xsGhost Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 f64 e super ok si la seriozitate, si la promptitudinea livrarii, relatii cu cllienti, service, tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 revenind la gopro "dai un ban dar stai in fata " Dai un ban, dar stii ca nu-l mai ai. Nu compara o replica a sjcam-ului cu un sjcam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Mi-am luat eu un SJCAM SJ400+ Gyro, la 500 lei, sa vezi filmari in 2K ce face, cu stabilizator...Nu le-am pus inca sus pe youtube dar daca vrei, da-mi o adresa de email (pe PM) sa-ti trimit filmarea bruta prin weetransfer.SJcam-ul fake este usor de identificat. Singura problema la SJCAM este lipsa microfonului extern, in rest, filmeaza EXTREM de bine. Editat Septembrie 19, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 go pro session actioncamera.ro eu sunt foart multumit de ea filmarea din semnatura este realizata cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataLINA(CBR) Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Microfon are? » Post actualizat in 19 Sep 2016 13:42 Nu de alta dar as vrea sa il folosesc si pt motovlog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Si eu caut o alternativa pana in 500-600 de lei. Cu microfon extern. Sincer nu stiu nimic despre astea. Stiu ca vreau sa filmeze minim 720p hd ok si clar , sa am microfon in casca si sa fie rezistent. Ceva recomandari ? Sj cam ala daca nu are microfon banuiesc ca iese din discutie desi am auzit multe chestii bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Pai doar asta-i lipseste SJCAM-ului. Daca ii pun pe viitor si microfon extern, s-a cam terminat cu GoPro-ul. Multi am vazut ca isi iau microfon separat si inregistreaza sunetul pe telefon ptr ca apoi sa-l puna cu programul de editare. Eu mi-am luat si-un burete care acopera camera cu tot cu carcasa, dar astept sa-mi vina carcasa waterproof cu alimentare directa (fara baterii) si o sa fac teste atunci. Mai exista o camera cu microfon extern: GIT UP 2. La pret si calitate de sjcam. Nu mi-a placut ptr ca mi se pare ca are FOV-ul prea accentuat. Poate se poate dezactiva. La a mea se poate. Am pus un test cu a a mea pe youtube, filmare 2K, astept sa se proceseze si pun link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Asa am citit si eu pe undeva cu sunetul inregistrat separat pe un reportofon +un claxon la inceput ca sa sincronizezi, etc. Pacat ). Poate se gandesc astia de la sj sa faca o camera noua cu posibilitate de microfon ,pana ma hotarasc sa mi iau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataLINA(CBR) Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Asteptam un link ceva! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Microfon are? » Post actualizat in 19 Sep 2016 13:42 Nu de alta dar as vrea sa il folosesc si pt motovlog are doua dar sunt montate pe camera si nu poti pune extern ca nu are mufa.iar asta cu MOTOVLOG.... deja ma depaseste pana acum numai tampenii am auzit si strazi proaste am vazut de ce m as uita la ceva ce VAD IN FIECARE ZI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataLINA(CBR) Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 E mai multa bataie de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Ma interseaza doar sa filmez pe unde merg, voce nu ma intereseaza. Pe alta parte, vreau sa se auda motorul si nu vajaitul vantului. De aici ideea cu buretele si cu carcasa cu alimentare directa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Kosh, am vazut ca isi pun microfonul in fundul ghiozdanului unii. Probabil asa e si aproape de toba si nu e nici vant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EtglqJVpGeYCred c-a procesat-o.Ti-am trimis si brut-ul pe adresa indicata, ar trebui sa-l primesti in maxim 15min, se urca acum pe weetransfer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 (editat) mai e un baiat pe aici pe forum care vinde sjcam-uri. merita sa arunci un ochi pe ele si pe reviewurile lor de pe youtube. si din cate am vazut, le gasesti la preturi bune. Probabil la mine te refereai, nu?Da, avem SJ4000, Sj5000 si M20 pe stoc http://mintech.ro/index.php?route=product/category&path=59_61 Suntem si parteneri Emag, produsele noastre le gasesti si la ei pe site (insa cu un adaos mai mare) http://www.emag.ro/camere-video-sport/vendor/mindifnb/c multumesc frumos! mmm iti multumesc frumos! o sa arunc un ochi peste acele comori » Post actualizat in 18 Sep 2016 21:13 multumesc de recomandare..dar sincer doresc sa raman pe gopro...am vazut reviewuri la sjcam si nu prea am fost impresionata plus ca am o replica a sjcam.ului ..stiu ca nu se compara dar asta este (sunt putin si mai pretentioasa:) ) dar acum in functie de buzunarul fiecaruia...revenind la gopro "dai un ban dar stai in fata " Exista metode de a verifica daca o camera SJCAM e originala sau fake, de obicei cele fake vin cu alt senzor si procesor de imagine decat originalul, noi nu vindem replici. Pai doar asta-i lipseste SJCAM-ului. Daca ii pun pe viitor si microfon extern, s-a cam terminat cu GoPro-ul. Multi am vazut ca isi iau microfon separat si inregistreaza sunetul pe telefon ptr ca apoi sa-l puna cu programul de editare. Eu mi-am luat si-un burete care acopera camera cu tot cu carcasa, dar astept sa-mi vina carcasa waterproof cu alimentare directa (fara baterii) si o sa fac teste atunci. Mai exista o camera cu microfon extern: GIT UP 2. La pret si calitate de sjcam. Nu mi-a placut ptr ca mi se pare ca are FOV-ul prea accentuat. Poate se poate dezactiva. La a mea se poate. Am pus un test cu a a mea pe youtube, filmare 2K, astept sa se proceseze si pun link O sa fie, apare in curand SJ6 si SJ7, cu intrare pentru microfon si touch screen mai multe detalii aici http://elproducente.com/sjcam-sj7-star-sj6-legend-review-manual/ si http://elproducente.com/sjcam-sj6-legend-review-manual/ 4K nativ va fi doar pe SJ7, SJ6 avand filmare 4K interpolata doar. Editat Septembrie 19, 2016 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Ma interseaza doar sa filmez pe unde merg, voce nu ma intereseaza. Pe alta parte, vreau sa se auda motorul si nu vajaitul vantului. De aici ideea cu buretele si cu carcasa cu alimentare directa. Cum nu are microfon SJ4000? A mea are o mufa sub care scrie HD. Din cate stiu acolo conectezi microfonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EtglqJVpGeY Cred c-a procesat-o. Ti-am trimis si brut-ul pe adresa indicata, ar trebui sa-l primesti in maxim 15min, se urca acum pe weetransfer La prima vedere nu impresioneaza, insa cred ca in realitate se vede ceva mai bine nu? Am mai incercat sa pun si eu pe youtube diverse si calitatea era muuult scazuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 In realitate e complet altceva... Da-mi o adresa de e-mail sa-ti dau brut-ul pe weetransfer » Post actualizat in 19 Sep 2016 15:28@Celentano: mufa aia este ptr TV-OUT, au incercat altii sa-i puna microfon insa din software, camera nu suporta microfon extern.Am investigat ceva problema, inclusiv mod-uri de instalare a unui microfon extern prin modificarea fizica a camerei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Microfonul de GoPro prin USB are 6 pini AFAIK. Portul USB de SJ4000 are 4 pini din cate stiu, deci posibilitatea de a adauga sunet pe acolo e cam nula. Singurul mod pe care-l cunosc de a adauga sunet extern pe SJ e prin desfacerea camerei si inlocuirea microfonului incorporat cu ceva mai de doamne-ajuta. Daca faci asta, tre sa gauresti si carcasa sa scoti firul in afara. Daca ar vrea sa faca ceva frumos, ar permite atasarea de microfoane bluetooth/WiFi, sa satureze mai mult imaginile sa nu trebuiasca sa faca postprocesare nubii si sa scoata naibii un gimbal 3D la niste preturi omenesti, sa poti sa-l pui pe mobra si sa nu-ti para rau cand ti-l fura. Editat Septembrie 19, 2016 de bigFatAss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Am inteles. Eram convins 100% ca si pt microfon e mufa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Singura camera venita de pe plaiurile asiatice care suporta microfon extern este Gitup GIT2, restul (inclusiv orice SJCAM) nu suporta microfon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Go PRO Hero 3 este foarte scumpa pentru ce performante are , fiindca foloseste un procesor Ambarella A7 - detalii despre el aici Recomand un GITUP GIT2 cu procesor Novatek , detalii aici ,... raport calitate pret excelent Daca vreti o comparatie pe forum de specialitate intre procesoarele Ambarella si Novatek gasiti aici , numai rabdare sa aveti sa cititi si daca vrei sa faceti o comparatie si mai tare , rulati clipuri moto de pe youtube puse in format 1080p atat cu camere GITUPGIT2 si go pro hero 3 Editat Septembrie 19, 2016 de angus_young Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Xiaomi yi nu e si ea o opțiune? Mie imi pare ca side by side e peste gitup... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 in afara de gopro si sony, restul sunt niste mizerii. stiu ca asta va jigni cateva persoane dar n-am ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Sa nu omitem nici Drift-urile care nici ele nu sunt tocmai gunoaie. http://www.actioncamera.ro/camere-video-online/camere-video-actiune-drift.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate