Speedy.K Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Ba, unii nu stiu nici macar sa ia bataie. Cu atat mai putin cand bataia a venit de la o femeie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Un emoticon in acord cu topicul: Si pt cei pe invers, sa nu se simta exclusi: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Ba mancachiax, de unde le scoti, trai-ti-ar?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Ba, unii nu stiu nici macar sa ia bataie. Cu atat mai putin cand bataia a venit de la o femeie... e o asa mare surpriza ca o femeie bate? sunt multe care nu isi bat capul cu lucruri de genul... eu doar am avut timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 e o asa mare surpriza ca o femeie bate? sunt multe care nu isi bat capul cu lucruri de genul... eu doar am avut timp. stii, bancul cu TIMPUL? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 stii, bancul cu TIMPUL? o fi intrebare- capcana, dar nu il stiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 suspectez faptul ca e in tonul celui cu bufnita. o gluma de santier. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 suspectez faptul ca e in tonul celui cu bufnita. o gluma de santier. eu mi-am cerut-o... greseala mea. ata ete... unii mai mult nu pot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 stii, bancul cu TIMPUL? Bag io bine de sama acilea ca ai cam vrea sa-i schimbi uleiu' roscatei. Zici ca te tine joja? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Bag io bine de sama acilea ca ai cam vrea sa-i schimbi uleiu' roscatei. Zici ca te tine joja? :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 stii, bancul cu TIMPUL? TIMPUL a mea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 ehe timpii... astia... recunosc mi-am cerut-o ca am intrebat. moving on Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Nu pricep ce face o fata pe topic de vorbe infecte. S-a intors lumea cu fundu-n sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Băi da` ce sare hormonii p-acilea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Nu pricep ce face o fata pe topic de vorbe infecte. S-a intors lumea cu fundu-n sus Esti plin de prejudecati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Esti plin de prejudecati Recunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Recunosc. Asta e primulpas spre vindecare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Nu pricep ce face o fata pe topic de vorbe infecte. S-a intors lumea cu fundu-n sus m-a luat unul la bani marunti... sau ar fi vrut sa faca asta si a trebuit sa ii dau frumos peste bot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Stai ca in cateva ore intra in sevraj de forum si revine pe aici :crack: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 1349876907[/url]' post='3256991']m-a luat unul la bani marunti... si.... ai avut rest? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 nu umblu cu maruntis... zornaie rucsacelul.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Tu ai o problema destul de serioasa, in ciuda faptului ca ai sustinut ca te duci la suzete pe 150-200lei,nu prea se vede,poate in rezervorul mobrei. Departe de el nu esti nici tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) up Inca mai poti.. Editat Octombrie 10, 2012 de ZaiR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Inca mai poti.. pai daca e sa fie balci... ai rezolvat ceva din ce te-am intrebat ? nu mai am minute asa ca iti scriu aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate