TrekOut Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Am rezolvat cu o bucata de snur pt paracord. Am sa il leg de cureaua de la casca, daca se desface de sus si cade camera, nu e mare pierdere un SJ, o folosesc in principiu ca martor in trafic, de multe ori s-a intamplat sa intre masina in curba pe ambele benzi de pe contrasens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Stai linistit, nu cade. doar sa fii atent cand deschizi cureau de la casca, poate cadea, eu am patit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Atunci e de caut ceva soft ce stie comprima imaginea care by default e deja comprimata...am pus iar de test un filmulet full HD, direct de pe camera pe youtube si face drop la frameuri si downgrade la calitate...incredibil. Aplicatia de la GoPro face exact ce face si youtube...daca alegi comprimarea specifica pt youtube...din 30 Mb o face in 8 Mb... Deci care e softul minune? ) Adobe premiere cu ceva plugins-uri. Desface imaginea din ce trage camera si o rerandeaza. Daca nu ai putere de procesare lasa-te pagubas ca dureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 (editat) Adobe premiere cu ceva plugins-uri. Desface imaginea din ce trage camera si o rerandeaza. Daca nu ai putere de procesare lasa-te pagubas ca dureaza. Merci de info! Din fericire dispun atat de softul precizat cat si de un dual gpu, am sa fac cateva teste si revin. Editat Iulie 28, 2015 de Marc87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goethaust Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Salutare tuturor! Sunt pe punctul de a achizitiona o camera action si sunt oarecum in dificultate (daca se poate spune asa). Am decis sa raman pe Go Pro 4, insa cele 3 modele mai noi au fiecare avantajele si dezavantajele lor. Intrucat expertiza mea in domeniu este usor limitata, ma bazez pe experienta voastra, ca si useri ai camerelor de acest gen. Ma intereseaza sa ma folosesc de ea: - pe motocicleta, dar pentru excursii, peisaje, etc., iar nu pentru trafic. - pentru drumetii pe munte sau coborari pe bicicleta. - pentru ski - sporturi nautice Silver-ul (1935 Ron) imi place ca e singura cu display, pret mai avantajos, insa ca si performante, mai slab decat black-ul. Black-ul (2385 Ron) este in mod clar cel mai puternic dintre cele 3, insa cu 100 Eur mai scump decat silver-ul. Session-ul (1935 Ron) este pe departe cel mai practic, insa inferior calitativ Silver-ului si la acelasi pret. Luand in considerare necesitatile mele, astept pararea celor care au avut sau au astfel de camere. Multumesc, Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 4black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Incep sa am mai multa incredere in chinezisme decat in produsele originale. In cateva luni a doua talpica de prindere a GoProului se rupe. Originala e o gramda de bani asa ca o sa merg pe chinezisme. Am comandat de pe ebay accesorii si de 100 de lei mi-a venit o sacosa de acareturi. Ma uit pe site la F64 si cu 100 de lei iti iei doua prinderi speriate Mai mult decat dublu fata de chinezi si, dupa cum am patit-o, mult mai proaste, chiar daca au brandul pe ele. Sunt doar eu ala neindemanatic de atunci cand scot camera de pe casca fuck prinderea sau sunt chestii care se intampla in mod frecvent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Singura solutie e sa cumperi cat mai multe (eu n-am originale, ci tot de pe ebay) ) sau daca poti sa le vezi inainte sa le cumperi (baieti care vand...) cauti sa fie cat mai solide insa plasticul sa nu fie asa casant. Si eu am rupt destui talpici. Mereu rup care o ureche din aia. M-am resemnat si am luat incat sa am vreo 2 de rezerva mereu Originalele de GoPro sunt mai bune ca altele dar nu tin la infinit.Eu prefer sa merg tot pe chinezisme(e 2-3$ una) chit ca se rupt un pic mai des, macar sunt foarte ieftine. Ca si comparatie, am rupt 2 prinderi de SJ in 4 zile. Momentan am talpicul cu care a venit Xiaomi-ul vietii si suprinzator ma tine de vreo 3 luni. Editat August 5, 2015 de LimpTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Pai asa o sa fac... iau mai multe sa fie acolo. Am gasit la baietii astia la pret decent. http://ishoot.ro/adaptor-quick-release-pentru-gopro-hero-1-hero-2-hero-3-hero-3.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Sunt doar eu ala neindemanatic de atunci cand scot camera de pe casca fuck prinderea sau sunt chestii care se intampla in mod frecvent? Daca esti ca mine, care am rupt vreo 3 storcatoare din alea de citrice cand incercam sa storc cate o lamaie... posibil Nu mai trage de urechiuse pana la capat. Iese prinderea si daca le apesi doar cam jumatate din cursa. Oricum, la un moment dar incep sa se crape nitel dupa multe actionari. Atunci il schimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 ) Nu mai dadusem camera jos de pe casca de nustiucand Si oricum, lucram sensibil, ca am mai rupt. Dar deja incep sa ma enerveze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Incep sa am mai multa incredere in chinezisme decat in produsele originale. In cateva luni a doua talpica de prindere a GoProului se rupe. Originala e o gramda de bani asa ca o sa merg pe chinezisme. Ai grija sa asiguri camera cu sfoara/sarma daca folosesti prinderile chinezesti, la ultimul drum pe Transfagarasan s-a rupt o prindere in mers. Probabil nu s-a inteles GoPro-ul cu prinderile de SJ Am comandat azi si eu un Xiaomi Yi la 100$, nu-i rau pretul avand in vedere ca am luat pe langa o plasa de accesorii. Editat August 5, 2015 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Ce ziceți de astea http://www.gadget.ro/evolio-ismart-si-ismart-pro-camere-video-de-actiune-de-la-149-lei/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Am ajuns sa filmez concursurile copiilor (drift stealth 2), pe moto ii mai dau drumul din cind in cind. Un fel de "moda" ..... dar trece la fel de repede, am norocul ca nu-mi pare rau de suma mica cu care am luat-o. PS. Nu din cauza calitatilor ei de filmare .... poate sint eu mai comod. Editat August 5, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 salut, sunt proaspat posesor de Hero 4 Silver, am fost profund dezamagit de accesoriile cu care a venit camera ( foarte putineee ! ) asa ca m-am hotarat sa cumpar kit-ul asta http://olx.ro/oferta/30-in1-kit-accesorii-monopod-pole-mount-case-set-gopro-hero-4-3-2-1-ID4oHMS.html#11ec07f0aa ce parere aveti, merita ? ms ! p.s. sry daca s-a mai discutat, nu am stat sa citesc 112 pagini, pana acum nu m-a interesat sectiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Kitul e bun dar e scump De fapt asta e pretul pe care-l platesti daca-l vrei "azi" adica din RO. Pe ebay / aliexpress e 20$ kitul ala cu toate accesoriile De la 20$ la 250Ron e cale lunga. Atat ca din Romania nu astepti 3 sapt sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Daca nu te grabesti cu ele, le poti comanda direct de pe AliExpress.com. Ajung in vreo luna, dar merita. Baterii, prinderi, etc, le-am cumparat pe toate de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 (editat) multumesc pentru raspunsuri ! nu pot spune ca ma grabesc cu ele, la sf lunii plec in Grecia si ma gandeam ca mi-ar prinde bine un "floaty" , dar am vazut ca este ieftin si il pot lua separat. @ Saw, imi poti pune te rog un link de pe aliexpress cu kit-ul asta? nu am cumparat niciodata de pe un site din afara, mi se complicat, dar daca diferenta de pret este asa mare ... ma bag » Post actualizat in 06 Aug 2015 07:43L.E. am gasit ... damn, a fost chiar usor ) ... thx guys ! http://www.aliexpress.com/item/10-in-1-Value-Pack-GoPro-Go-Pro-Accessories-Set-For-Gopro-Hero4-3-3-2/32369446475.html Editat August 6, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Nu stiu exact ce kit e acolo ca nu pot deschide pagini olx la munca. Dar sigur e unul dintre cele de aici: http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150805234143&SearchText=gopro+kit Eu am comandat de multe ori de pe AliExpress, fara probleme. Din tot ce am luat pt GoPro, am dat gres cu niste pole-uri (bete telescopice/selfie-stick). Erau ieftine si proaste in sensul ca tremurau elementele lor atunci cand erau intinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 http://www.aliexpress.com/item/SP-POV-Pole-Camera-Monopod-Mount-Adapter-For-GoPro-Monopod-Professional-Diving-Pole-For-Gopro-HD/32287991877.html Recomand selfie stick d'asta de pe aliexpress.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Filmeaza frumos si Sjcam SJ 4000... Am gasit pe amazon DBpower SJ4000 si parca filmeaza mai bine , din cate am vazut pe youtube. Are cineva modelul de la DBpower? http://www.amazon.com/DBPOWER%C2%AE-Waterproof-Action-Camera-Accessories/dp/B00JFMT1RM/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Nu recomand, e o replica SjCam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Nu recomand, e o replica SjCam. Pe ce te bazezi ca nu ar fi buna, nu e o replica SJCAM e DBpower, adica pe un SJ4000 generic alti nu au voie sa-si puna brand-ul si sa personalizeze interfata? SJ4000 cu orice logo sau interfata pe ea a aparut ca replica ieftina la GoPro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Si daca am ajuns sa luam replici de GoPro la pret super bun, acum luam si replici de SJC? Ai citit specificatiile modelului respectiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Si daca am ajuns sa luam replici de GoPro la pret super bun, acum luam si replici de SJC? Ai citit specificatiile modelului respectiv? Nu exista replici de SJCAM, exista replici de GoPro, da am citit specificatiile si se pare ca e cu Novatek ca si SJCAM care trage cica 720P/60 dar de fapt dubleaza fiecare frame. Sunplus nu se lauda cu 60, trage cu 30 si face economie. Sincer a mea care e cu DSP Sunplus, cam dupa ce am vazut eu pe yotube trage mult mai bine, aici ma refer la nivelul de albastru, la reactia trecerii de la umbre la soare, la felul cum gestioneaza contrastele puternice. Cineva a spus ca totul la SJCAM ar fi din setari, merci, eu nu trebuie sa-i fac niciuna, e pe auto. Crede-ma SJCAM nu pun decat interfata si brand-ul pe ele in rest se produc la gramada, cam ca firmele romanesti care cica fac laptop-uri, tablete, telefoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate