Admin l.u.v Postat Martie 28, 2017 Admin Share Postat Martie 28, 2017 Minu, am rezolvat până la urmă cu încărcarea, cum am bănuit, era vorba despre cablul usb întrerupt. Am descărcat si eu aplicația GitUp pentru mobil, dar nu reusesc sa ma conectez cu camera. Este vreo alta varianta pentru download? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Descarca aplicatia FNcam. Aplicatia Gitup nu a functionat nici la mine .Vezi ca mananca rau bateria camerei cind comunica cu telef prin wifi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 28, 2017 Admin Share Postat Martie 28, 2017 Aha..mersi! Nu ma afecteaza bateria camerei, eu o sa folosesc acumulator extern.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Pai imi arati inventia cand ne vedem sa-i lungesc si eu viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 @Lucian_M...:- Cat despre Sessions, ma atrag dimensiunile compacte, lipsa carcasei (deci iarasi e vorba de dimensiuni), microfonul mai bun, conectarea prin wi-fi. Daca ar aparea un alt M10 cu performante crescute, as baga banii in asa ceva. M10+, ori M20....amandoua au gyro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Mai ok e M20, plus ca M10+ (toata seria cu +) nu se mai fabrica, cel putin asa cred pt ca n.am mai gasit modelele respective pe oferta de pret trimisa de cei de la Sjcam inca de acum 3 luni.M20 are doar 55 de grame, ce.ti poti dori mai mult?Plus un nou sistem de prindere mai usor. @I.u.v:asa cum a scris si colegul mai sus, incearca Fncam, aplicatia Gitup e in versiune beta, si vad ca nici nu au mai facut update la ea, probabil asteapta lansarea Git3, iar atunci vor lansa si versiunea finala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Nu merge conectat la mobil poate doar cu alimentare separata (cablu de ala dublu), una din mufe cuplata la cablul OTG, cealalta la alimentatorul USB de pe ghidon (inca nu e, dar urmeaza). Stiu faza cu cablul micro-USB normal, pe pc merge, pe mobil nu. Ce-i drept eu am bagat HDD-ul doar in tableta, si merge, in telefon n-am incercat ca am o vechitura care nu suporta OTG. Dar uite alta varianta, mai practica chiar: http://www.ebay.com/itm/256GB-i-Flash-Drive-USB-Memory-Stick-U-Disk-3-in-1-for-Android-IOS-iPhone-6S-PC-/182458443787?var=&hash=item2a7b5ee80b:m:maDaKv4r8NIcspQfhtqTC7Q Stick de 256GB cu mufa microUSB de il bagi direct in telefon. Cu aceesi functie de stocare, dupa ce ai transferat de pe camera in telefon. » Post actualizat in 28 Mar 2017 09:25 3 in 1 USB, microUSB, si mufa de IPhone: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Este cineva cu camera EGO care sa fi incercat priza ei pe casca ? Daca da, a stat fix ? Tare imi este ca o voi pierde pe drum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Daca ai curatat bine suprafata nu ar trebui sa existe grija ca ai putea sa o pierzi. Majoritatea au adeziv 3M, dar, pentru linistea ta poti adauga o prindere de siguranta in plus pe langa cea existenta. https://www.olx.ro/oferta/prindere-de-siguranta-tethers-3-m-gopro-1-2-3-4-5-black-sjcam-5000-700-ID55lEA.html#aae30a94d0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Adeziv 3M are si asta dar nu gasesc un loc plan pe casca sa se poate lipi ok, sau poate chiar pe parbriz. Multumesc pentru anunt, nu stiam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 ...sa inteleg ca prinderea ta adeziva este plana..?! Nu ai si o prindere adeziva curba...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Exact, asta este problema, din cauza asta ma gandesc ca mai repede o fixez pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Cumpara o prindere curbata adeziva, care o poti monta cu mai multa usurinta pe casca. Prinderile sunt in majoritatea lor universale. https://www.olx.ro/oferta/gopro-moun-prinderi-adezive-curbat-ID7N7IV.html#7128c41465 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Merci, domnule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie222 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Ce parere aveti de : https://www.sena.com/product/10cevo/ Ar trebui sa apara pe la sf lui Mai cu un pret de $400. Eu eram hotarat pe hero 5 session + tot felul de adaptoare pt mic + un bluetooth/intercom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Nu-ti poate da nimeni detalii cred, atat timp cat producatorul nu a depus un minim de efort sa ne dea detalii despre senzor si procesor macar .Cat priveste Session-ul, eu nu prea pot percepe termenul asta de action camera fara sa-i poti schimba bateria, ai sa vezi ca ai nevoie de asa ceva la o camera de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Am n prieten care alimentează session 4 cu cablu, în mers. Dar și mie mi se pare aiurea să nu poți inlocui bateria pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie222 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Dap...asta era si solutia ...powerbank alimentat direct. Nici mie nu imi place faptul ca nu ii poti inlocui bateria. Am pierdut un hero 4 black in ocean si acum am o gramada de accesorii care stau degeaba ..inclusiv 2 baterii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 https://www.cameredigitale.ro/acumulator-extern-jupio-vault-5000-mah-cu-incarcare-solara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 De ce ai da atatia bani, pe un acumulator extern de doar 5000mah?Mi se pare incredibil de scump... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 acum un an am luat un powerbank de la asus de 10000 mah cu vreo 110 lei... asta mi se pare mult prea scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Era 80 de lei saptamana trecuta pe eMag.Poate colegul face referire la panoul solar ce-l are acel powerbank, insa tin sa-l anunt ca e egal cu 0, aproape.Trebuie sa-l ti cateva zile la soare sa se incarce complet, deci la banii aia mai bine iti iei cateva bucati incarcate full la tine, si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 probabil, dar si cu panou solar gasesti mai ieftin. vreo 25$ a dat un amic pe unul, luat de pe amazon. 10000mAh, panou solar, 2 porturi usb. ala pe care l-a postat el tot scump ramane ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Pentru excursia de zece zile care am avut-o, nu pot spune ca a 'fost egal cu 0'. Nu am reusit sa-l descarc complet si am incarcat 'din mers' daca pot spune asa, tableta, telefonul plus bateriile de camera. Acumulatorul a fost 'la vedere', in geanta de pe rezervor majoritatea timpului si totul a fost ok! Stiu, pretul a fost piperat, dar asta e..... La ora actuala, pe emag sunt oferte foarte bune pentru acest tip de acumulatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Va recomand Hama de 13000mAh, super ok. Doar incarcarea se face destul de greu, 1-2 zile, eu o incarc cu incarcator de 0.5A si singurul minus sa zicem, are doua porturi usb la fel de 2.1A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate