zaelu Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Eu am luat acumulatori "Energizer" de 2400mAh care au exact aceasi dimensiune cu bateriile. Nu am avut probleme sa le bag sau scot in/din suportul ala. Am dat 10 roni aiurea pe baterii pina i-am luat pe astia... din piata. 27 roni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 @costigh - ce marca sunt? @zaelu - cat tin? deja am vreo 24 de baterii nu imi trebuie pe moment insa vreau sa trec pe acumulatori - initial nu am facut-o pentru ca nu recomanda producatorul - dar daca sunt ok si tin peste 4 ore ... renunt la baterii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w259lkt Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 (editat) Nu am reusit sa gasesc pe site-ul ala unde apare la vanzare si Tachyon XC.Poate dai un link ceva.M-ar interesa la ce pret l-au adus in Romania! Presupun dublu fata de USA! salve tuturor! @Kassu: nu am mai pus pe site produsul (tachyon) deoarece inca ne gandim ce metoda sa folosim pentru a avea un pret mai mic. Intr-adevar, datorita transportului, vamii , comisionarului vamal si maretului TVA ajungem cu o camera cam la 200EUR (830RON). Daca reusim gruparea unei comenzi mai mari, de mai multe bucati, reducem putin costurile (transport, comisionar - cei de la Tachyon pur si simplu nu au dorit sa ne dea un discount suplimentar , doar au redus transportul) Camerele Tachyon XC sunt foarte bune pentru scopul pentru care sunt create si in mod sigur le vom mentine in oferta - dar la approx 200EUR/buc. Intentionam sa aducem si Oregon Scientific ATC3K - 149EUR/buc - prin partenerul nostru din Germania - Loescher (http://server6.gs-shop.de/200/cgi-bin/shop.dll?SESSIONID=0445604315958917&sprachdir=../loescher_electronic_en&AnbieterID=2305) - suporta max 4G de memorie , mai putina bataie de cap, fara vama, tva inclus.... long live EU .. Vom introduce pe site (traznet.ro) si cele doua modele de camere, disponibile la comanda, iar daca exista interes la preturile si conditiile de mai sus , atunci totul e perfect. Ca nota personala, am gasit in .ro camera Oregon Scientific ATC2000 la comenzi.ro http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPa...aad71111db1f145 - la 809RON . La banii astia prefer ORICAND un Tachyon... Editat Mai 3, 2009 de w259lkt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) @Kassu: nu am mai pus pe site produsul (tachyon) deoarece inca ne gandim ce metoda sa folosim pentru a avea un pret mai mic.Intr-adevar, datorita transportului, vamii , comisionarului vamal si maretului TVA ajungem cu o camera cam la 200EUR (830RON). Daca reusim gruparea unei comenzi mai mari, de mai multe bucati, reducem putin costurile (transport, comisionar - cei de la Tachyon pur si simplu nu au dorit sa ne dea un discount suplimentar , doar au redus transportul) Camerele Tachyon XC sunt foarte bune pentru scopul pentru care sunt create si in mod sigur le vom mentine in oferta - dar la approx 200EUR/buc. Vom introduce pe site (traznet.ro) si cele doua modele de camere, disponibile la comanda, iar daca exista interes la preturile si conditiile de mai sus , atunci totul e perfect. La banii astia prefer ORICAND un Tachyon... Va felicit pentru aceasta interesanta initiativa de a grupa mai multe comenzi intr-una singura mai mare, cu scopul de a reduce pretul final la end-user.Putine firme se gandesc si la saracul client, desi pe spatele lui traiesc pana la urma. Pacat ca totusi cei de la Tachyon Inc. sunt atat de 'inchistati" in gandire.Cred ca nu ii intereseaza colaborarea cu tari mici, precum Romania, desi din cate vad, romanii sunt destul de activi pe site-ul lor, daca este sa ne luam dupa statistica asta! Editat Mai 4, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costigh Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 @costigh - ce marca sunt? @zaelu - cat tin? deja am vreo 24 de baterii nu imi trebuie pe moment insa vreau sa trec pe acumulatori - initial nu am facut-o pentru ca nu recomanda producatorul - dar daca sunt ok si tin peste 4 ore ... renunt la baterii sony 2700 mAh Ies mai greu (trebuie sa tragi suportul afara, nu mai sare singur). Nu stiu exact cat de mult tin, dar am testat in iarna cam pe la 0 grade, am lasat-o afara si dupa 4 ore inca inregistra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w259lkt Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Am pus pe site (traznet.ro) amandoua camerele, atat Tachyon XC (200EUR) cat si ATC3K (149EUR). Fiecare produs are o scurta descriere, o lista de caracteristici, cateva imagini si un manual PDF. Later edit: Ar fi de mentionat ca putem livra si carduri SD si SDHC compatibile cu aceste camere, la preturi bune (marcile Transcend si Hama) Editat Mai 4, 2009 de w259lkt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Acumulatorii mei tin 4 ore cel putin... inca nu s-au terminat . La fel cum a zis si cineva mai sus.. intra usor fata de altii dar, nu sare cartusul de baterii la deblocare... trebuie "ajutat" cu o surubelnita sau altceva. Eu... am dat doua gauri in spatele lui (cu un ac inrosit la aragaz ) si am petrecut un fir de ata rezistent pe acolo.. acum trag siguranta si cu un deget tragind de fir in sus extrag cartusul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 e clar ca o sa trec si eu pe acumulatori dupa ce termin bateriile si un scurt videoclip cu tachyon-ul meu PS: sa filmezi 15 ore pe un card .... super camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Nu gasesc o informatie legata de camera asta: ce deschidere are obiectivul? LE. Sorry, am gasit...50 grade. Editat Mai 7, 2009 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Nu gasesc o informatie legata de camera asta: ce deschidere are obiectivul? Vezi aici! Dupa parerea mea e singurul, dar un foarte important dezavantaj al acestei camere. Cu toate ca facand o comparatie intre filmuletele facute cu un Tachyon XC si filmuletele facute de mine cu un VholdR, care cica are 90* deschidere, nu mi se pare mare diferenta.Insa calitatea imaginii este net superioara in cazul Tachyon-ului.Zic si eu... Editat Mai 7, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 OK... azi am facut un mini filmulet... funny (maine dimineata cred ca nu o sa mai fie asa funny dar... ma rog ) Aveti optiunea de a il vedea HD (camera tot 640x480 inregistreaza numai ca filmu este bagat in editor care face resize la 1280x720). sorry pentru "m"-ul in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 de camera asta ce spuneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 ce sa mai spunem...i se termina bateriile repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) Io-te aci... caleidoscop... imaginile in miscare sint "feerie". daca am timp zilele astea tai din el sa fac un filmulet... asa... sint 51 de minute de mers de la Ciolpani pina la Universitate pe potopul de azi. Am ajuns acasa... Noe. Eu... scuterini (Serenity) si potopul niste poze extrase de pe film Stinga - Moise despicind apele.. Dreapta - Carambol pe pod la Baneasa la intrare in Bucuresti... Dreapta - jmecheri in actiune... nu, nu stateam pe loc dar pe ei oricum nu ii durea la basca... Citeva poze de la un accident mai grav intilnit dupa Tincabesti, o duba rasturnata si salvarea care venea la 1km de locul cu pricina Editat Mai 30, 2009 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Am pus pe site (traznet.ro) amandoua camerele, atat Tachyon XC (200EUR) cat si ATC3K (149EUR). Fiecare produs are o scurta descriere, o lista de caracteristici, cateva imagini si un manual PDF. Later edit: Ar fi de mentionat ca putem livra si carduri SD si SDHC compatibile cu aceste camere, la preturi bune (marcile Transcend si Hama) Tachyon XC este indisponibila momentan ?/ Cum procedam daca sint interesat sa cumpar? Momentan inseamna cateva zile , sau nu se stie? M-ar interesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Tachyon XC este indisponibila momentan ?/Cum procedam daca sint interesat sa cumpar? Momentan inseamna cateva zile , sau nu se stie? M-ar interesa. daca ai un card bancar intra aici: http://www.tachyoninc.com/selectProducts.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 sal,ce parere aveti de camera asta? http://www.chinavasion.com/product_info.ph...t-camera-30fps/ ma bate gandul sa mi iau .....la banii astia.....chiar daca o fii de proasta calitate asta e.... ce nu inteleg e cum ajunge la mine acasa?.... pe site ai 2 variante....ceam mai ieftina air mail....aveti idee in ce consta? banuiesc ca avion pana in romania....dar din romania pana in giurgiu ...care e traseul exact??? pt cei care au luat tahyconuri din sua?....cum a fost la voi? vad ca pe site zice usps....tot avion pana in romania....dar de exemplu pana in timisoara la tine la usa cum a ajuns? de unde te duci sa o ridici? cum te instiinteaza ca a venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 chiar nu mai intra nimeni pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 sal,ce parere aveti de camera asta? http://www.chinavasion.com/product_info.ph...t-camera-30fps/ ma bate gandul sa mi iau .....la banii astia.....chiar daca o fii de proasta calitate asta e.... ce nu inteleg e cum ajunge la mine acasa?.... pe site ai 2 variante....ceam mai ieftina air mail....aveti idee in ce consta? banuiesc ca avion pana in romania....dar din romania pana in giurgiu ...care e traseul exact??? pt cei care au luat tahyconuri din sua?....cum a fost la voi? vad ca pe site zice usps....tot avion pana in romania....dar de exemplu pana in timisoara la tine la usa cum a ajuns? de unde te duci sa o ridici? cum te instiinteaza ca a venit? 1.Parerea mea vis-a-vis de chinazaria asta este ca sigur este copiata dupa un alt model de camera video pe care il produc chiar ei sub licenta.S-ar putea sa fie ok(daca stie sa faca ce zic ei pe site), oricum la 26 Euro cat costa nu prea ai ce sa-i ceri.Ramane sa asteptam pana vei posta primele filmulete facute cu ea... Poate va fi o revelatie, desi ma cam indoiesc... 2.Eu am comandat Tachyon in SUA.Treaba cu transportul e banala:ti-o trimite cu avionul pana in Ro, iar apoi din vama e preluata de Posta Romana care ti-o aduce la oficiul postal de care apartii.Ei te instiinteaza(la adresa de contact pe care ai indicat-o cand o cumperi) cand anume(in ce zi si la ce ora) sa te prezinti la Posta pentru a o ridica.Platesti TVA-ul aferent valorii trecute pe factura din colet plus cativa RON pentru Posta Romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_lover Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Eu am un VholdR si sunt foarte multumit de el. Uitati si un sample. unde gasim asa ceva in romania... sau cum o luam de afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faur Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) unde gasim asa ceva in romania... sau cum o luam de afara? m-am uitat si eu dupa camera asta...e super ok in afara de un singur lucru...nu are baterii standard aa sau aaa. De luat o iei direct de pe site-ul lor sau de pe ebay. In ro n-am gasit-o, asa ca m-am dus pe Tachyon... Daca te hotarasti sa o iei de pe ebay, vezi sa fii sigur ca magazinul care o vinde sa faca livrari si in ro. Apoi cu un card valid VISA sau Mastercard...pur si simplu platesti pe net prin paypal de ex... Editat Iunie 10, 2009 de faur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Interesanta "foc" TACHYON XC cei ce au poate ma ajuta sa-mi iau si eu una, va rog. mai multe impresii despre ea................................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Am gasit si HERO ! Ce parere aveti de ea? face poze la 5 Mp..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Am gasit si HERO ! Ce parere aveti de ea? face poze la 5 Mp..... Are piccolino un Hero GoPro. http://www.f64studio.ro/det.php?id=461&pid=9463 Rezultatul aici: /index.php?...32299&st=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 a vazut careva pe undeva de vanzare sistemul asta de montare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate