Mike06 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 M-as baga si eu,dar numai in cazul in care gasesc inca un motociclist care sa vina cu mine pana la locul de intalnire cu voi(craiova-buc). Si bineinteles,daca vremea e accesibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 1348045175[/url]' post='3235675']beatrice eu zic ca poti sa dai si pe aci un ochi. http://www.openmap.ro/moto/ Din pacate nu mai e updatata de ceva timp si multe informatii nu mai sunt de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Ho ho..bun asa...suntem destui. Ar fi fost mult mai bine sa fi mers weekend-ul asta sambata sau duminica...pare mai faina procnoza meteo.. Nu ne-am mobilizat la timp si weekend-ul asta toti si-au planificat cate ceva... Sambata asta ne limitam la iesiri spre seara, prin oras la o clatita, o saorma cu "de toate", sau pe langa Bucuresti. Editat Septembrie 20, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Poate ma bag si eu, sa vedem cum va fi vremea we viitor! Oricum, recomand tura inversa, adica Cheia-Siriu, daca se vrea tura lunga prin Buzau,fie! Daca se merge Buc-Buzau-Siriu-Brasov-Cheia-Valeni-Buc se merge cam tot timpul cu capul in jos, pe cand fun-ul e mai mare atunci cand nu trebuie sa stai cu dintii in frane tot timpul, si Carbon Lorraine SBK5 sunt scumpe! Noi ii ziceam "bucla cu capul in jos"...pe vremuri. Daca nu se vrea tura lunga prin Buzau atunci recomand Buc-Valeni-Cheia-Prejmer-Intorsura-Siriu-Cislau-Valeni-Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Exact + ca este mai fun sa faci Cheia la dus (esti mai odihnit, cu mai mult chef) si bucata cu Buzaul pe intoarcere care este mai linistita si te relaxezi spre casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) dap...pare mai faina ideea cu Cheia la inceput... (apropo de drum..are cineva 2 suruburi de carene?...normal o sa le platesc...) Editat Septembrie 20, 2012 de JohnyGabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Poate ma bag si eu, sa vedem cum va fi vremea we viitor! Daca nu se vrea tura lunga prin Buzau atunci recomand Buc-Valeni-Cheia-Prejmer-Intorsura-Siriu-Cislau-Valeni-Buc. Bine ma razvratitilor... S-a strigat "linie"! Deci o luam pe Cheia - Siriu, da ramane sa mai vorbesc si cu baietii care n-au cont pe forum, ce traseu ar prefera. Varianta propusa de Niko pare si cea mai scurta si mai fun (daca stii ca drumul e bun). Eu recunosc ca geografia e punctul meu "forte" si bajbai prin intuneric... Cu ocazia asta, rog moderatorii sa schimbe titlul si sa inverseze: "Cheia - Siriu 29 sept". Multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Bine ma razvratitilor... S-a strigat "linie"! Deci o luam pe Cheia - Siriu, da ramane sa mai vorbesc si cu baietii care n-au cont pe forum, ce traseu ar prefera. Varianta propusa de Niko pare si cea mai scurta si mai fun (daca stii ca drumul e bun). Eu recunosc ca geografia e punctul meu "forte" si bajbai prin intuneric... Cu ocazia asta, rog moderatorii sa schimbe titlul si sa inverseze: "Cheia - Siriu 29 sept". Multumiri! Pai....drumul de la Cislau inapoi la Valeni e o scurtatura urata care numai buna nu e, te salta de rinichi de nu te vezi!Dar e scurta. Se poate merge spre Buzau, mai sunt niste curbe pe la Magura-Viperesti care ar merita, dar apoi Buzau-Bucuresti e plictiseala majora, un fel de legat de sa si pilot automat spre casa. Eu zic sa asteptam in primul rand sa vedem cum e vremea, ca daca e lapovita si 0 grade pe Cheia o sa fie fun!Si eu nu merg,evident. Ca nu am cauciucuri de iarna! Daca vremea e ok o luam spre Cheia, facem si Siriul si cand ajungem la baraj supunem la vot, in functie de cum se simt si participantii (cati or mai ramane pana acolo, daca nu se imprastie ca potarnichile ca deobicei)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Dar Buzau-Ploiesti-Buc cum este drumul? Adica sa nu facem direct Buzau-Buc prin Urziceni. Editat Septembrie 20, 2012 de Gimy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarlboroMan Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Dar Buzau-Ploiesti-Buc cum este drumul? [...] Asfalt ok. Mai lung ~15km, plictisitor si asta, dar parca mai putin enervant decat E85. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 20, 2012 Admin Share Postat Septembrie 20, 2012 Nu sunt lamurit, cite planuri si pagini de forum trebuiesc pentru un amarat de drum de 400km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Pai, ideea e ca pana la urma mergem prima data pe Cheia si apoi pe Siriu. Traseul exact inca nu-l stiu pentru ca fiecare a venit cu cate o propunere si trebuie sa vrbesc si cu restul sa vad ce zic si ei. Dar nah, o deviere mare fata de traseul pe care l-am postat initial, nu va fi. Cel tarziu luni o sa stiu sigur care este traseul si-l pun aici, in functie de ce sugestii mai au si restu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 20, 2012 Admin Share Postat Septembrie 20, 2012 Beatrice mama, tu pune traseul pe care vrei sa mergi, sunt sigur ba baietii te vor urma intocmai..cavaleri fiind! Ce va trebiesc atatea planuri, ca nu plecati la Polu' Nord! Ca sfat, daca mergeti ditai tarla o sa faceti doua zile pe drum. Stabiliti un grup de 5/6 mobre maxim care sa mergeti in acelasi ritm si la drum. Plecati la 8 dimineata si seara sunteti inapoi. Drumul asta l-am facut de nenumarate ori, cel mai recent acum doua zile, prin Valeni-Cislau- Nehoiu-Intorsura-BV si retur. Din Valeni prin Cislau drumul este jumate bun, jumate destul de rau, cum spunea si Niko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Nu va mai faceti probleme de starea drumurilor, in Prahova de exemplu sse poate circula cu orice motor pe oricare dintre ele, nu ca pe circuit dar in conditii normale. Incercati sa mergeti pe judetene, veti avea ce sa vedeti si peisaje si locuri mult mai frumoase decit pe DN, cel putin in zona noastra. Pierdeti timp cu pregatirea si pina la urma nu mai merge nimeni. Asa cum spunea si LUV doar nu plecati la Pol. Ca sugestie: Moara Vlasiei-Jilavele-Ciorani-Fulga-Mizil-Jugureni-Minastirea Ciolanu_Magura-Siriu-Prejmer-Sacele-Cheia-Teisani-Slanic-Plopeni-Paulesti sau invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 24, 2012 Autor Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Bun, deci a ramas sa ne vedem in Victoriei la ora 8, dupa care la 8.15 plecam spre Baneasa unde ne oprim la o benzinarie sa bem cafeaua; la ora 9 maxim plecam. 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Dan ("brunoo7") - VN800 4. Budu - Shadow 750 5. Ionut ("micla.ushu") - ER6F 6. "cbristu" 7. "JohnyGabe" - R6 8. "Gimy" - GSR 9. Mihai - Busa 10. Vali - CBR600 11. Toto - R1 12. Silkie - KLE 13. Laur - ZX9 14. Costel - EN500 E posibil sa mai fi uitat pe cineva... Daca mai vrea cineva sa vina, ma anuntati. A, da... Se va merge relativ potolit ca-s oamenii cu nevestele in spate. Editat Septembrie 24, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 poate apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Dan ("brunoo7") - VN800 4. Budu - Shadow 750 5. Ionut ("micla.ushu") - ER6F 6. "cbristu" 7. "JohnyGabe" - R6 8. "Gimy" - GSR 9. Mihai - Busa 10. Vali - CBR600 11. Toto - R1 12. Silkie - KLE 13. Laur - ZX9 14. Costel - EN500 15. Niko+1 - CBR1100XX (numai daca e vreme frumoasa! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Dan ("brunoo7") - VN800 4. Budu - Shadow 750 5. Ionut ("micla.ushu") - ER6F 6. "cbristu" 7. "JohnyGabe" - R6 8. "Gimy" - GSR 9. Mihai - Busa 10. Vali - CBR600 11. Toto - R1 12. Silkie - KLE 13. Laur - ZX9 14. Costel - EN500 15. Niko+1 - CBR1100XX (numai daca e vreme frumoasa! ) 16. tzeapa - Z750 (tot in caz de vreme frumoasa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Bv mah..hai cat mai multi...ca o hoarda de tatari ) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Sper ca nu merg toti intr-un singur grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Update: 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Dan ("brunoo7") - VN800 4. Budu - Shadow 750 5. Ionut ("micla.ushu") - ER6F 6. "cbristu" 7. "JohnyGabe" - R6 8. "Gimy" - GSR 9. Mihai - Busa 10. Vali - CBR600 11. Toto - R1 12. Silkie - KLE 13. Laur - ZX9 14. Costel - EN500 15. Niko+1 - CBR1100XX (numai daca e vreme frumoasa! ) 16. tzeapa - Z750 (tot in caz de vreme frumoasa) 17. Corina si Costel cu conserva 18. Marian cu trike-ul Sper ca nu merg toti intr-un singur grup. Relativ... Probabil ca baietii mai "experimentati" se vor duce inainte, iar "pensionarii" vom ramane in spate, urmand sa ne regrupam pe traseu. Pana la urma nu vad care e problema; daca pastrezi o distanta suficient de mare si nu ai dementi in grup care sa faca pe smecherii nu are ce sa fie rau. Ultima data am mers in grup 15 motoare, un trike si 2 masini si s-a mers foarte bine, deci... Plus ca avand pasager majoritatea, nu se pot da prea tare din cauza durerilor de ficat/coaste survenite in urma vitezei prea mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BULIGA Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Avem si noi loc ? Stefan -1000 rr Andrei -900 rr Editat Septembrie 25, 2012 de BULIGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Ne pare rau,nu mai sunt locuri! Daca aveti bani va pot vinde locul meu,la un pret modic de 300 de lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Sigur c-aveti loc! Doar n-om inchiria drumul! 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Dan ("brunoo7") - VN800 4. Budu - Shadow 750 5. Ionut ("micla.ushu") - ER6F 6. "cbristu" 7. "JohnyGabe" - R6 8. "Gimy" - GSR 9. Mihai - Busa 10. Vali - CBR600 11. Toto - R1 12. Silkie - KLE 13. Laur - ZX9 14. Costel - EN500 15. Niko+1 - CBR1100XX (numai daca e vreme frumoasa! ) 16. tzeapa - Z750 (tot in caz de vreme frumoasa) 17. Corina si Costel cu conserva 18. Marian cu trike-ul 19. Stefan - 1000 rr 20. Andrei - 900 rr P.S.: Sambata, Brasov: 26-27 de grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Poate de inchriat nu, dar la cati ne strangem sigur facem ceva monopol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate