Sari la conținut

Camere HD pe Moto - Totul Despre

John Paul
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este ok atunci. De unde vine? china? In cat timp.

» Post actualizat in 29 Jun 2015 18:18

aici este una si mai ieftina, numai ca dureaza transportul.

http://www.aliexpress.com/item/SJCAM-SJ4000-WiFi-Sport-Action-Camera-1080P-Full-HD-Waterproof-Camcorders-GoPro-Hero-3-Go-Pro/32294901063.html

» Post actualizat in 29 Jun 2015 18:19

P.S. cred ca este un fake

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cam in 3 saptamani vine. Da, e fake. Trebuie sa aiba sub senzor logo-ul SJCAM. Si pe cutie logo-ul de original etc.

Link spre comentariu

Mai are cineva Drift Stealth 2? Ma intereseaza calitatea imaginii in lumina mai slaba, cum se comporta la trecerea de la soare la umbra si daca chiar tine 3 ore bateria.

Link spre comentariu

Adunind minutele de pe filme ..aproximativ 2h si 30 min.- tinind cont ca eu o las mai tot timpul deschisa (camera) intre filmari, daca o inchizi de tot poate mai cistigi ceva. Iti trimit pe pm un exemplu de filmare apropo de lumini si alte alea. Sunetul este nasol in mers ..... nu poate fi folosit. Aerodinamica, usoara, merge purtata pe casca si la +150.

In afara de sunet (nu se poate pune un microfon exterior) sint multumit de ea.

Editat de Contabil
Link spre comentariu

Ma bate gandul sa iau si eu un SJ4000 pentru motor dar eram curios daca poate fi alimentat "in mers". In carcasa de protectie nu vad nici un fel de mufa ... cum functioneza, numai pe acumulatori?

Link spre comentariu

Camera poate înregistra în timp ce e alimentată, doar să ai un card suficient de mare.

Nu poți alimenta camera prin carcasa waterproof. Camera mai vine cu un cadru de plastic deschis, prin care o poți alimenta, dar zgomotul vântului e foarte puternic.

Link spre comentariu

Camera poate înregistra în timp ce e alimentată, doar să ai un card suficient de mare.

Nu poți alimenta camera prin carcasa waterproof. Camera mai vine cu un cadru de plastic deschis, prin care o poți alimenta, dar zgomotul vântului e foarte puternic.

La ce model te referi?

Alta intrebare, posibilitate de inregistrare tip "looping", adica fara sfarsit?

Link spre comentariu

La SJ4000. Se poate seta camera să filmeze segmente de câte 10 minute iar filmele cele mai vechi le suprascrie.

Multam de informatii, analizez si varianta SJ2000 datorita volumului mai mic, chiar daca calitatea imaginii e un pic mai redusa.

Link spre comentariu

Ce ziceti de camera Sjcam 5000 Wifi, are cineva? imi puteti face un scurt review (pe internet mi se par prea laudaroase pentru o chinezarie...)

Filmeaza mai bine decat sj4000 , dar nu are ecran lcd . sj6000 e mult mai ok dar si mai scumpa .

Link spre comentariu

Multam de informatii, analizez si varianta SJ2000 datorita volumului mai mic, chiar daca calitatea imaginii e un pic mai redusa.

Sapa un pic mai inapoi in topic si lasa SJ4000, cam la aceiasi bani gasesti cu Ambarella si senzor Sony.

La SJ4000 chestia cu bateria nu e critica pentru ca le gasesti ieftine, cu 12$ am luat o baterie, un adaptor incarcare de la bricheta, un suport de incarcare baterie, o ventuza pentru prindere pe parbriz.

Link spre comentariu

Filmeaza mai bine decat sj4000 , dar nu are ecran lcd . sj6000 e mult mai ok dar si mai scumpa .

Ma intereseaza mai mult volumul fizic si prinderile mecanice, posibilitatea montarii permanente si functionarii in regim de "loop" continuu si alimentare externa, asadar calitatea imaginilor si lipsa ecranului nu ma deranjeaza prea tare. Vreau un fel de camera de "supraveghere" in caz de evenimente... nu sa pun selfie-uri pe fb...

Multumesc oricum pentru informatii.

» Post actualizat in 07 Jul 2015 22:16

Sapa un pic mai inapoi in topic si lasa SJ4000, cam la aceiasi bani gasesti cu Ambarella si senzor Sony.

La SJ4000 chestia cu bateria nu e critica pentru ca le gasesti ieftine, cu 12$ am luat o baterie, un adaptor incarcare de la bricheta, un suport de incarcare baterie, o ventuza pentru prindere pe parbriz.

Ma hotarasem deja la sj4k dar m-am tot invartit pe langa motor si nu stiu unde as putea sa o montez... langa bord nu prea mai e loc, am deja un tomtom.

Link spre comentariu

No, aveti grija ce cumparati...

Inteleg ca un pret super atractiv pe aliexpress, dar este un FAKE . Nu scrie nicaieri sjcam pe ea, deci poate fi orice alta camera...

Iar sjcam6000 nu exista!

Credeti ca daca nu gasiti pe sjcam.com sau sjcam.ro veti gasi in alta parte?

Link spre comentariu