cicloburu Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Nope, cum am zis, ne cunoaștem personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Te cred pe cuvant! Oricum, face impresia unui om de toata isprava! Scuze de off... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Chestii "normale" in Bucuresti, una veche, una de azi dimineata: ! - fac refugii de tramvai pe Ziduri Mosi (Piata Obor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 (editat) Cred ca erai fix in unghiul mort al VW roşu. Dubaşii au unghi mort 360°, dar chiar sa te depaseasca? A incercat, dar n-a fost prea insistent. Editat Mai 3, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Cred ca l-a surprins noul refugiu. Oricum trebuia sa stie ca-s pe acolo, ca doar ma depasise, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Nu » Post actualizat in 04 May 2017 06:33 Nici ardeleni nu mai sunt ce au fost https://www.facebook.com/458262327694269/videos/702665859920580/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) fac curat prin comp si am mai gasit cate ceva: x » Post actualizat in 04 May 2017 08:18 Editat Mai 4, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) Si ce a vrut să spună poetul în primul filmuleț? Că în al doilea am văzut - întoarcere pe dublă linie de tramvai continuă cu topping [de înjurături printre dinți] în (pe)trecerea de pieton(ț)i și finalizare timidă pe două benzi. Trafic normal de București. Editat Mai 4, 2017 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Si ce a vrut să spună poetul în primul filmuleț? Ca era un idiot pe mijlocul strazii care fotografia traficul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Peugeot nici numar pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) Si ce a vrut să spună poetul în primul filmuleț? Că în al doilea am văzut - întoarcere pe dublă linie de tramvai continuă cu topping [de înjurături printre dinți] în (pe)trecerea de pieton(ț)i și finalizare timidă pe două benzi. Trafic normal de București. ca era un idiot care poza cladirea din dreapta din mijlocul ultimei benzi. vezi ca exista si filmuletul 3 dar trebuie copy/paste la link, forumul nu vrea sa ii faca preview ca la primele doua EDIT: filmuletul doi mai are si un refugiu de tramvai iar peugeotul e de partea lui gresita, nu e chiar cea mai normala manevra nici in Bucuresti Editat Mai 4, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Ca era un idiot pe mijlocul strazii care fotografia traficul. Aaa, păi ieri era un bețiv între sensurile de mers în mijlocul unei intersecții aglomerate cu 3 benzi pe sens. A mers un polițist să-l ia din drum și nemernicul era foarte încântat că vorbește cineva și cu el. Nu mă surprinde absolut nimic. Nici chiar faptul că am reușit să calc cu motocicleta un șoricel-kamikaze care a sărit fix în față roții cu o precizie chirurgicală pe un drum în plină câmpie când se întuneca afară. Nu am avut cum să-l evit, cred că era foarte nefericit și asta l-a determinat să facă gestul fatidic - l-am văzut brusc cum fuge de pe marginea drumului cu câțiva metri înainte și l-am auzit cum s-a lovit de galeriile de evacuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 sper ca nu ai film. daca da, nu il posta. daca il postezi, scrie despre ce e vorba ca sa nu il deschid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 EDIT: filmuletul doi mai are si un refugiu de tramvai iar peugeotul e de partea lui gresita, nu e chiar cea mai normala manevra nici in Bucuresti Aaa ba da, în Rromânia în general și în București în special, e ceva anormal să vezi că se merge regulamentar, nu fazele astea. Am văzut <<chestii>> de toate felurile (cu 2/3/4/8 roti, cu creier, fără creier, în mărime variabilă) apărând pe șosea de unde nici Dracu' nu ar putea crede. Mă aștept să pice și chestii zburătoare, deși România nu prezintă interes pentru scena terorismului internațional. Anul trecut de Paște eram cu niște prieteni austrieci veniți pentru prima oară în RO pe drumurile patriei mumă, și am nimeritcu motocicletele direct într-o turmă de oi, pe o stradă periferică a orașului Hunedoara. Fața mea - Oh, well. Uimirea de pe fețele lor - priceless. » Post actualizat in 04 May 2017 14:20 sper ca nu ai film. daca da, nu il posta. daca il postezi, scrie despre ce e vorba ca sa nu il deschid Greu cu simțul u(o)morului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Pai cand ai zis de precizia aia, ai activat chirurgul din generalist. Si chirurgii au oroare de sange si mațe pe-afara daca nu e din vina lor ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 greu cu simțul u(o)morului... trebuia sa pun un smiley la final ca sa se inteleaga ca glumeam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) Există chirurgi în generaliști? Știu că există generaliști în chirurgi... adică chirurgi care taie în general. Dar ăia locuiesc în Ferentari. Editat Mai 4, 2017 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) In oricine sălășluieșc un chirurg si un calau. Toti ar taia si ar spanzura...in general Editat Mai 4, 2017 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 https://www.facebook.com/viralthread/videos/768945513278134/ Oameni civilizati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 d'asta au iesit din UE: prea civilizati pentru babuinii de pe continent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Lasă-mă. 25% sunt indieni si pakistanezi. Noroc că era o femeie liniștită. Dacă s-a oprit, clar se lăsa cu o cască-n claviatură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 (editat) Astazi, cu masina si cu sotia in dreapta ies de la mine de pe strada (o straduta mica) intr-o strada cu 3 benzi pe sens (vreo 200 de metri pana intr-un giratoriu). Traficul era usor. Ies pe prima banda, semnalizez, stanga, las cateva masini sa treaca, apoi trec pe banda 2. Avand in vedere ca vroiam sa merg la stanga, am vrut sa trec pe banda 3. Semnalizez iar...in spate, un taxi. Ma asteptam sa imi faca semn sa trec pe banda 3 insa nu o face (nu-i bai, ca doar nu e obligat). Franeaza apoi in dreptul meu (mergeam cu vreo 10-15 km/h) si imi zice: El: - Vezi ca poti sa te duci la stanga si de pe prima banda!!! Eu: - aaa...dar nu imi permite marcajul (banda a 2-a avea sageata inainte si cea din stanga...sageata la stanga...normal) El: Eee...pai semnalizezi si pur si simplu faci stanga...nu are nimic... Eu:... fara replica! Taximetristul, apoi ca sa imi arate cum se face, accelereaza, intra in fata mea, (de pe 3 pe 2) si apoi intra in giratoriu facand stanga.... Am ramas fara replica! Editat Mai 7, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Intotdeauna ai ce invata de la "soferi cu experienta"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 (editat) Salutare de pe Posada astazi, soferul din BMW. Editat Mai 7, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=843115305852639&id=503291036501736 Nu e a mea... dar cred ca nu strica și puțină frână spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate