Doctor X Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Cu 140 se merge printre benzi. Mai ales atunci cand unul de pe banda 1 vede ca vii mai tare din spate si se apuca sa il depaseasca pe cel din fata lui. Si il tot depaseste pret de vreo 2-3 minute Tru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Asta-i clasica pe A2. Pe banda 1 se merge cu 90. Pe 2 cu 160. Daca ai ghinionul sa nimeresti un mosmondit nehotarat care depaseste cu 100, ai cam cacarisit stegshorul. Ocazie buna de verificat franele si de dat panica la toti bajetii din stape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Pai asta e problema... iti da emotii cand franezi brusc sa nu te infigi in el... si iti mai da iar emotii sa nu se infiga aia din spate in tine. Problema mea cu boul ala a fost ca a pus frana fara absolut nici un motiv. Nu aveam o problema sa merg cu 110 in spatele lui, dar am avut o problema cand a franat aiurea brusc si nu s-a dat la o parte, chiar daca m-a vazut in spatele lui, iar banda 1 era libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 (editat) Militienii e si ei bajeti de comitet. Ieri pe un drum din Bucale mi-a dat loganu' cu radar flash-uri s-o las mai moale . Ce-n-seamna dom-le sa nu stai la japca ci chiar sa-ti faci datoria de a incuraja purudenta in trafic si respectarea regulilor de circulatie. Editat August 12, 2015 de bigFatAss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Azi dmineata, la semafor pe Bd. Burebista cu Calea Dudesti...in directia spre Calea Vitan via Str. Brailitia.... Eu pe banda din dreapta, pe banda din stanga 4 gagici/pustoaice intr-un un hatchback gri, cu semnal stanga... "Hiihihihi, hahaha....nu ne pliimbi si pe noi....Hihihi, hahha". Dupa haine + atitudine si faptul ca faceau stanga cre'ca mergeau spre mare... ma rog, se face verde, trec intersectia si aud in spate un ditaaai POC-ul...ma uit si vad cum duduia de la volan facuse stanga fara sa mai dea prioritate alora din sens invers asa ca in dreapta ei statea infipt un sedan negru....si-au cam fwtwt vacanta, nu cred mai "Hihihi, hahhaha" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Daca le tineai de vorba sau stabileai o intalnire, ele scapau de POC. Vezi? E vina ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 vezi de ce iti trebuie atas pe dreapta, pe stanga, sa pasager, si a 4 a puteai sa o tii pe cadru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crimson Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Am reusit sa intru prea tare si prea prost in virajul acesta spre TM, taind linia (dupa portiunea punctata) cu mai bine de juma de metru. S-au nimerit doi soferi de SUV respectiv berlina pe contrasens care si-au baut cafeaua in ziua respectiva si au ales sa ma fereasca (in conditiile in care initial mergeau amandoi fix pe langa linia despartitoare), altfel se posta la accidente pentru rip-uri. A doua cea mai mare tampenie pe doua roti comisa pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Din fericire nu ultima. Mult succes la spalat chilotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Am reusit sa intru prea tare si prea prost in virajul acesta spre TM, taind linia (dupa portiunea punctata) cu mai bine de juma de metru. S-au nimerit doi soferi de SUV respectiv berlina pe contrasens care si-au baut cafeaua in ziua respectiva si au ales sa ma fereasca (in conditiile in care initial mergeau amandoi fix pe langa linia despartitoare), altfel se posta la accidente pentru rip-uri. A doua cea mai mare tampenie pe doua roti comisa pana acum. Ma, bine macar ca recunosti Wtf, dar i-ai dat ceva goarna sa iesi aiurea intr-un viraj atat de larg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Problema mea cu boul ala a fost ca a pus frana fara absolut nici un motiv. Nu aveam o problema sa merg cu 110 in spatele lui, dar am avut o problema cand a franat aiurea brusc si nu s-a dat la o parte, chiar daca m-a vazut in spatele lui, iar banda 1 era libera.probabil a pus frana tocmai pentru ca TE.A VAZUT in spatele lui. Eu am patit de doo ori faza de genul asta. De la ultima faza port camera de filnat oe casca. Se poarta genul asta de mijtocareala in traficul din buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Militienii e si ei bajeti de comitet. Ieri pe un drum din Bucale mi-a dat loganu' cu radar flash-uri s-o las mai moale . Ce-n-seamna dom-le sa nu stai la japca ci chiar sa-ti faci datoria de a incuraja purudenta in trafic si respectarea regulilor de circulatie. era zi sau noapte? ca daca era noapte, probabil ca a dat flash ca sa iti vada numarul mai bine )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 probabil a pus frana tocmai pentru ca TE.A VAZUT in spatele lui. Eu am patit de doo ori faza de genul asta. De la ultima faza port camera de filnat oe casca. Se poarta genul asta de mijtocareala in traficul din buc. In Bucuresti am mai patit-o si ma astept... dar pe dn, la 100-110 km/h, nu e o gluma de facut. Hai ca eu poate franez la timp... dar aia care vin din spate?! In alta ordine de idei, sambata am facut o tura la bulgari. Traficul f lejer, oamenii relaxati, calmi (cu mici exceptii, normal), se dadeau pe dreapta benzii, nici macar unul nu mi-a taiat fata. Cum am intrat in Constanta m-am umplut de nervi. Si ieri seara, pe A2... horror. Multi km de blocaj, statea cu usile deschise si nu le inchideau nici cand eram langa ei, desi ma vedeau. Nu mai zic de unul care se uita urat la mine sprijinit de usa, fara sa se sinchiseasca... si altul care statea langa masina si vroia sa treaca prin fata mobrei si ii zicea nevestei "ce plm, sa stau sa treaca asta, da-l in plm". Plus aia opriti ca la iarba verde pe banda de urgenta sau cu masinile puse in diagonala. La modul "sa moara si capra vecinului". Dupa ce s-a miscat traficul se circula cu 60-80 km/h pe banda 2... si nu se dadeau nici morti pe 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 De un dobitoc am dat si eu sapatamana trecuta cand venind de pe A2 si intrand pe Theodor Pallady, unul cu un "slogan" rosu vroia neaparat sa se bage pe dreapta, unde numai noi avem loc, practic ocupa 1 1/2 benzi. M-a vazut in spate dar nici vorba sa-mi faca loc, ca nu dura mult, ca urmare l-am luat prin stanga unde era loc berechet si pe urma i-am taiat fata si m-am dus pe dreapta, loc garla pana la semnafor. Claxoane , faruri etc, s-a ales cu un deget stiti voi care. Dumineca asta la fel, unul cu un suv imi face scandal ca nu ma dau la o parte, mergeam in coloana cu 120 pe E85 pana in Ramnicu Sarat, zona de o bada+urgenta.(acolo au pretentia soferii sa te tragi pe banda de urgenta) Imi lasasem spatiu de franare si observare gropi pana la conserva din fata iar el a considerat propice sa ma depaseasca venind la 20cm de mine. I-am sugerat cum trebuia facuta manevra si i-am urat "drum bun". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 (editat) I-am aratat si eu "degetul" unuia in Bulgaria... ghici ce? Era roman, cu un VW Passat. Si a iesit in depasire, pe sensul opus, fix in fata mea. Am trecut pe dunga alba de pe marginea soselei, pe langa el. Si pe autostrada spre Varna, cei care alergau mai tare erau majoritar romani... Amuzanta a fost o bulgaroaica cu un Suzuki Swift, dupa Ruse, care vroia sa se traga cu mine... pe linie dreapta m-a depasit de vreo 2-3 ori, ca o faceam pe curbe usor (2 benzi) si nu alergam prea tare, am mers calm. A, da.. si 2 iepuri mi-au taiat fata. Editat August 17, 2015 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Mmmm tocanita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 I-am ratat Si erau barosani, primul am zis ca e caine, abia la al 2lea am identificat vietuitoarele, la cativa metri in fata rotii. Tupeisti, cu o masina nu cred ca aveau sanse de reusita... o vulpe lipita de asfalt nu a avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 I-am ratat Si erau barosani, Norocul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Si ieri seara, pe A2... horror. Multi km de blocaj, statea cu usile deschise si nu le inchideau nici cand eram langa ei, desi ma vedeau. Nu mai zic de unul care se uita urat la mine sprijinit de usa, fara sa se sinchiseasca... si altul care statea langa masina si vroia sa treaca prin fata mobrei si ii zicea nevestei "ce plm, sa stau sa treaca asta, da-l in plm". Plus aia opriti ca la iarba verde pe banda de urgenta sau cu masinile puse in diagonala. La modul "sa moara si capra vecinului". Dupa ce s-a miscat traficul se circula cu 60-80 km/h pe banda 2... si nu se dadeau nici morti pe 1. Mergea o palma din zbor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Seara, ora 23. Vin din Otopeni, lansat, cobor pe podul de dinaine de intrare in Bucuresti (care trece peste centura). Vad un bou cu BMW 3 Coupe care era in capatul podului vrand sa intre din lateral de langa pod pe sosea (de pe bretea). Problema e ca vroia sa iasa aproape vertical, am zis ca vrea sa ajunga direct pe banda 3. Ma apuc sa ii dau flash-uri, claxoane, sa vada ca vin. Deja ma pun pe frane anticipand ca e un bou. Ma vede, zice ca poate, accelereaza puternic si ...TASNESTE DREPT INAINTE!!!. Vroia sa traverseze toata soseaua (sa ajunga pe breteaua de dincolo)! NUMAI CA BOUL NU A VAZUT ca pe mijloc e o bordura separatoare (cat un mic trotuar)!!! Prin urmare: BMW-ul a intrat cu spoilerul si cu rotile puternic in bordura, (BANG!) spoilerul s-a rupt, a decolat de fata, (TROSC!) apoi a lovit cu burta, au iesit scantei, (BANG!) lovesc si rotile spate si ii decoleaza si spatele, (BANG again!) ...in tot acest timp spoilerul fatza fiind facut ghem sub masina si la aterizare vazand cum ii zboara si o bucata si bara spate cand a aterizat fundul la loc. Fratilor, a sarit masina aia de ziceai ca-i o capra Desi toba si motorul imi urla tare (nu era al meu), am auzit atat de clar trozinutrile si bufniturile, ca aproape ca m-a durut pe mine ce a patit sarmana masina. Da-o dracu de treaba chestii d-aste vezi la fail-army captate de camere de trafic sau dash-cams in Rusia, nu in Romania! PS: Ce n-as fi dat sa am un GoPro sa fi filmat asta... http://www.bigtoysvideos.net/bmw-m4-crash-cars-coffee-blackhawk-2015.html ceva de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0ZgiVicpZGk&feature=player_embedded majoritatea conducatorilor de masini din Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Mai trist este ca sunt multi motociclisti care trec prin aceeasi transformare. » Post actualizat in 18 Aug 2015 13:49 Sunt unii pe aici care ne explica cum sau pus pe clacxon si nu au obtinut nici o reactie de la "nesimtitul" care ii taia calea .Mai putina atentie la semne obscene , clacxoane si educatie in trafic poate perminte mai multa atentie la pozitionarea in trafic in asa fel incit sa fim mai in siguranta.Personal am atins clacxonul numai din greseala pentru ca e pozitionat foarte aproape de butonul de semnale stinga-dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Inseamna ca nu mergi suficient in trafic... sau nu esti suficient de atent incat sa observi ce fac ceilalti. Degetul ala pe claxon te mai scoate din unele situatii, sau macar atrage atentia idiotului si poate macar realizeaza ce a facut. Asta nu inseamna ca e mai important decat franarea, evitarea, preventia etc. In Bucuresti, cel putin, nu exista "solutia perfecta" de a circula... azi dimineata o domnita cu un Mercedes mai sa ma darame, in timp ce schimba banda (de pe 2 pe 1) vorbind la telefon, evident fara sa semnalizeze sau se asigure. In spate aveam masina, in fata masina, in dreapta bordura... daca nu claxonam ca nebunul (sa se auda peste conversatia telefonica si geamul inchis) ma baga in bordura. Iar pozitionarea in trafic... unde, in oras, sau in afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 LOL.Prietene Geo_ZGA,ma apropii de 3 milioane de km facuti pe 18, 12 , 4 si 2 roti .Tu imi spui mie ca nu petrec destul timp in trafic? Eu iti spun tie ca nervii , agitatia , obscenitatile, discursurile si scanarea traficului pentru inventar de greseli nu te ajuta cu nimic,toate sunt distractii de la esential.Daca esti atit de plictisit in trafic incit sa inregistrezi atit de multe nereguli , iti sugerez sa-ti schimbi motorul cu ceva mai excitant sau cu un caracter mai aparte .Cu motorul potrivit poate ajungi sa ai asa o rinja prosteasca pe fata ca n-o sa mai fi afectat de fiecare rahat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Pe bune ca nu te ajuta cu nimic scanarea traficului? Esti sigur de milioanele alea de km? Intrebarea e retorica, nu cred ca exista om care sa conduca zilnic in traficul din Bucuresti si sa nu se enerveze minim o data pe saptamana. Deci povestile astea ca sunt eu plictisit sau am un motor neinteresant sunt bune de spus copiilor care inca se dau cu trotineta. Si nu vad unde am zis ceva de agitatie si obscenitati. Nervi, da, uneori, dar e problema mea asta daca ma enervez sau nu. Asa e... cu motorul potrivit nu se mai urca bizonii peste tine cu masina, nu iti mai taie fata, nu mai trec pe rosu, nu te mai injura fara motiv... "rahaturi", cum le spui tu. Oare cum ar putea sa te afecteze ca unul schimba banda peste tine? ) Ai uitat sa precizezi ca motorul potrivit e montat pe un tab, probabil. Da, de ala cred ca se feresc toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate