pot sta si eu 3 zile cu o balutza in coltul gurii si sa vad si eu cum arata o mobra care nu e noua, da e TZIPLA :) Tot respectul pt vointa si pentru realizare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Cumparat aseara baterie Exide. Cu acid separat. 117 lei. Ciclop Timisoara.

Pretul mi s-a parut f. ok. Sa vedem si cum se va comporta. Sau mai bine zis cat.

Am gasit si cea mai ok asigurare online pe http://www.rcalatineacasa.ro/. Nu este reclama. Exceptand Carpatica si Euroins, la care nu am de gand sa fac asigurare (cel putin la prima garantat 1000% nu) pe site-ul acesta era cu 20/25 lei mai ieftin pe 6 luni, respectiv 40/50 de lei pe an, la aceleasi firme. Probabil am sa imi fac pe tot anul si am sa termin povestea, fiindca si asa planuiesc sa ma dau si prin noiembrie iar anul eu mi-l incep de obicei in jur de 15 martie. Am sa mai vad.

Sa vedem cum evolueaza montajul si maine (as vrea eu) sau pe luni ajung si la ITP. Il am expirat de prin 2010.

Sunt curios cum va arata parbrizul de la MRA pe ea, findca nu mi s-a parut mare smecherie. Ca lungime. Cam 10-12 peste original. Ma asteptam la ceva mai mare si design mai misto. In cel mai rau caz il folosesc de suport/sablon pentru unul mai lung si sensibil mai lat, fiindca am un parbriz mare de scuter pe acasa.

Sa vad si cum va arata rezervorul si daca am sa ma apuc de cautat niste cheder transparent sau negru pentru marginile lui.

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

... :)

 

Tot asa in 3 puncte stau si eu, fiindca nu vreau sa il stresez pe mecanic cu telefoane.

Am cumparat niste coliere metalice pentru furtunele de benzina si ma duc sa i le duc cam in 2 ore. Atunci o sa stiu si eu ce, cum si unde a ajuns cu lucrul.

Am preferat sa merg pe modelul acesta post-3763-0-72916500-1348224188_thumb.jpg fata de acesta post-3763-0-11899100-1348224191_thumb.jpg pe care l-am avut ani de zile si care imi cam toca furtunele. Sa vad cum se va comporta pe viitor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am preferat sa merg pe modelul acesta

Cele mai bune. Am avut si eu cu zimti si din cauza ca erau stranse prea tare imi mancau din furtun. Sunt o secunda mai greu de strans.

LE: de fapt nu, vad ca modelul asta au si locas de surubelnita, eu aveam cap hex :(

Editat de Budd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...