Sari la conținut

Situatii din trafic

Postări Recomandate

On 3/27/2026 at 10:21 PM, 3.14 said:

Nu este treaba noastra daca :

- daca unul incalca legislatia ...nu suntem politisti 

Cat mai avem de aici si pana la a ne face dreptate singuri? Putem sa o facem? :scratch: Probabil ca da, nu este treaba altora!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La 27.03.2026 la 22:21, 3.14 a spus:

Fara polemica ...tu aveai 70-80 la ora cand zbura porcul ...

Nu vreau sa minimizez situatia traita de tine ...ci doar sa-ti spun ca este ''normala '' si trebuie sa mai exersezi la capitolul asigurare in oglinzi ( altfel nu te-ar fi surprins ) , iar daca l-ai vazut ...ca nu i-ai facut loc mai devreme ... ( nu se vede cand l-ai observat ) . 

Una peste alta , iarasi cu specificatia ca nu vreau polemici si nu bag batul prin gard ,  trebuie sa te obisnuiesti sa iei oglinzile alea mai in serios . 

Nu este treaba noastra daca :

- unu merge mai repede ca noi printre masini 

- daca unul incalca legislatia ...nu suntem politisti 

- daca esti surprinsa de alt coleg ...inseamna ca lateralele sunt de pomana pt tine 

evident ca sunt mult mai multe de spus ...da nu suntem platiti pt educatie civica moto . ...mai ales cand apare negatia ...

Man, initial am dat-o in caterinca cu Sylmena pentru ca anticipasem deraierea discutiei. Acum insa, la modul serios, de ce vorbesti cu siguranta unui om care stie mai bine situatia fata de initiator? Mai mult, comentezi aiurea si de viteza mentionata de el, ori asta e troleala din aia proasta.

Situatia prezentata nu este catusi de putin "normala". Mi s-a intamplat de cateva ori si nu a fost deloc placuta, norocul meu a fost ca m-am asigurat. Am avut insa ture lungi din care am ajuns acasa foarte obosit, situatii in care in mod cert nu mai eram la 100% reactie si reflexe, iar asta se putea termina tragic daca dadeam de un zmeu din asta. Expresia "cand o zbura porcul" e buna ca sa descrii cei 900 de km pe care ii va parcurge baiatul cu Bmw-ul intr-o singura zi cu mentinerea constanta a ritmului din video.

Sugestia mea, daca imi permiti, este sa parcurgi mai multi km pe doua roti, pentru ca altfel ajungi sa scrii prostii ca cele de mai sus. Astept formula matematica prin care tu la 80 km/h il vezi pe unul care vine cu o viteza net superioara, sa zicem 150 km/h. Sa faci bine sa incluzi urmatoarele "necunoscute" in ecuatie: drum sinuos/drum drept/numar participanti trafic/vizibilitate/categorie drum/limita de viteza/de cate ori te asiguri in oglinzi pe minut. Am exclus pericolele, gen obstacole fixe sau cele "surpriza" cum ar fi un animal care vrea sa traverseze sau un participant la trafic ce nu iti acorda prioritate, ca sa iti fie mai usor calculul. Astept rezultatul, restul e can can.

Editat de SONYC
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri