cs-marius-b Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Salut,ca sa am scanteie in bujie,la instalatia electrica,am 2 fire ce ies din aprindere apoi merg intr-un releu,din releu merge in bobina apoi la fisa Am omis ceva din toata instalatia Nu mai am scanteie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dx Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Salut Daca poate sa ma ajute cineva cu ordinea la fise. Honda cbr600 f3 din 1998...am pus de la bobina din stanga la bujiile 1 si 3 si de la bobina din dreapta la bujiile 2si 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 stanga 1-4, dreapta 2-3 nu mai umbla la motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dx Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 K multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 La iridium racing distanta intre electrozi este 0,4 mm, este fixa si nu necesita interventii/modficari. Tensiunea de descarcare este mai mica decat la o bujie normala cu aliaj de nichel. Aliajul pentru electrodul central este format din rodiu si iridiu. Punctul de topire pentru iridiu este 2454 grd C, iar platina are 1769 grd C folosita ca aliaj in electrodul lateral(masa). Din datele producatorului DENSO utilizarea bujiilor iridium racing cresc acceleratia cu 0,3% si puterea cu 1,3% fata de bujile normale/nichel. Durata de viata este un parametru de varf pentru iridium! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Buna seara ! sper ca am postat unde trebuie . Decii... am si eu o nelamurire care ma macina ,ca orice tanar bineinteles ) Se merita sa pun pe motocicleta mea de 125 bujie ngk iridium sau ngk normal cum scrie in carte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 /index.php?/topic/677426-bujii-chei-bujii-fise-bujii-totul-despre/page-44?hl=iridium&do=findComment&comment=3892584 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Fara "se"! Pune normale. La 125 nu se simte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Nu! Niciodata si nimic nu se merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Inca sunt in dubii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Simpla tinand cont ca e 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Simpla tinand cont ca e 2T Este 4t . Dar m-am informat in mai multe parti si am ajuns la concluzia ca nu se merita )) » Post actualizat in 14 Jan 2015 19:59 Multumesc pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 nu se merita )) Fixed. Sau Denso că NGK e prea căutat şi sunt multe contrafăcute, în special Iridium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinciche Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 pune-i niste bujii noi si gata. daca te dau bani afara ia cat mai performante ( chiar daca nu au rost si nu se simte nimic la un 125) recomand simple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Este 4t . Dar m-am informat in mai multe parti si am ajuns la concluzia ca nu se merita )) » Post actualizat in 14 Jan 2015 19:59 Multumesc pentru raspunsuri Si cand iti ziceam....) macar nu am facut pariu pe o berica...o beam si eu linistit acum ))) On topic acum ...mergi pe ce a recomandat producatorul ca nu a facut el asa de tampit....bujia sa fie de calitate , ngk si sa fie reglata la distanta care trebuie (scrie in carte) si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Si cand iti ziceam.... ) macar nu am facut pariu pe o berica...o beam si eu linistit acum ))) On topic acum ...mergi pe ce a recomandat producatorul ca nu a facut el asa de tampit....bujia sa fie de calitate , ngk si sa fie reglata la distanta care trebuie (scrie in carte) si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Buna seara ! sper ca am postat unde trebuie . Decii... am si eu o nelamurire care ma macina ,ca orice tanar bineinteles ) Se merita sa pun pe motocicleta mea de 125 bujie ngk iridium sau ngk normal cum scrie in carte ? Toate manualele recomanda vazianta standard cu electrozi de aliaj nichel. Optiunea cu iridium sau platina este a ta, in functie de mai mai factori...sa zic ca unul ar fi bugetul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Stie cineva sa-mi spuna de ce variaza asa de mult(intre 24 si 38 lei cele gasite de mine)pretul la una bucata cr9e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Salutare. Un sfat, daca este cu putinta. Vreau sa schimb bujiile unui zx6r 2000 carburatie. In manualul service sunt trecute bujiile ngk cr9e, iar eu as vrea sa i pun iridium cr9iex (parca). Nu ma astept la cresteri ale performantelor, dar vreau sa i pun ceva bun. Sunt compatibile bujiile iridium cu motoarele pe carburatie? Stiu ca au mai fost puse astfel de intrebari, asa ca imi cer scuze anticipat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Salutare. Un sfat, daca este cu putinta. Vreau sa schimb bujiile unui zx6r 2000 carburatie. In manualul service sunt trecute bujiile ngk cr9e, iar eu as vrea sa i pun iridium cr9iex (parca). Nu ma astept la cresteri ale performantelor, dar vreau sa i pun ceva bun. Sunt compatibile bujiile iridium cu motoarele pe carburatie? Stiu ca au mai fost puse astfel de intrebari, asa ca imi cer scuze anticipat. Multumesc. pune-i cr9e si cu diferenta de bani mergi la un servis bun sa-ti regleze carburatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 (editat) pune-i cr9e si cu diferenta de bani mergi la un servis bun sa-ti regleze carburatoarele Trebuie sa mi reglez carburatoarele dupa inlocuirea bujiilor? Carburatoarele au fost reglate anul trecut, motorul merge foarte bine. Ideea este ca am prins o oferta la CR9EIX Iridium 45 lei. CR9E sunt 35. De aici dilema Cu 40 lei nu imi reglez carburatoarele, dar am inteles ideea ta Editat Februarie 3, 2015 de Ady_R_001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Trebuie sa mi reglez carburatoarele dupa inlocuirea bujiilor? Carburatoarele au fost reglate anul trecut, motorul merge foarte bine. Ideea este ca am prins o oferta la CR9EIX Iridium 45 lei. CR9E sunt 35. De aici dilema Cu 40 lei nu imi reglez carburatoarele, dar am inteles ideea ta Stie cineva sa-mi spuna de ce variaza asa de mult(intre 24 si 38 lei cele gasite de mine)pretul la una bucata cr9e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Trebuie sa mi reglez carburatoarele dupa inlocuirea bujiilor? Carburatoarele au fost reglate anul trecut, motorul merge foarte bine. Ideea este ca am prins o oferta la CR9EIX Iridium 45 lei. CR9E sunt 35. De aici dilema Cu 40 lei nu imi reglez carburatoarele, dar am inteles ideea ta in nici un caz, ai inteles gresit, ideea de baza e ca nu vei simti vre-o diferenta intre bujiile normale si alea iridium, daca spui ca motorul merge bine poti baga banii in altceva, ultima data am cumparat iridium acum multi ani si erau in jur de 20e/buc.. cu o carburatie facuta corect si un motor in parametrii poti merge 100k km cu un set de bujii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Anul trecut, la 954 am dat 450 lei pe iridium. La Ninja ma costa 180 lei. Mi se pare o afacere buna. Rau n au cum sa i faca, deci, 90% sunt hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Honda CBR 600 RR 03... site..NGK- IMR9C-H manual-NGK-IMR9C-HE pe alte site-uri am mai auzit de NGK-IMR9C-HES CĂLĂUZIŢI-MĂ in a face alegerea corectă.. ) Vă mulţumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate