Admin l.u.v Postat Decembrie 7, 2016 Admin Share Postat Decembrie 7, 2016 Tot catre GitUp ma indrept si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Da, am vazut. Tot de la filmuletul ala mi-am schimbat decizia si ma cam bate gandul pentru Gitup. Stabilizarea aia merita diferenta. H3+ nu avea stabilizare si stiu cum a fost dupa ceva ture cu bicicleta sau chiar pe munte. Stabilizatorul de imagine este minunat.Nu i-am simtit lipsa pe Xiaomi YI pana asta vara, cand am inceput sa ma dau cu bicla pe munte (Bucegi, Piatra Craiului, Postavaru, etc), n-as putea sa ma intorc la o camera fara stabilizator... Si ceva informatatii "scurse" despre Git3: Info Point: -Git3 is not a "true" 4K cam -Cmos is Sony IMX117 (same of GoPro4BE) -Acelasi ca cel de pe SJCAM SJ6 -Git3 have 2'' LCD display ca o completare, din informatiile ce le am e posibil sa fie si cu touchscreen -Git3 have GPS sensor (un future foarte tare, doar Gopro Hero5 mai are asa ceva) -Pip function (Picture>in>Picture) with rear cam, it record two separate 1080P 30fps file, you can choose only record front or rear camera (asta inseamna ca va avea 2 camere fata-spate ) -USB connector is MINI USB 10PIN -dimensions of Git3 are exactly the same of Git2 and finally APP work in progress Editat Decembrie 8, 2016 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 8, 2016 Admin Share Postat Decembrie 8, 2016 Vand preconizezi ca o poti aduce si la ce bani? Încă ceva, exista varianta unui acumulator mai mare extern, cum este la gopro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Te referi la acumulator backpack ca la Gopro?Nu cred ca exista vreo posibilitate sa se produca, pentru ca are LCD pe spate si nu are nici pini de conexiune pentru asa ceva (daca iti aduci aminte, la Gopro puteai atasa LCD sau battery Backpack pe spatele camerei). Inca nu pot da informatii exacte despre pret si cand o pot aduce, momentan nu e finalizata camera, inca sunt in teste cu ea cei de la Gitup, se mai fac imbunatatiri in functie de ce bug-uri se gasesc probabil.Un termen de lansare ar fi ianuarie-februarie 2017, asta daca lucrurile vor merge asa cum trebuie si nu vor fi probleme.Cat despre pret, eu ma astept sa fie mai mare ca SJCAM SJ7 (avand in vedere ca vine cu inca o camera in plus si GPS), dar cine stie... L.E:Mai sus am vrut sa scriu ca senzorul este acelasi ca pe SJ7, nu SJ6, scuze. Editat Decembrie 8, 2016 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 16, 2016 Admin Share Postat Decembrie 16, 2016 Am luat pana la urma Git2 Pro, am gasit-o la cineva in stare ca noua, la 400 Ron. Inca nu am probat-o, revin cu detalii. Vroiam sa te intreb daca gasesc la tine o telecomanda wifi pentru ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 S-o folosesti cu placere.Telecomanda nu am, sper sa primesc undeva pe luna viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 16, 2016 Admin Share Postat Decembrie 16, 2016 Ok, camera asta fiind un moft nu am vrut sa bag bani multi in ea, altfel eram clientul tau. O sa te rog sa anunti cand primesti telecomanda, sunt amator. Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 Sigur, am sa las aici un mesaj, probabil luna viitoare pentru ca nici Git2 nu mai avem pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 17, 2016 Admin Share Postat Decembrie 17, 2016 Minu, lasă.mi te rog pe PM un numar de telefon, vreau sa ma lămuresc cu niste chestiuni. Mersi.. In alta ordine de idei, voi ce programele folositi pt.editare video? Vreau să tai filmările, sa să pun muzica etc, dar caut ceva simplu si intuitiv de folosit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 17, 2016 Share Postat Decembrie 17, 2016 windows movie maker » Post actualizat in 17 Dec 2016 13:09Minu, lasă.mi te rog pe PM un numar de telefon, vreau sa ma lămuresc cu niste chestiuni. Mersi..In alta ordine de idei, voi ce programele folositi pt.editare video? Vreau să tai filmările, sa să pun muzica etc, dar caut ceva simplu si intuitiv de folosit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Minu, lasă.mi te rog pe PM un numar de telefon, vreau sa ma lămuresc cu niste chestiuni. Mersi.. In alta ordine de idei, voi ce programele folositi pt.editare video? Vreau să tai filmările, sa să pun muzica etc, dar caut ceva simplu si intuitiv de folosit.. Suna-ma pe nr de aici sa discutam: http://mintech.ro/index.php?route=information/contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 Vin si eu cu o intrebare..... Exista camere din astea care sa functioneze cu baterii/acumulatori normali??Si cand spun normali ma refer la AA sau AAA,nu baterii dedicate!Eventual puneti ceva linkuri chiar si cu chinezarii. As vrea sa cumpar una pana in 150e,dar as vrea sa fie cu baterii de care ziceam eu. Multumesc anticipat pentru raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 Nu cred sa existe, dar poti lua una "traditionala" cu accumulator incorporat sau detasabil (yo am un goPro 3Black) pe care o alimentezi cu un powerbank (am unu de 18000mAh) si astfel ai energie pentru foarte multe ore (sau zile, daca faci de exemplu un timelapse). cu o astfel de solutie ai sanse foarte mari sa ramai fara spatiu pe card (mai ales daca filmezi 2-4K) inainte de a ramane fara energie in baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Vin si eu cu o intrebare..... Exista camere din astea care sa functioneze cu baterii/acumulatori normali??Si cand spun normali ma refer la AA sau AAA,nu baterii dedicate!Eventual puneti ceva linkuri chiar si cu chinezarii. As vrea sa cumpar una pana in 150e,dar as vrea sa fie cu baterii de care ziceam eu. Multumesc anticipat pentru raspuns! Nu exista asa ceva.Dar nu inteleg, la bugetul acela poti lua o camera ok si cativa acumulatori, si daca vrei autonomie mare iti mai iei un powerbank si un incarcator dual usb pentru acumulatori iar cand o baterie "moare" o bagi in incarcator si o incarci de la powerbank. Pentru posesori si cei interesati de Gitup, a fost lansata aplicatia proprie si pentru Android, momentan in stadiu beta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gitup.gitup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Vin si eu cu o intrebare..... Exista camere din astea care sa functioneze cu baterii/acumulatori normali??Si cand spun normali ma refer la AA sau AAA,nu baterii dedicate!Eventual puneti ceva linkuri chiar si cu chinezarii. As vrea sa cumpar una pana in 150e,dar as vrea sa fie cu baterii de care ziceam eu. Multumesc anticipat pentru raspuns! Kodak zx1 , functioneaza pe baterii sau acumulatori AA . se monteaza pe ghidon , este cam mare pentru casca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Nu prea ai ce face cu asa ceva, e o camera veche de mai bine de 8 ani, mare, grea, si cu microfon inutilizabil la peste 30km/h. plus ca nu e un action cam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Eu am si un Kodak din acela, este OK din mai multe puncte de vedere. Ca si plusuri, este weatherproof - rezistenta la praf si stropi de apa - nu ai nevoie de carcasa sau husa daca ploua. Cel putin eu nu am avut nevoie . Filmeaza HD la 60fps. Functioneaza cu carduri SD de pana la 32Gb - sunt putin mai ieftine ca cele microSD. Cu bateriile originale (a venit cu acumulatori AA si incarcator la pachet) poti inregistra cam 7-8 ore. Din ce imi aduc aminte ziceau ca poti inregistra pana la 10 ore insa nu mi-a reusit performanta asta. Microfonul inregistreaza bine, la fel ca si del la actioncamul pe care il am. Si la fel de prost daca te deplasezi cu viteza. Minusuri: este mai mare ca un actioncam normal, mai grea si cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 Va multumesc pentru raspunsuri....Nu vreau sa fiu conditionat de acumulator mai ales ca nu iau dupa mine mereu un powerbank..Plus de asta acumulatorii AA au ajuns la capacitati de peste 3000mAh,asa ca doi acumulatori din astia tin mult mai bine ca un acumulator dedicat.Al doilea factor e ca in cazul in care se descarca si nu ai la indemana o sursa de incarcare,poti lua de la orice magazin,benzinarie...etc,de oriunde din lume,doua baterii AA cu care sa iti faci bine mersi treaba in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Dupa cum am spus, ca si timp de functionare bate tot ce exista pe piata din punctul meu de vedere. Daca te multumesti cu calitatea imaginii 720/60fps .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Mie mi se pare ca nu filmeaza chiar rau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 (editat) Nu filmeaza rau deloc, insa sunt anumiti oameni ce nu se multumesc doar cu HD, vor FullHD si de ce nu 4K. Pentru mine e Ok, eu am un eken pentru moto si altele dar am folosit si kodak-ul fara probleme. Cu eken-ul nu am reusit mai mult de 60 minute/baterie si am 3. La Kodak, 4 acumulatori eneloop te tin 3 zile pe putin. Mai repede schimbi cardul SD Sper sa nu se inflameze spiritele, eu am ambele tipuri de camere si vad avantajele amandurora. Dezavantajele nu le iau in considerare pentru ca altfel mi-ar parea rau ca le-am cumparat » Post actualizat in 17 Jan 2017 12:51Sti cineva de unde pot achizitiona un gimball la un pret mai de doamne ajuta pentru o camera de actiune gen GoPro? Am cautat pe net dar majoritatea magazinelor au adaosuri de 100% sau nu aduc. Mi s-a propus sa cumpar un gimball karma dar la ala trebuie sa iau ca accesoriu si un GoPro 5 :| Editat Ianuarie 9, 2017 de TheHuskyCrobats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 (editat) Am pipait azi Mavic Pro-ul... m-am indragostit de el si inca nici nu l-am zburat. Te chisi pe el de ghimbal ) E geniala asta de luat pe mobra si nu numai. Plus ca goproul si-a retras dronele momentan - probleme cu bateriile. Picau din cer Sfatul meu, daca nu ti-ai luat deja, joaca-te mai intai cu mavicul si vezi dupa aia ce alegi Pana la urma, dupa ce m-am tot coit cu diverse modele, cred ca tot la Phantom 4 Pro ajung... si cea mai mare pb a lui - dimensiunile pt momentele in care voi vrea sa o transport pe 2 roti. Cei care folositi zburatoare, cum le duceti altfel decat in topcase ? Rucsac in spate vara sa dea draq daca imi surade... PS - mavic noaptea, la 130m Editat Ianuarie 17, 2017 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 17, 2017 Admin Share Postat Ianuarie 17, 2017 Zici ca ai de carat un submarin! Legata in cordeline pe locul din spate are ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 S-ar putea sa incomodeze nitel pasagerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Eu am pus mai multe straturi lipite de burete (gros, 5cm), decupat pe forma ei, in topcase. Cu elicele demontate, ocupa doar intreg topcaseul (vario, in varianta stransa/redusa). Mai merg niste manusi ceva pe langa. Atentie sa nu se frece de margini, ca se roade plasticul imediat. Iar picioarele se pot indoi/rupe, daca nu-s protejate. eu i-am pus burete si in cap, ca sa nu dea cu motoarele de capac la offroad Cam asa ceva, dar home made: http://quadcopter-drones.net/wp-content/uploads/2015/05/9ee657533210.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate