Sari la conținut

Detinatori de Aprilia RSV

freeman
 Share

Postări Recomandate

La 06.12.2014 la 10:05, GoodKat a spus:

Lexy, de unde ai luat banda si colierele? ma gandesc sa fac si eu asta la motoreta mea. Stima!

/index.php?/topic/662775-banda-termoizolanta-pentru-galerii/

Vezi cum calculezi...eu am luat initial 15 metrii crazand ca o sa imi ajunga...dar fasss, am mai luat inca 15 din care mai am 3 cred.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 06.12.2014 la 9:48, lexysexy a spus:

1: De curiozitate

2: Sper sa nu imi mai incalzeasca motorul vara in trafic.

Motorul in sine se incalzeste un pic mai tare defapt dar evacuarea nu mai emana caldura, eu aveam problema cu caldura data de evacuare pe partea dreapta, desi aveam acolo protectie termica metalica, banda pe galeria finala si folie termica de carene pe protectia aia termica, acum e mult mai bine. Cand faci toata evacuarea ... sa vezi pe ploaie cand te opresti la semnafor, ai sa faci sauna ... iese abur din banda aia de zici ca a luat foc ceva :))

Link spre comentariu

La 06.12.2014 la 11:14, ThunderByte a spus:

Motorul in sine se incalzeste un pic mai tare defapt dar evacuarea nu mai emana caldura,

Ce am mai citit la strainezi ca cica ar rugini galeria pe sub... ceva gen:

Editat de Banzay
Link spre comentariu

Cred ca solutia castigatoare ar fi acoperire ceramica + infasurata. Desi de asta ceramica nu stiu multe. Stiu ca e scumpa, destul de rezistenta si stiu ca nu se mai emana temperatura asa mare.

Editat de Banzay
Link spre comentariu

La 06.12.2014 la 12:53, Banzay a spus:

Cred ca solutia castigatoare ar fi acoperire ceramica + infasurata. Desi de asta ceramica nu stiu multe. Stiu ca e scumpa, destul de rezistenta si stiu ca nu se mai emana temperatura asa mare.

Deja m as complica mult si ar costa cam mult. Sunt curios aici pe forum cineva care a folosit banda daca a dat o jos cum se prezenta evacuarea.

Link spre comentariu

Vizitator Adrian

vrea careva un motor de RSV 2002 (Rotax V990 RP) cu un cilindru functional (motorul e complet more or less :) ) + un cilindru ocmplet de RSV 99 (Rotax V990 ME)?

Toate la 150 euro (aproape gratis).

si un bord intact, imaculat la 70 euro.

Sub preturile astea, prefer sa fac o masa faina din motor (ceva cu sticla deasupra V-ului alcatuit din cilindri :) )

mai am si niste maruntisuri gen un electromotor, oglinzi etc etc..

daca e cineva interesat, sa-mi spuna.

Link spre comentariu

Vizitator Adrian
  La 11.12.2014 la 12:17, Gixu. a spus:

Masa din motor iar restul pe Ebay.

M-am gandit la masa f serios (dar cu cilindrii goliti si tot interiorul motorului scos, ca sa fie usor,sa nu fac hernie cand o misc/imping prin camera.

Insa cu ebay e moarta treaba. Am pus bordul si altele acolo,cat si pe apriliaforum,si nimic. E moarta treaba. Daca aveam domiciliul in alta tara,erau vandute deja, dar asa ma trage in jos faptul ca-s din RO + shipping mare.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Problema e ca nici nu prea ai de unde alege... eu am niste chinezarii in care nu am pea mare incredere... Alea care le ai tu mi s-au parut mai bune, o sa ii fac poze si eu, maine, sa le vezi.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Cel mai idiot om - e ala care a gandit sistemul de montare/inlocuire al bateriei la Tuono V4R .

Mortii si ranitii lui de retardat mintal :plsdie: :plsdie:

Editat de SyDemon
Link spre comentariu

Vroiam sa o scot si s'o pun pe redresor tinand cont de faptul ca o sa ma tirez din tara o perioada. Am renuntat ca m'au apucat dracii . E inghesuita in asa hal incat nici nu poti sa bagi o cheie sa desurubezi bornele.

In final dupa lupte seculare care au durat 1 ora :) am lasat'o pe pozitie (insotita de toate injuraturile pe care le stiam de prin porturi) dar am deconectat bornele ...si aia e. O retrezesc la viata in vara :)

Link spre comentariu

Ştie cine care este cauza la un rsv de nu mai vrea să invarta la automat? Apesi pe buton şi se aude releul , că şi cum ar fi ceva blocat şi nu lasă să învârte motorul...

Link spre comentariu