edivkv Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 nu stiu daca mai este un astfel de topic, dar daca mai este sa-mi fie cu iertare si sa se stearga sau inchida asadar despre ce e vorba aici cine face drumuri prin diferite parti ale tarii si vrea sa ajute comunitatea si are posibilitatea de a duce cate ceva din piese sau colete, sunt rugati sa scrie drumul pe care il face sau il parcurge cu plecare si destinatie poate asa ne ajutam intre noi si putem lega ceva prietenii serioase inca o data cer scuze daca a mai fost un topic asemanator multumesc si SARBATORI FERICITE tuturor forumistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Foarte buna ideia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 buna ideea, am vazut si pe alte forumuri! sa fiu ontopic: Bucuresti - Pitesti - Slatina pe 25.12, plecarea cel mai probabil va fi dimineata pana in 10:00 retur pe 27.12 undeva intre orele 14:00 - 16:00 aceeasi ruta pe 30.12 dupa orele 12:00 plecarea, cu retur pe 01.01.2012 ... nu stiu orele. la oricare din drumuri am loc atat de pachete / bagaje / colete / 1 sau 2 pasageri insa cu bagaje pentru un singur pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 22, 2011 Autor Share Postat Decembrie 22, 2011 ma bucur ca sunt cativa care apreciaza in alta ordine de idei, eu as avea de trimis la focsani o roata de mz es sau chiar ambele daca se finalizeaza negocierile cine are drum in acea directie si vrea si poate sa faca un gest frumos este rugat sa posteze un posibil traseu pt eventualele puncte de intalnire din ploiesti sau din centurile aferente ploiestiului multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Bucuresti - Pitesti - Bucuresti 25.12.2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 ma bucur ca sunt cativa care apreciaza in alta ordine de idei, eu as avea de trimis la focsani o roata de mz es sau chiar ambele daca se finalizeaza negocierile cine are drum in acea directie si vrea si poate sa faca un gest frumos este rugat sa posteze un posibil traseu pt eventualele puncte de intalnire din ploiesti sau din centurile aferente ploiestiului multumesc De acord cu edivkv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Idee super ok...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jac30 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 brad-deva-cluj si retur prin ianuarie, nu stiu inca data. sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 In principiu cam acesta este programul saptamanal : marti : Bucuresti - Slobozia - Constanta - Braila - Buzau - Ploiesti joi : Bucuresti - Targoviste - Ploiesti L-V : Ploiesti - Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 16, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2012 cat de curand cred ca o sa fac un drum mai lung, o sa anunt atunci daca este, data si orele de plecare ruta ar fii urmatoarea. ploiesti, targoviste, pitesti, craiova, timisoara doar dus ca de intors cred ca ma intorc cu trenu, dar ar mere la intoarcere si ceva piese mai mici ca nu ma doare mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Marti 17.01 ora 20.00 inchid usile la duba, miercuri cu noaptea in cap plec spre: Pitesti, Sibiu, Deva, Arad, Timisoara iar seara retur Craiova, Bucuresti, de principiu ma invart in zona magazinelor Real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Nenea Sun_83, poți să transporți mata un Muravey din BucureÂşti până-n TimiÂşoara, iar de-acolo să aduci o Nipră cu ataÂş? AtaÂşul desfăcut, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Nenea Sun_83, poți să transporți mata un Muravey din BucureÂşti până-n TimiÂşoara, iar de-acolo să aduci o Nipră cu ataÂş? AtaÂşul desfăcut, evident. Salutare! mai ceva loc am dar pentru lucruri marunte de data asta, asa ca nici " Muravey" la dus nici "Nipră" la intors nu-mi iese, poate un surub doua acolo (glumesc evident) PS pentru dintrastea cam trebuie dedicat transportul in cazul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Sunt în continuare interesat Âşi-ți mulțumesc că eÂşti amabil. Cât ar costa un drum dedicat BucureÂşti-TimiÂşoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Sunt în continuare interesat Âşi-ți mulțumesc că eÂşti amabil. Cât ar costa un drum dedicat BucureÂşti-TimiÂşoara? Ai pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Salut. Sun_ 83, ti-am trimis un PM. Un raspuns, ceva? Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Salut. Sun_ 83, ti-am trimis un PM. Un raspuns, ceva? Numai bine. Salutare si tie, inca astept PM-ul de la tine pentru a-ti putea raspunde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Salut. Nu stiu ce am facut de nu ai PM-ul. In el ceream un numar de telefon la care sa te contactez. La mine la profil este un numar de telefon. Trimite-mi un mesaj si te sun eu, multumesc. Numai bine. In principiu cam acesta este programul saptamanal : marti : Bucuresti - Slobozia - Constanta - Braila - Buzau - Ploiesti joi : Bucuresti - Targoviste - Ploiesti L-V : Ploiesti - Bucuresti Salut. Nenea Banditule rosu, lasa undeva un numar de telefon, sa schimbe omul o vorba cu dumneata, ca doar n-o fi foc. Multumesc. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Aleagă cineva pe ruta Bacău (BuhuÂşi) - BucureÂşti? O colegă din facultate ar vrea să-Âşi aducă bicicleta la BucureÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Și eu am nevoie de ajutor pentru a transporta un motor de MZ ETZ de la București la Brașov. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Ruta Brasov-Tg.Jiu o parcurge cineva frecvent cu auto? Am de adus un motor de vreo 20-25 kg la mine in judet. Urmaresc topicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uricaru_andrei Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Sapamanal Bacau-Iasi si retur. De regula Duminica plec din Bacau la Iasi si joi sau vineri din Iasi in Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Luni(adica maine) Braila-Focsani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Ruta Brasov-Tg.Jiu o parcurge cineva frecvent cu auto? Am de adus un motor de vreo 20-25 kg la mine in judet. Urmaresc topicul! Din Iasi daca ma poate ajuta cineva cu un colet(un ambielaj de Simson ) pentru Bucuresti. Multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Vine cineva astăzi din PloieÂşti la BucureÂşti? Un prieten voia să îmi trimită o anvelopă Âşi s-a-ntâmplat să nu putem niciunul să ne deplasăm. Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate