ianachim Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 1349885705[/url]' post='3257129']nu umblu cu maruntis... zornaie rucsacelul.. la cum sarea poponetul ala .... cam pufos.... sigur nu zornaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 ÂŞtiți bancu' cu Mariana ? Ba în gură, ba`n`poponeata, hai s-o futem pe Mariana în gură Âşi să ne simtem bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Asta e primulpas spre vindecare. tu ai treaba cu adriean. mai vorbim cand iti cumperi motocicleta pupi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 balci sa fie!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Pina la urma te fwti sau nu? Nu-i mai tine pe oameni in suspans. alo baiatul... matrimonialele si fwtaiurile sunt in alta parte. aici se dau palme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 sugeameati puw la de labari ca tot m am anbatat si pot sa va dau mai mult la mumu mai ales lui SID Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) . Editat Octombrie 10, 2012 de SiD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Sid si roscata, mergeti in phula calului la un motel, paulynos si cu zair, hai sa bem o bere. In rest, bag mataranga in forumul vostru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Sid si roscata, mergeti in phula calului la un motel, paulynos si cu zair, hai sa bem o bere. In rest, bag mataranga in forumul vostru. nici tu nu esti in apele tale. sa-ti bagi piula-n el de rucsac (cand are 2 sticle la 2 litri de ceva cu grade). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Bre, eu la pet nu beau, ca mor pinguinii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Bre, eu la pet nu beau, ca mor pinguinii si se clatina gladiolele.. smart2cry, sevraj ..mama dumitale stie ce faci? Editat Octombrie 10, 2012 de SiD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 tu ai treaba cu adriean. mai vorbim cand iti cumperi motocicleta pupi! Pai am, ma, am... Ca si mobra, dealtfel... Altii...nu prea... din cate am auzit. Si io te iubesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Sid si roscata, mergeti in phula calului la un motel, paulynos si cu zair, hai sa bem o bere. In rest, bag mataranga in forumul vostru. sincer prefer o bere nici tu nu esti in apele tale. sa-ti bagi piula-n el de rucsac (cand are 2 sticle la 2 litri de ceva cu grade). mai pune-ti pofta in mana.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 ... paulynos si cu zair, hai sa bem o bere. A ramas pe sambata, ne vedem la metrotehnica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 ca sa va puliti, nu? ca altfel sunteti offtopic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) sincer prefer o bere pwla mai pune-ti pofta in mana.. Deci nu te fwti... numa' tastele's de tine! Editat Octombrie 11, 2012 de SiD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 sincer prefer o bere hai ca iau solda si ti o dau eu... berea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Doresc sa-mi exprim si pe aceasta cale muhea pe care i-o dau lui Budd. Cu roscata nu am nimic , nu o cunosc , dar cum am boala la roscate sper sa fie o bunaciune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 dude, dar Bundy asta, amicul tau.. e vreo bunaciune de vrei sa i-o vari pe unde scoate perle? redhair, azi nu faci prezenta? ori ai plecat sa-ti iei permisul de calator pe codita? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) ma omule.. ce mai vrei de la mine? am incheiat discutia.. ce ma mai tot strigi pe aici? hai ca iau solda si ti o dau eu... berea tine-o acolo sa ai la batranete... ca de la noi nu prinzi pensie.. si peste ani te vad aici ca ma injuri ca ti-am baut berea Editat Octombrie 11, 2012 de redhair Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 SID, mai usurel cu replicile "de mama". Daca vrei sa ne luam, ne luam baieteste. Daca esti obraznic, asta inseamna altceva. Nu ti-e de ajuns ca te-ai facut penibil in fata tuturor?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 SID, mai usurel cu replicile "de mama". Daca vrei sa ne luam, ne luam baieteste. Daca esti obraznic, asta inseamna altceva. Nu ti-e de ajuns ca te-ai facut penibil in fata tuturor?! sevraj, penibil ..si ce ai mai zis. Si mai ai si tupeul jegos sa-mi spui sa stau si deoparte. Marsh? Latra in alta parte. Si am incheiat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Mai nene , da' roscata e buna ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Mai nene , da' roscata e buna ? E buna dupa o sticla de vodka; ca oricare Ai grija ca are prieten gelos, care ii mai citeste posturile in care da lectii de condus si tehnici de pasagere. Mi-as pwla in el de permis! lil ce freci in seara asta? ce citesti? Editat Octombrie 11, 2012 de SiD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Am citit citeva pagini dintr-un vin de tara da' nu mi-e de citit in seara asta , las cultura pentru alta ocazie. Scuze lu' prietenu' , daca zici ca-i gelos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate