foxbat Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 tot nu inteleg. care este ideea topicului ? alternative la gopro ? sau cum sa cumparam ieftin ? hai, putina ordine daca nu e cioca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 tot nu inteleg. care este ideea topicului ? alternative la gopro ? sau cum sa cumparam ieftin ? hai, putina ordine daca nu e cioca Ideea era în felul următor: am avut șansa de a achiziționa avantajos cea mai bună cameră de acțiune și am dorit să informez și alte persoane interesate că pot face o afacere bună zilele astea. Dacă a folosit măcar unei singure persoane, scopul a fost atins. Că, ulterior, x, y au postat alte lucruri, nu are legătură cu intenția inițială. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Stiti cum s-au descoperit IPhonurile contrafacute? S-a constat ca bateriile acestora tineau mai mult. Lasand spiritul de gluma, pentru cei cu buget mai subtire, QUMOX SJ4000 este replica chinezeasca a GoPro-ului care, culmea merge si foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Pt un 3+ Black Edition ar fi mai suficient un card de 32 sau e mai bun unul de 64. E vreo problemă dacă nu e marca Sundisck? Aceasta ar fi o firmă mai bună decât, să zicem, Kingston? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Manta MM336 la Selgros (299 RON tva inclus). Clipuri facute cu ea gasiti pe youtube. Date tehnice aici : http://www.manta.com.pl/en/mm336 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Pt un 3+ Black Edition ar fi mai suficient un card de 32 sau e mai bun unul de 64. E vreo problemă dacă nu e marca Sundisck? Aceasta ar fi o firmă mai bună decât, să zicem, Kingston? Merge si Sony ,clasa 10 , 40 Mb/s (parca era la media galaxy destul de ieftin) . Capacitatea 32/64 , depinde de tine , in ce format filmezi . Eu am de 32 si niciodata nu l-am umplut, filmand la 1080 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata_yzf Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Vinde cineva camera QUMOX SJ4000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Salut, Are cineva idee de unde pot cumpara un adaptor de microfon pentru gopro3+ ? Mi se pare cam exagerat pretul pentru cablurile dedicate: http://www.action-cam.ro/cumpara/3-5-mm-mic-adapter-5050994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Adică asa ceva? http://www.tehnoelectric.ro/produse/mf_8169_cablu_de_alimentare_extensibil_miniusb_tata_jack_c_c_3_5_mm_mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Adică asa ceva? http://www.tehnoelectric.ro/produse/mf_8169_cablu_de_alimentare_extensibil_miniusb_tata_jack_c_c_3_5_mm_mama Adica DA Merci colegu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Am nevoie de piesa din imagine. Se potriveste la carcasa unui gopro 1 sau gopro 2 Salut. Am nevoie de sistemul de inchidere de la carcasa GoPro 1 sau 2 sau carcasa completa. Aparent am pierdut piesa din imagine. PM cu oferte. » Post actualizat in 18 Aug 2014 17:29 . » Post actualizat in 18 Aug 2014 17:31 scuze de spam, nu mai este nevoie momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata_yzf Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Nu stiu daca postez unde trebuie,dar am o problema cu camera Gopro si ma gandesc ca poate a mai intampinat cineva aceasta problema,caz in care ma poate indruma cum sa scap de ea. Am cumparat o camera Gopro Hero 3+ Black ,initial a mers conectata la aplicatia Gopro app dar dupa un update de soft aceasta se conecteaza apoi se deconecteaza imediat si tot asa.. Va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radiusG Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 as avea nevoie de o camera gopro pentru o zi...se poate inchiria de undeva din zona bacau - piatra neamt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Micul Printz Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 /index.php?/topic/717037-camera-video/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Primul test cu Sony HDR-AS100vr, cu urmatoarele setari: -1080p cu 30fps -SteadyShot dezactivat. Cu el activat se reduce unghiul de la 170 grade la 120. -Camera in carcasa waterproof -Montata pe sidemount cu tripod de la GoPro Mi se pare geniala camera, pana acum, comparand cu ce am avut pe mana (Overmax, Manta si GoPro3). Cine e interesat de reviewuri si comparatii, cu GoPro Hero 3+ Black: http://versus.com/en/sony-action-cam-hdr-as100v-vs-gopro-hero3-black Editat Septembrie 11, 2014 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 N-ai avut 3+ Black Edition, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 As vrea sa iau un H 3 silver...Problema e urmatoarea: am PC antic cu XP , iar la H3 cerea minim vista. Chiar nu pot folosi XP? +/- la silver comparativ cu alte camere... nu cu 3+ black Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Nu ai problema cu XP-ul, pt ca la filme oricum te uiti cu ce player vrei tu. Ideea ar fi insa sa poata pc-ul respectiv reda filme full hd fluent, sau macar un 720p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Poate batranul...Ma gandeam ca la editare sau cine stie pune probleme... Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 se potriveste prinderea curbata(pentru casca) de la go pro pe un sj4000? ciudatenia are doar prinderi drepte si nu vreau sa o montez in lateral saptamana trecuta am montat o pe bratul oglindei retrovizoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rootBiker Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 SJ4000 are si o prindere curbata pentru casca. Eu o am prinsa pe lateral, dar poti sa o prinzi si sus pe casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 eu am 2 prinderi drepte,curbata nici una iar in lateral nu vreau sa o montez.daca nu ai nevoie de prinderea curbata vreau eu,pe bani sau la troc cu o prindere dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rootBiker Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 O folosesc pe cea curbata, nu mai am nici eu decat una dreapta. Imi pare rau dar nu te pot ajuta. Daca nu ai vazut deja, sper sa te ajute https://www.youtube.com/watch?v=rGdxsV7jszE Din ce am inteles eu SJ4000 merge (cu putina forta) in prinderile de GoPro, dar GoPro-ul nu merge in prinderile de SJ4000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 sony hdr-as15 foloseste cineva? ceva pareri? la ce sa ma astept? ce sa evit? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 nu are prinderi curbate 3m in pachet,doar 2 drepte.am verificat pachetul si am toate accesoriile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate