_Tex_ Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 In urma unor discutii in particular, cativa din membrii "clasei" de anul trecut intentionam sa facem o inspectie la hotelul Balkan, din Chiflik (sau mai pe romaneste, Tiriplic). Plecarea vineri sau sambata, intoarcerea duminica pe 6 noiembrie. E rost de apa calda si foarte calda, sub clar de luna. Pagina hotelului este: http://balkanhotel.eu/, pentru edificare. Lasati pistoalele acasa, e semn la receptie ca n-ai voie cu arme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Like I said, I'm in...adica nu pot lasa clasa la greu. Pentru cine nu stie, hotelul, desi nu e senzational, e in topul preferintelor mele pentru ca: - e la o distanta rezonabila - piscina e in aer liber, nu e publica si are mai multe zone de la calaie la clocotita - au halate si prosoape - te lasa sa te "mucifici" cat ai chef fara sa te pescuiasca din apa la o anumita ora restul plusurilor sunt private Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Ai niste coordonate GPS? Am o problema cu Bulgara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Eu nu am reusit sa scot din programul meu pentru GPS niste coordonate pentru ca programul meu e idiot, dar pot sa spun ca Chiflik e langa Kardzhali, adica undeva in sud-estul Bulgariei si faci din Bucuresti circa 385km. Si vezi ca zona a fost inzapezita saptamana trecuta, asa ca e bine sa-ti iei lanturi pentru motor pentru traversatul muntilor Balcani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Poate harta mea e defecta dar spune ca sunt 276 km ... si e usor la sud vest ...sau vorbim de localitati diferite. Criaaaaaaaaaa, nu mergi? Editat Octombrie 25, 2011 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Eu din pacate inca nu va pot da un raspuns concret daca merg sau nu, cu toate ca imi e dor de voi,de locatie si de whischi care s-a baut pe marginea piscinei , dar am sa aflu saptamana viitoare daca sunt liber sau nu ....cu ce se deplaseaza clasa pana acolo cu masina sau cu motoarele? Editat Octombrie 25, 2011 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Octombrie 26, 2011 Autor Share Postat Octombrie 26, 2011 Eu din pacate inca nu va pot da un raspuns concret daca merg sau nu, cu toate ca imi e dor de voi,de locatie si de whischi care s-a baut pe marginea piscinei , dar am sa aflu saptamana viitoare daca sunt liber sau nu ....cu ce se deplaseaza clasa pana acolo cu masina sau cu motoarele? Fa un efort, ne bazam pe tine. Eu ma deplasez cu motocicleta. In caz de vreme aiurea, am totusi de rezerva varianta auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Fa un efort, ne bazam pe tine. Eu ma deplasez cu motocicleta. In caz de vreme aiurea, am totusi de rezerva varianta auto. crede`ma ca am sa fac ti`am zis ca imi este dor de voi si de cele petrecute pe marginea piscinei ...in caz de necaz...si vremea nu are sa tina cu noi ma pot "lipi" la cineva in masina ....daca imi rezolv cu timpul liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Octombrie 26, 2011 Autor Share Postat Octombrie 26, 2011 crede`ma ca am sa fac ti`am zis ca imi este dor de voi si de cele petrecute pe marginea piscinei ...in caz de necaz...si vremea nu are sa tina cu noi ma pot "lipi" la cineva in masina ....daca imi rezolv cu timpul liber? Doar n-o sa te lasam sa plangi de dorul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 crede`ma ca am sa fac ti`am zis ca imi este dor de voi si de cele petrecute pe marginea piscinei ...in caz de necaz...si vremea nu are sa tina cu noi ma pot "lipi" la cineva in masina ....daca imi rezolv cu timpul liber? My car is your car Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 27, 2011 Admin Share Postat Octombrie 27, 2011 Am sa merg si eu cu nevasta la bai termale in Bulgaria, dar nu stiu exact cind. Vroiam sa intreb daca stiti vreo locatie cu piscine cu apa termala, un fel de Spa, sa poti face si masaj, tot tacamul. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Octombrie 28, 2011 Autor Share Postat Octombrie 28, 2011 Deea, ceva rezervari or fi necesare, macar vreun telefon de principiu la hotel? Ar fi bine sa ne strangem destui cat sa punem stapanire pe o galeata de-aia cu apa calda, desi vad ca motociclistii au cam intrat la hibernat, e slaba de tot miscarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.C. Refinantat Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 As veni si eu, insa de sambata. As prefera mobra, cel putin acum cand vremea se anunta la 15 grade, insa pana sambata mai e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Octombrie 31, 2011 Autor Share Postat Octombrie 31, 2011 As veni si eu, insa de sambata. As prefera mobra, cel putin acum cand vremea se anunta la 15 grade, insa pana sambata mai e. Foarte bine, sa ne strangem cat mai multi. Maine vrem sa vorbim de camere, asa ca ii asteptam pe cei interesati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtgx Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Foarte bine, sa ne strangem cat mai multi. Maine vrem sa vorbim de camere, asa ca ii asteptam pe cei interesati. Salut! As merge si eu. As pleca de sambata cu mobra si cu pasager. Sper ca joi o sa stiu sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Hop si eu cu o relatare de la fata locului Locatia merita din plin. Eu nu am gasit inca un loc asemanator la noi in tara. Drumurile bulgaresti sunt destul de goale, asa ca nu o sa aveti vreo problema sa ajungeti rapid Eu sunt aici de sambata. Ar trebui sa va faceti rezervare, ca e cam plin in weekend. Piscina e mare si aveti loc sa va destrabalati. Uite si niste poze drept marturie. distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 364km din Ruse, in rest pare sa fie OK. La cat e de scurta ziua eu zic pass, merg doar pana la Ruse. Va doresc succes si distractie placuta. Si nu riscati sa mergeti fara rezervare, eu am mers la plezneala acum o luna ca sigur gasesc camera la Evropa in K&E, si sa vezi ghinion ca hotelul era inchis si a trebuit sa stau la un all-inclusive scump si cu mancare proasta (Azalia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2011 364km din Ruse, in rest pare sa fie OK. La cat e de scurta ziua eu zic pass, merg doar pana la Ruse. Va doresc succes si distractie placuta. Si nu riscati sa mergeti fara rezervare, eu am mers la plezneala acum o luna ca sigur gasesc camera la Evropa in K&E, si sa vezi ghinion ca hotelul era inchis si a trebuit sa stau la un all-inclusive scump si cu mancare proasta (Azalia). Pot fi si 1300 din Ruse, depinde pe unde mergi. Totusi, luand-o prin Veliko (nu este cel mai scurt, dar este bun), distanta este de 290 din Bucuresti. Rezervare facem cei care mergem sigur, cine se hotaraste mai tarziu e binevenit. Sunt numai hoteluri in satul ala, deci oricum se gaseste o camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Pot fi si 1300 din Ruse, depinde pe unde mergi. Totusi, luand-o prin Veliko (nu este cel mai scurt, dar este bun), distanta este de 290 din Bucuresti. Rezervare facem cei care mergem sigur, cine se hotaraste mai tarziu e binevenit. Sunt numai hoteluri in satul ala, deci oricum se gaseste o camera. Mi se pare imposibil. Am gasit si alt traseu de 320km din Ruse, dar 290km din Bucuresti mi se pare exagerare. Si ca sa nu discutam abstract, traseul ar fi Ruse-Byala-Veliko Tarnovo-Nova Zagora-Stara Zagora-Dimitrovgrad-Chiflik. E adevarat ca prin Gabrovo e mai scurt, dar oricum nu atat de scurt. Si se merge mult mai nasol daca e vreme mai proasta ca e cam ca pe Cheia si ai mari sanse de ceata. Convinge-ma ca sunt pana in 300km din Bucuresti si vin si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Mi se pare imposibil. Am gasit si alt traseu de 320km din Ruse, dar 290km din Bucuresti mi se pare exagerare. Si ca sa nu discutam abstract, traseul ar fi Ruse-Byala-Veliko Tarnovo-Nova Zagora-Stara Zagora-Dimitrovgrad-Chiflik. E adevarat ca prin Gabrovo e mai scurt, dar oricum nu atat de scurt. Si se merge mult mai nasol daca e vreme mai proasta ca e cam ca pe Cheia si ai mari sanse de ceata. Convinge-ma ca sunt pana in 300km din Bucuresti si vin si eu... Michelin zice ca sunt 296 km. Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo-E772-4-35-Beli Osam-Chiflik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2011 Mi se pare imposibil. Am gasit si alt traseu de 320km din Ruse, dar 290km din Bucuresti mi se pare exagerare. Si ca sa nu discutam abstract, traseul ar fi Ruse-Byala-Veliko Tarnovo-Nova Zagora-Stara Zagora-Dimitrovgrad-Chiflik. E adevarat ca prin Gabrovo e mai scurt, dar oricum nu atat de scurt. Si se merge mult mai nasol daca e vreme mai proasta ca e cam ca pe Cheia si ai mari sanse de ceata. Convinge-ma ca sunt pana in 300km din Bucuresti si vin si eu... Asa cum ti-a scris si Deea pe prima pagina, cred ca te referi la alt Chiflik, fiindca sunt mai multe. Noi mergem la cel de langa Troyan, conform hartii. Iar distanta e de 300, doar am facut-o anul trecut.Drumul e drept si de campie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) buc - chiflik (troyan) = 293 km. Editat Noiembrie 2, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 azi am aflat oficial din pacate nu pot merge din cauza timpului/jobului..... asa ca nu va pot spune de pe acum... drum bun,o vreme cat mai calda si distractie maxima de placuta acolo pe marginea piscinei,toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Din pacate anul asta nu cred ca mai ajung la Chiflik, e f.misto locul , dar e fain si de urcat de acolo pe jos pe munte in rezervatia Kozia Stena si pt. asta ar trebui 3 zile cu totul, drum bun si distractie placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Da, m-am lamurit, asta e alt Chiflik, si as cam merge. Ce se intampla pana la urma, se fac rezervari la hotel individual sau se poate obtine o reducere pentru mersul in grup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate