Sari la conținut

SISTEME AUDIO-INTERCOM-BLUETOOTH-HANDS FREE-Discutii Generale


Axa cu Scame
 Share

Ati fi dispus sa dati 1$ pe o astfel de aplicatie?  

316 membri au votat

  1. 1. Ati da 1$ pe o aplicatie intercom?


Acest sondaj este închis pentru noi voturi


Postări Recomandate

Midland BTX2 FM :

Ascult muzica de pe telefon, prin bluetooth, si primesc apel. Dupa ce am inchis apelul si revine la muzica, muzica se aude sacadat. Nu-i de la telefon, ca-l repornesc si la fel se aude muzica in casca.

Dupa ce opresc si repornesc intercomul problema dispare, desigur, pana la urmatorul apel. S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema ?

 

Telefonul e un Samsung GTS 3100, nimic complicat. Cu intercomul chinezesc si acelasi telefon nu se intampla asta.

A patit mai cineva asta ? Ma gandesc sa le scriu un email celor de la Midland ca incepe sa ma dispere problema asta.

Editat de cozmino
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A patit mai cineva asta ? Ma gandesc sa le scriu un email celor de la Midland ca incepe sa ma dispere problema asta.

Sper maine sa imi aduc aminte sa refac exact scenariu si sa iti dau un raspuns. Cu sacadatu o singura data am avut probleme si anume cand intram in convorbire cu pasageru. L-am ignorat vreo ora dupa care am zis ce naiba are, l-am repornit si de atunci nu imi aduc aminte vreo data sa mai fi avut probleme.

 

Doar ca si intrebare, ai ultimu firmware instalat ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am testat pe firmware 2.0.9 cu un telefon lumia cu windows phone.

Am repordus scenariu tau. Ascultat muzica, apel primit, muzica revine de unde a ramas. Merge totul fara nici o problema. Nu sacadeaza nici inainte nici dupa apelu telefonic.

Am updatat si eu la 2.1.0

Am reprodus acelasi scenariu, totul functioneaza.

 

Apoi am refacut configurarile reale deaorece pe langa cele 2 telefone a mai aparut in configuratia de plimbat pe motor un gps zumo 390. Telefonu se conecteaza la gps si si gpsu la midland. Avand in vedere ca telefonu intelgient nu reuseste, decat cand vrea el sa forwardeze microfonu si castile catre zumo a trebuit sa recurg la urmatoriu scenariu.

Smartfonu lumia cu WP, conectat pe butonu volume + la midland. Functioneaza muzica stereo pe el asa.

Dumbfonu, Nokia 215, conectat la zumo si zumo imperecheat cu midlandu pe volume -.

Pot asculta muzica de pe smartfon, vine un apel de pe dumbfon via zumo, imi intra automat in casca zumoul si primeste pauza muzica de pe smartfon. termin convorbirea (sau anunutu lu tanti cu traseul din gps) si dupa o perioada porneste muzica. Cateodata merge bine altada la inceput e sacadata muzica apoi incet incet isi revine, iar cateodata nu isi mai revine pana nu intra din nou tanti cu gpsu :) Avand in vedere asemanarea problememlor si faptul ca eu nu folosesc andorid tind sa cred ca problema e la midland.

Acu am updatat amandoua unitati midland, deci numai pot testa cu 2.0.9 si nici numai am chef sa ii fac downgrade la jucarii. Daca doresti sa iti faci downgrade ai aici atat softu cu care se face updateul cat si firmwarele. http://s.go.ro/9fwf7 Acest link nu o sa ramana multa vreme activ. Teoretic poti sa ii faci downgrade si cu versiunea ta de midland bt updater, dar in caz ca nu vrea sigur ai nevoie de softu care o venit o data cu firmwarele mai vechi, care e in acea arhiva.

 

Sa ne ti la curent daca s-a remediat sau nu problema cu 2.0.9, ca daca da, e destul de simpla rezolvarea :)

 

Doar ca si o observatie pt cine mai citeste, atunci cand se asculta muzica de pe telefon pe midland, pasageru nu poate intra in convorbire. Primeste "busy" exact ca si cand s-ar vb la telefon.

 

PS diferenta din 2.0.9 si 2.1.0 este ca firmwarele nou suporta conexiunea cu APul de configurare pt un telefon cu andorid si stie sa memoreze un numar de telefon pe tasta FW daca e apasata lung. Chiar sunt curios daca firmwarele vechi face probleme sau au aparut problemele o data cu noile functii

Editat de cooldeep
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Am achizitionat ieri un Midland BTX1 twin pentru mine si pasager si am sa va spun ce am observat pana acum in caz ca mai doreste cineva vreun model de la ei (eu nu am gasit nicaieri informatiile ce imi trebuiau)

 

1. Cutia spune ca el functioneaza pe distanta de 10m, fiind doar pentru 2 persoane pilot si pasager ar fi de ajuns, dar undeva dupa 5-6m incepe si paraie ca se cam pierde semnalul nu ar fi o problema asa mare (pentru mine) din moment ce am pasagerul mereu langa mine.

 

2. Nu te lasa sa dai sunetul foarte tare (vis-a-vis de ce spunea user-ul cu sena, volumul este destul de scazut, poate o fi safety feature), ascult muzica de pe telefon si cand e la maxim inca mai pot auzi tot ce se petrece in jurul meu incluziv motorul si toba. Cateodata e enervant pentru ca intra o melodie misto pe care as dori sa o dau mai tare, dar poate asa e mai bine.

 

3. audio in timpul mersului pana in 80 este bun, nu aud nimic altceva in casti decat vocea pasagerului, nu vant nu paraieli nu trafic nu nimic, cu toate ca el functioneaza si cand nu vorbim si nu primesc alte sunete in casti. L-am testat la 120 si la fel,nici un sunet decat vocea pasagerului, problema la acea viteza este ca trebuie sa tipi putin in microfon ca sa te faci auzit datorita zgomotului ambiental, are un sistem de audio automat si pe masura ce detecteaza zgomot se da singur mai tare lucru care nu prea imi place dar va trebui sa ma obisnuiesc. Am dat un commnet acum la Midland pe pagina de fb sa vad daca se poate dezactiva.

 

4.Suporta updateuri de firmware si in fereastra de update poti umbla si la setari, ceea ce am si facut si am dat microfoanele mai sensibile sa vedem daca e vreo diferenta...daca nu ma pot obisnui il dau inapoi emagului care imi ofera 30 de zile de testare.

 

Cam atat deocamdata, daca aveti intrebari va rog.

 

S-a mai imbunatatit ceva cu update-urile? Intreb pentru ca vreau sa iau fix un BTX1 twin simplu (nu ma intereseaza functia radio si nici convorbirea cu alti 4-6 rideri.) Vreau doar conexiune cu telefonul prin GPS (GPS-ul mereu in fundal), intercom cu pasagera si muzica de pe telefon.

 

Oare este ceva diferenta ca si calitate a sunetului intre BTX1 si BTX2, respectiv Conference?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa 4 ani in care am utilizat un intercom Albrecht AE600, m-am saturat de cablu si am facut un upgrade la Sena SMH5.

Primul pas dupa achizitie a fost sa fac update-ul de soft la varianta 2.1(o operatiune destul de simpla si rapida) si sa instalez headseturile in casti. Pe Schuberth C3 nu am putut sa folosesc clema metalica si am optat pentru suportul cu adeziv, dar pe Shoei Qwest a mers ok clema. Imperecherea intercomurilor si conectarea la telefoane a mers brici.

 

Duminica am iesit doar eu, fara pasagera, asa ca am testat doar dispozitivul de pe Schuberth. Prima impresie a fost ca utilizarea celor 2 butoane, respectiv jog dial(rotita/buton) si phone button e destul de simpla si cu manusi groase. Combinatiile de butoane se invata usor, dar beep-urile care insotesc comenzile nu se aud peste o anumita viteza(stiu ca volumul este independent pentru telefon, muzica si intercom, dar nu stiu daca volumul sistemului este si el controlabil). Nu e ceva cu ce sa nu pot trai, dar mi-ar placea sa stiu daca a fost confirmata comanda.

 

Muzica se aude binisor, la o calitate suficienta pentru ascultat pe motocicleta. Probabil ca cei care se considera audiofili nu ar fi incantati de lipsa basului, dar aceasi calitate acustica o avea si Albrechtul din cauza difuzorului plat. Am incercat si o convorbire telefonica. In casca s-a auzit perfect, dar prietena mea imi spunea ca nu se aude foarte la celalalt capat "al firului"(este posibil si din cauza telefonului, la fel mi s-a zis si cand vorbesc la un handsfree Plantronics in masina).

 

Sunt curios cat va rezista bateria. In mod normal, cand merg singur imi place sa ascult muzica in mod continuu. In caz ca se termina, avantajul acestui model este ca poate fi folosit in timpul incarcarii, asa ca un acumulator extern poate compensa dificultatea aceasta(mai putin cand ploua, fiindca mufa de incarcare nu e waterproof). Si mai sunt curios de calitatea intercomului, acesta fiind unul dintre aspectele esentiale.

 

Din reviewuri, acest model pare unul promitar. Exista deja dispozitive care functioneaza din 2010 si inca nu au probleme cu acumulatorul intern.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vlade, despre baterie pot sa iti zic ca am fost cu sotia in convorbire nostotp in ultimele 2 weekenduri si zic ca per total au mers cam 3 ore. Bateria zice ca e inca la 70%. Eu am pus in casca mea ( Arai xd4) microfon mobil si e lipit in fata, in cioc. Convorbirile sunt clare pt ceilalti, deci poate telefonul tau e cauza. Un lucru nu l-am prins inca la chestia cu muzica. Eu sunt legat la tel meu, ea la al ei; eu dau drumul la muzica mea si ea asculta muzica ei, dar daca o opreste ea si o reporneste merge de pe telefonul ei. Daca faca eu manevra, merge a mea. E ciudat dar inca nu am sapat pe net sa vad cauza. La partea cu basul se pot pune castile de pe smh 10 care se zice ca sunt mai bune. Eu sunt ok si cu astea. Per total, chiar daca nu bat decat vreo 400m in linie dreapta ( pe deal se intrerupe daca nu e in raza vizuala) e ok. Pt restul distantei exista telefonia si Siri ( dupa caz) care face treaba.

» Post actualizat in 22 Apr 2015 13:44

Am scris de pe mobil. Sper ca se sunt coerent :))

Editat de Patrick_M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La treaba cu muzica am citit in instructiuni ca daca e pornit intercomul e "music sharing". Deci daca in timp ce e pornit intercomul da drumul unul dintre voi la muzica, ascultati amandoi. Imi place optiunea, dar mi-ar fi placut sa existe si varianta sa asculte fiecare ce vrea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a mai imbunatatit ceva cu update-urile? Intreb pentru ca vreau sa iau fix un BTX1 twin simplu (nu ma intereseaza functia radio si nici convorbirea cu alti 4-6 rideri.) Vreau doar conexiune cu telefonul prin GPS (GPS-ul mereu in fundal), intercom cu pasagera si muzica de pe telefon.

 

Oare este ceva diferenta ca si calitate a sunetului intre BTX1 si BTX2, respectiv Conference?

 

BTX1/2 simplu farea FM= generatia veche care nu mai e disponibila pe site, habar nu am daca mai apar updaturi de firmware pt ele

btx 1 fm = 2 dispozitive conectate si cica 10 metri intre ele

btx 2 fm = 4 dispozitive conectate si cica 800 de metri intre ele

 

in rest teoretic toate s la fel :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce aduce BTX1 fata de BT1?
  • Noua tehnologie Bluetooth 3.0
  • Design aerodinamic slim
  • O autonomie de pana la 10 h in convorbiri
  • Compatibil cu BT Remote
  • Ambele dispozitive sunt compatibile cu dispozitivele cu Bluetooth: GSM, GPRS, MP3, PMR446
  • Ghid vocal (incarcare/descarcare acumulator, status dispozitiv)
  • FW programabil
Caracteristici principale:
Distanta de lucru Intercom pana la 10m
Conexiune pana la 2 motociclisti
Radio FM cu RDS
Bluetooth 3.0
Design ultraslim doar 18 mm grosime
Sistem AGC ce controleaza automat sistemul in relatia cu zgomotul de fundal
VOX (activare functii prin voce) sau activare manuala
Control manual al: telefonului, Intercom si conexiunii cu fir
Waterproof
Conexiune telefon mobil pentru a primi sau transmite apeluri sau pentru a asulta muzica
Conexiune GPS pentru indicatiile vocale
Conexiune la statie radio PMR446 cu Bluetooth intern sau extern
Update de FW prin USB conectat la un PC
Baterie Litiu-polimer pana la 10h autonomie in convorbiri
Timp de reincarcare: aprox. 6 ore


Sistem audio cu doua seturi de casti stereo si doua tipuri de microfoane
Conexiune Bluetooth cu:
Un dispozitiv BT NEXT, BTX2, BTX1, BT City sau BT EVA pentru comunicare in grup sau Moto-Moto Intercom pana la 10 m
GPS (Garmin Zumo/Tom Tom Rider 1 & 2, etc)
Telefon mobil cu MP3 player stereo (cu protocol A2DP)
Statie radio PMR446 (cu modul Bluetooth integrat Ex: Midland G8E-BT sau cu modul Bluetooth extern Ex: orice statie radio PMR cu adaptor BPA100G) pentru comunicare moto-moto
Conexiune fizica (cu fir) cu:
iPod/MP3 Player Stereo
Statie PMR 446 pentru comunicare in grup Moto-Moto (cablul de legatura este optional)
3 butoane mari va permit “controlul fara fir" asupra telefonului sau MP3 player-ului din casca
Modul cu Bluetooth cu proportii reduse, usor si rezistent la apa
Compatibilitate cu toate tipurile de casti de protectie datorita sistemelor de instalare

» Post actualizat in 23 Apr 2015 12:08

BTX1/2 simplu farea FM= generatia veche care nu mai e disponibila pe site, habar nu am daca mai apar updaturi de firmware pt ele

btx 1 fm = 2 dispozitive conectate si cica 10 metri intre ele

btx 2 fm = 4 dispozitive conectate si cica 800 de metri intre ele

 

in rest teoretic toate s la fel :)

 

Update de BTX1 2015 aici, deci exista


» Post actualizat in 09 May 2015 12:37

.

 

 

 

 

Intrebari pt midland BT

 

Deci, ca sa beficiez de muzica si gps in fundal, + intercom...

 

1. Muzica trebuie sa fie prin cablu (auxiliar)

2. Telefonul legat cu Garminul

3. Garminul cu Midlandul pe (+)

4. functia de background sa fie activa

5. castile legate (pair) intre ele pe mijloc

 

Intrebarea A: In acest caz, intercomul, cand intra, va opri muzica?

Intrebare B: intercomul va opri gps-ul ? (fiind pe +, acesta ar trebui sa aiba prioritate si sa raman in fundal)

 

Intrebarea C (asta e de o mie de puncte)... caci reusisem o data legand telefonul cu gps-ul, intercomul cu gps-ul (functia telefon) si telefonul cu intercomul (doar pr functia muzica)

Cum naiba fac sa am muzica prin bluetooth, gps in fundal si intercom care sa-mi intrerupa muzica doar?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
Salutare tuturor.
Am achizitionat un Intercom Midland BTX1 twin, si nu reusesc nicicum sa pastrez functia de fundal activa, in timp ce intercomul este pornit.
Practic sa pastrez conexiunea prin bluetooth in fundal (gps, muzica, telefon) in timp ce intercomul este pornit si vorbesc.
adica asta:
Bluetooth connection always in Background
This feature let you keep the Bluetooth connection on the “Volume+” button always in background also if the Intercom is open (very useful to keep the GPS navigator announcement in background while the intercom is open). Enabling/Disabling the Background feature: Keep pressed for three second the “Volume -” button, a voice announcement will tell you the status. The background feature is active by default.
Practic, o am pornita (background on), chiar si by default din setarile prin pc, insa nu aud gps-ul cand intercomul este pornit. La fel si cu muzica.
Singura modalitate in care am fundal, este prin fir (aux)
Este ceva ce nu fac cum trebuie? Functia este prevazuta in manual, iar update-ul este facut: 449341_BTX1_15_03_2015_C.rar (vezi link aici), pt BTX1

» Post actualizat in 10 May 2015 16:44

ma ajuti te rog cu problema mea?

 

 

BTX1/2 simplu farea FM= generatia veche care nu mai e disponibila pe site, habar nu am daca mai apar updaturi de firmware pt ele

btx 1 fm = 2 dispozitive conectate si cica 10 metri intre ele

btx 2 fm = 4 dispozitive conectate si cica 800 de metri intre ele


» Post actualizat in 10 May 2015 18:09

update... :diggin:

 

am reusit sa conectez gps-ul in fundal (nu scrie nicaieri in manual, pe care l-am citi de vreo 4-6 ori cred, deja), insa trebuie sa fie legat pe (-), nu pe (+). La conectare, imi spune ceva de dispozitiv necunoscut, dar trecand peste, il recunoaste sub numele de Midland.

 

Singura problema este ca, pe muzica (Phone option), cand intra tipa sau bipul de GPS, taie muzica (deci nu este optiune de fundal). In cazul intercomului (Intercom function), nu taie convorbirea, ramane pe fundal.

 

mai sap pt alte detalii


» Post actualizat in 11 May 2015 18:42

.

 

 

 

 

Inca un update:

 

1. Smartfonul cuplat prin cablu (aux), cu gps-ul legat pe (-), deci in fundal si intercomul pornit, (plus smarfonul legat pe (+) - la functia phone)... le aud pe toate 3 simultan (gps, muzica si convorbire).

Problema este ca uneori gps-ul uita sau reda cu intarziere directivele (muzica si intercomul merg ok). Probabil Bluetooth-ul este prea solicitat (phone, gps, si intercom cu cealalta casca)

 

2. Smartfonul legat pe (+), gps-ul legat pe (-), deci in fundal si intercomul pornit... Gps + intercom merg ok; GPS + muzica (phone function) nu merg ok. GPS-ul, desi legat in fundal, intrerupe muzica cand da directivele.

Practic in acest caz nu prea functioneaza ca fundal (background)

 

Varianta de phone prin gps legat la intercom la (+), iar intrerupe muzica cand intervine gps-ul, iar aceeasi varianta legate la minus, nu merg. Telefonul nu se mai cupleaza la GPS

 

Obositor deja. Si nicidecum cum e descris in manual (acolo nu apare nimi de legare pe (-))

 

Cred ca am sa merg pe var 1.

Editat de ®azvan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Am incercat si eu un dual set Midland BT Next Conference.

Pro:

-calitate buna per ansamblu (cred)

-bateria super ok! a tinut aproape o luna in oras (serviciu-casa) si vreo 2 iesiri

-calitate sunet buna

-usor de folosit (telefonul e prioritar, apoi intecomul si muzica)

-functia VOX e super (activare vocala), asculti muzica, iar cand incepi sa vb. pasagerul te receptioneaza(ii intrerupe si lui mizica)...ma gandesc ca toti producatorii de Intercomuri au functia asta;

-se conecteaza usor cu telefonul, gps-ul sau alte dispozitive

-cred ca se poate folosi usor si la SKI (nu am incercat), dar nu are de ce sa nu mearga si pe casca de SKI

-exista multe accesorii pe piata din RO...casti, microfoane, telecomanda, dispozitive de prindere...etc

-posibiliatte de conectare Bluetooth la statie PMR (tot de la Midland)

-pretul e ok (mai mic decat la concurenta)... in concluzie sunt destul de multumit

Contra:

-finisajele de detaliu mi se par proaste:

-la primul montaj, foarte greu am reusit sa conectez una din mufele de la casti-microfon

-mufele sunt destul de proaste..multi pini...mini-micro usb...putea sa fie mai simplu (dc nu esti finut, sau esti repezit, ai toate sansele sa le strici)

-mufele de pe Intercom au ceva protectii de cauciuc (anti apa-umezeala). Cea de la power-supply e ok, dar cea mica (jack) e gandita prost. Niciodata nu am reusit sa o inchid(la niciunul dintre intercomuri), noroc ca nu a plouat.

-Dupa o luna de folosire, la unul dintre Intercomuri nu mai merge microfonul si a trebuit sa il returnez(poate am avut eu ghinion). Prima data am crezut ca e stricat microfonul in sine, dar cu celalalt Intercon a functionat. Am facut un Upgrade la soft dar degeaba. Intercomul nu mai emite la microfon.

 

Concluzie: acuma e in Srvice. L-am luat de pe Emag. Daca-l schimba (sau repara), merg mai departe cu Midland, daca-mi dau banii inapoi, trec la concurenta (Sena)

Editat de okhio
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Are cineva habar daca un Midland BT City Eva ( http://www.emag.ro/sistem-de-comunicare-moto-midland-bt-eva-intercom-single-c930/pd/D6R3CBBBM/ ) se conecteaza cu succes la versiunile mai bune de la Midland (BTX2, BT Conference) ? As lua pasagerei un Eva si mie un BTX2 sau Conference, dar nu sunt sigur ca se va conecta, momentan am gasit ca se conecteaza doar la BT City-uri.

O alta intrebare ar fi: de ce nu au pus "X" si la Conference ? Din cate citesc mai sus, diferenta dintre versiunile vechi BT si BTX ar fi Bluetooth-ul 3.0, autonomie, etc. Conference-ul e din gama BT, BTX sau peste ambele ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare ,

am nevoie de putin ajutor din partea voastra....

am cumparat un BTX2 Twin si nu reusesc sa-I dau de cap pe anumite functii (nu reusesc sa raspund la tel, ..etc)

rog pe cine are un BTX2 sa-mi lase un nr de tel sa-l sun pt a-mi explica .......

eu am nr de tel :0745085247

merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai grija ca, fiind twin, numai unul este master, celalalt slave. La mine principalul este cel cu eticheta rosie pe spate (am un BTX1 twin). Numai principalul va sti de numarul de apelare rapida, celalt nu.


» Post actualizat in 19 Jun 2015 08:54

salutare ,

am nevoie de putin ajutor din partea voastra....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are cineva habar daca un Midland BT City Eva ( http://www.emag.ro/sistem-de-comunicare-moto-midland-bt-eva-intercom-single-c930/pd/D6R3CBBBM/ ) se conecteaza cu succes la versiunile mai bune de la Midland (BTX2, BT Conference) ? As lua pasagerei un Eva si mie un BTX2 sau Conference, dar nu sunt sigur ca se va conecta, momentan am gasit ca se conecteaza doar la BT City-uri.

O alta intrebare ar fi: de ce nu au pus "X" si la Conference ? Din cate citesc mai sus, diferenta dintre versiunile vechi BT si BTX ar fi Bluetooth-ul 3.0, autonomie, etc. Conference-ul e din gama BT, BTX sau peste ambele ?

Salut!

X-ul e continut in cuvantul Next, pentru ca modelele se numesc BT Next si BT Next Conference.

Cauta manualul lui BT Next Conference si vezi daca scrie ceva de conexiunea cu Eva. EU am un BT Next si ma pot conecta cu mai multe modele Midland, atata timp cat au ultima versiune de Firmware instalata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este un user pe aici ce vinde sisteme de china, am cochetat si eu cu ideea de a imi cumpara ceva china, chiar de la el caci pare foarte serios si lumea e foarte multumita, dar am ajuns sa dau o caruta de bani pe ceva brand si nu imi pare rau de alegerea facuta. Userul are la motto ceva de genu, ca mai bine 10% din "ceva" decat 100% din "nimic". In mare parte sunt de acord cu aceasta afirmatie, dar in nici intr-un caz nu pot fi de acord cu 10% din ceva care costa defapt 50% din acel ceva.

Cel mai ieftin sistem de comunicatie "brand" cred ca la ora actuala este Midland BT City. Pe louis mai sunt din cand in cand reduceri foarte atractive, ceva de genu 130 euro twinpackul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

a testat cineva Cardo Scala Rider Packtalk ?

ma interseaza calitatea sunetului (atat muzica cat si telefon ) si cat de util este noul buton cu rotita

are inca un pret prohibitiv dar sper sa-l scot la un pret mai bun din SUA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salut!

 

 

Am un ncom b1 montat pe casca si nu stiu cat timp ii trebuie sa se incarce. faza e ca nu vreau s-o las aiurea peste noapte... n-am de gand sa-i ruinez bateria din "incarcator"... voi cat il lasati? (pe manual nu scrie)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Daca ai incarcatorul original,acesta are un led rosu cat incarca si verde cand a terminat de incarcat. Dureaza cam 2 ore incarcarea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salve !

Am reusit sa montez o statie Alan 52 pe moto si am testat-o we asta cu kitul de handsfree. In casca auzeam destul de bine, dar de comunicat cu altii, nici o sansa. Se aude dor vantul in microfon. Doar cand eram oprit. Dar chiar si asa ,mi-a fost de mare folos !

Vreau s-o "imperechez" cu un Albrecht BPA 200 si un sistem intercom.

 

Intrebarea era, de fapt: ce sistem intercom ar fi bun pentru a avea simultan comunicare cu pasagerul, cu statia CB pe care se monteaza adaptorul bluetooth, gps+mp3+apeluri (android) si, basca, sa fie si waterproof ?

 

Multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...