JCDenton Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Nenea ala din fata cred ca are cauciucurile patrate. » Post actualizat in 12 Apr 2016 21:58Franeaza in curbe ca conservarii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 SJ4000 + baterie de rezerva la 382 lei pe edigital.ro Transport prin curier gratis. Vineri am facut comanda, luni a sosit. Se incadreaza la bani. » Post actualizat in 14 Apr 2016 16:38 Banda adeziva este suficienta sau asigurati camera si altfel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Prima data am crezut ca am gresit categoria topicului, poate l-am pus din greseala in "TRACKDAYS"... dupa mi-am dat seama ca stau de vorba chiar cu Marquez, Lorenzo si Rossi. Stiam ca internetul este rautacios, dar voi reprezentati spuma. Multumesc pentru comentarii, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Popcooooornnnnn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Pune si tu camera aia undeva pe motocicleta, sau nu mai da atat din cap . Filmarea e enervanta si greu de urmarit din cauza asta. In rest, cred ca s-a spus mai sus tot ce ar fi de spus, referitor la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Multumesc @Baxxter pentru comentariul constructiv. O sa incerc si ideea ta de a o prinde direct de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 (editat) Salut,Văd că ai z750, ai putea încerca ceva de genul ăsta (eu așa am - GSR, tot naked).Camera filmează wide si se vede suficient. Editat Aprilie 13, 2016 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Foarte interesant unghiul. Sa inteleg ca e pusa direct pe rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Nu, e pusa pe coarne. La mijloc are un loc drept pe care am putut sa lipesc mount-ul. Initial am vrut sa il pun pe rezervor dar vine foarte jos si nu vreau sa pun prelungire pentru ca ar vibra foarte rau. Bordul e acum scut pentru vant si nu se aud fasaieturi in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 O sa incerc si eu. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 (editat) Si eu cred ca sunteti rai...omu a iesit sa-si probeze camera video...Pana unde trebuia sa se duca? Bulgaria?, Grecia? Sau mai departe? Daca pui camera pe ghidon, s-ar putea sa vibreze...cred Editat Aprilie 13, 2016 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Si eu am zis la fel la inceput. Sa o pun pe casca sa nu vibreze prea mult. Dar mai am un mount si o sa il lipesc cum a zis @mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Vibreaza mult mai mult pe motocicleta decat pe casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Si eu am zis la fel la inceput. Sa o pun pe casca sa nu vibreze prea mult. Dar mai am un mount si o sa il lipesc cum a zis @mihaiand Bau, incearca sa prinzi camera in lateralul castii, vezi aici cum arata unghiul, mie mi se pare cea mai ok pozitie : . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 (editat) Mount-ul de la camera este un pic mai mare decat la GoPro iar casca are niste forme ciudate in spatele vizorului: Ce-i drept, cred ca ar sta mai bine in lateral. Cam pe la ce viteza incepe sa te deranjeze? Editat Aprilie 15, 2016 de silver.alecs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 (editat) As vrea sa prin minunata mea camera de casca si nu am primit foarte multe accesorii in cutie. Ce trebuie cumparat ca sa o prind o pozitia de mai jos, la un unghi de 90 de grade ?! Editat Aprilie 17, 2016 de alecsutzyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Prindere cu adeziv curbata+"clema" care intra in ea+bratul acela flexibil, adica tot ce vezi in poza de mai jos. http://76.my/Malaysia/helmet-front-mount-bracket-j-hook-buckle-gopro-hero-2-3-3-sj4000-jscamera-1406-23-JScamera@5.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Mount-ul de la camera este un pic mai mare decat la GoPro iar casca are niste forme ciudate in spatele vizorului: Ce-i drept, cred ca ar sta mai bine in lateral. Cam pe la ce viteza incepe sa te deranjeze? O poti prinde chiar in fata scrisului cu Shoei pe lateral Eu cam acolo o am pusa pe toate castile. De deranjat depinde de motor. Pe GS nu o simt nici la peste 160. Pe sportive cam dupa 120-130 asa incepi sa o simti putin, dar nu deranjant. O poza mai veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Prindere cu adeziv curbata+"clema" care intra in ea+bratul acela flexibil, adica tot ce vezi in poza de mai jos. http://76.my/Malaysia/helmet-front-mount-bracket-j-hook-buckle-gopro-hero-2-3-3-sj4000-jscamera-1406-23-JScamera@5.jpg Mulțumesc pentru ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Ba ia vezi-ti lungul nasului! Sa vorbesti cand o sa ajungi si tu asa... la vreo 8k de postari. si aproape 300.000 km pe 2ROTI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Am posibilitatea sa iau de la un amic un action cam JVC model gc-xa1be, adica asta: http://www.emag.ro/camera-video-sport-jvc-gc-xa1-wi-fi-black-gc-xa1be/pd/EVYNKBBBM/ . A avut cumva cineva de a face cu modelul asta? Ceva plusuri sau minusuri? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Am testat eu. Exceptand constructia foarte solida, dpdv al calitatii imaginii/sunetului e foarte slaba. Mai bine iei o chinezarie din aia clona de gopro imho. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Pfua, asa slaba este?... Am primit-o deja cadou, deci nu o mai caut la dinti, dar suna tare dezamagitor comparatia cu clonele chinezesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Am fost foarte aproape sa imi cumpar un Xiaomi YI, dar intr-un final am luat GoPro Session. M-a incantat foarte mult dimensiunea mica si faptul ca e waterproof fara carcasa. Bateria nu se schimba dar filmeaza aproape 2h (1080p). Poate filma si conectata la o baterie externa. O experienta "user-friendly" atat cu aplicatia de smartphone cat si fara. Momentan e montata pe ghidon, dar intentionez sa o pun in dreptul gurii, pe casca deoarece este foarte mica. Editat Aprilie 21, 2016 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) gopro hero4 SESSION 1080 cu 25 fps Editat Aprilie 21, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate