Minu Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 singurul minus sa zicem, are doua porturi usb la fel de 2.1A. Te referi ca 2.1A e cam mult pentru unele gadget-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Da, exact, iti distruge bateria camerei de ex, baterie care imi spune ca trebuie incarcata cu 0.5 - 1A max. Pe de alta parte, incarca super rapid si cum nimic nu te tine o viata, raportul plus-minus zic ca este pozitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Nu prea este asa. Conectorul USB furnizeaza tensiune constanta, nu curent constant. Cei 2.1A sunt curentul de iesire maxim suportat de device. Dar fiecare dispozitiv pus la incarcat va trage un curent mai mic sau egal cu acesta, dupa nevoi. Asadar nu se strica nimic, doar este optimizat timpul de incarcare. Da, exact, iti distruge bateria camerei de ex, baterie care imi spune ca trebuie incarcata cu 0.5 - 1A max. Pe de alta parte, incarca super rapid si cum nimic nu te tine o viata, raportul plus-minus zic ca este pozitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Pe de alta parte, incarca super rapid si cum nimic nu te tine o viata, raportul plus-minus zic ca este pozitiv. Depinde cat traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Da, exact, iti distruge bateria camerei de ex, baterie care imi spune ca trebuie incarcata cu 0.5 - 1A max. Pe de alta parte, incarca super rapid si cum nimic nu te tine o viata, raportul plus-minus zic ca este pozitiv. De obicei, majoritatea gadget-urilor limiteaza viteza de incarcare.De exemplu camera mea se incarca in 2 ore, chiar daca acumulatorul extern furnizeaza 2.1A (adica incarca sub 0.5A/ora), mp3 plaierul tot in 2 ore, insa are baterie de 300mah, telefonul tot in 2 ore (el ar merge si mai repede pentru ca stie 3A/ora, dar nu are acumulatorul qucikcharge 3.0) si tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Salutare, Ma intereseaza si pe mine o camera video pt casca si ma uitam la GoPRO 5 session. Pareri ceva? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 GoPro Session 4. O am montata la barbie in fata, e foarte usoara si merge folosita in timp ce se incarca (o mai conectez la un powerbank. 1080p 30fps - aprox 1:50-2h cu bateria incorporata). Calitate video gasesti pe youtube zeci clipuri. Pentru mine a contat foarte mult dimensiunea compacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Și sonorul? Se mai aude ceva in mers dacă vorbești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Are doua microfoane daca nu ma insel, se aude bine. Am parbriz double bouble si nu fasaie foarte tare, insa nu te astepta sa fie ca un microfon extern.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 am inteles, merci, si nici nu poti conecta mic extern, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 merci frumos. n-ai vre-un video pe iutub pe undeva? :-) » Post actualizat in 05 Apr 2017 11:34sunt curios cum se aude pe moto, la viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Cum rezolvam incarcarea in mers pentru Hero 4 Silver ? Am vazut niste solutii pe net, dar eram curios daca a incercat cineva si ce parere are. Ar merge ok sa faci filmare in bucla si sa salvezi numai ce este necesar, dar este incomod sa tot schimbi bateria din ora un ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 eu am optimate4 incarcator USB si din el cablu usb pana la mobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 are cineva chestia asta? : https://www.evolioshop.com/ro/camere-sport/camera-video-sport-ismart-ultra.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 (editat) Are acelasi senzor Panasonic 34110PA, ca SJCAM SJ5000 Editat Aprilie 6, 2017 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 18, 2017 Admin Share Postat Aprilie 18, 2017 Puteti folosi un acumulator extern pentru telefoane si atunci va tine mult si bine, nu o sa aveti memorie cat va tine bateria. Sigura problema este ca nu poti folosi carcasa waterproof. Exista si pentru asta o solutie, vedeti in filmuletul prezentat. Eu caut sa fac asa ceva, dar trebuie sa gasesc o mufa mai mica pe care sa o pot modifica. Am reusit sa fac alimentarea pentru acumulator extern, vezi filmuletul mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Interesant, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Poate faci rost de o garnitura să stea unde ai dat gaură sau bagi niște silicon/mastic pe post de garnitura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 19, 2017 Admin Share Postat Aprilie 19, 2017 Minu, cea din primul link este exclusa ca varianta, pe langa ca nu este rezisteanta la apa, cel mai important aspect pentru mine este faptul ca daca o ai fixata pe lateral cu mufele in afara si cazi strici tot portul camerei si poti s-o arunci. Asta este si motivul pentru care prefer modificarea din filmuletul pus de mine, chiar daca ai cazut ai carcasa exterioara care o protejeaza. Am scris care este motivul principal pentru care am optat pentru varianta cu mufa modificata, camera este complet protejata, nu intra apa, praf. In plus de asta, daca ai cazut pe partea cu mufele arunci camera la gunoi, se duce dracului portul de intrare a cablului mini usb si odata cu el toata electronica se face praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Totuși dacă găsești o garnitura ar fii de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Nu stiu cat este o carcasa la gopro, dar la un ''ciunceng '' am cumparat inca o carcasa , am decupat in dreptul alimentarii si gata. cablul il tin ''tensionat ''in mufa cu un elastic. Nu o fi profi dar merge de minune. Nu intra apa la ploaie decat la spalatorie la jet daca insisti....deci pot sa afirm ca este destul de ok si de safe de facut fara a avea cunostinte mecanice sau electronice. Cand se indreapta vreme pot face si '' pozne' Scule folosite :bormasina cu spiral de 3 sau 4 si o pila dreapta . Timp de executie ...cca 15 min Abia astept pozele ca sunt tare curios la ce te referi cu elasticul. Urmeaza sa fac aceleasi chestii si sa gasesc un loc pentru amplasare. Am tot schimbat locurile, nu gasesc ceva sa ma satisfaca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Vezi ca-l trimit pe paulinyos sa-ti faca un calcul la cate inchideri/deschideri o sa reziste cablu' » Post actualizat in 19 Apr 2017 18:56 Apropo ...asta este conectica la microusb Se poate scoate pe carcasa cu 2 pini / mufa / ce gasesti . Din pacate Git2 nu are micro USB, ci mini USB (iar daca ma intrebi pe mine, e mai bine asa).Atentie si la noile modele SJCAM, SJ6, SJ7 si SJ360, si acestea au trecut pe Mini USB » Post actualizat in 28 Apr 2017 07:15 Ceva noutati: SJCAM e gata de lansarea modelului SJ6 Legend Air, un model identic cu SJ6 Legend, lipsindu-i ecranul frontal si avand alt senzor Panasonic MN34112A 14Mpx, insa cel mai interesant lucru este ca, acest model, vine cu primul procesor SJCAM dezvoltat "in house" si nu Ambarella sau Novatek ca pana acum.Ca o alta paranteza, ca tot a fost prezentarea oficiala, va pot dezvalui ca cei de la SJCAM lucreaza si la o camera dual-lens. Despre Gitup, se lucreaza, urmeaza sa se lanseze Git3 (care intarzie foarte foarte mult, sper sa iasa ceva de calitate), si se lucreaza la un nou model, 4K real, revin cu informatii cand le voi avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Am pipait azi Mavic Pro-ul... m-am indragostit de el si inca nici nu l-am zburat. Te chisi pe el de ghimbal ) E geniala asta de luat pe mobra si nu numai. Plus ca goproul si-a retras dronele momentan - probleme cu bateriile. Picau din cer Sfatul meu, daca nu ti-ai luat deja, joaca-te mai intai cu mavicul si vezi dupa aia ce alegi Check. Altceva ce sa imi mai iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandavid Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Caut si eu!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate