bogdan192 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) De dimineata mi s-a intamplat acelasi lucru pe Fabrica de Glucoza: betoniera trage stanga pe sensul meu sa ocoleasca o duba "parcata" pe sensul lui de mers langa intrarea la Fan Curier. Daca mergeam mai tare azi erau 2 RIP-uri. Editat Octombrie 22, 2012 de bogdan192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Ba esti nebun? Am vb cu el...nici nu mai stiu cand, ultima poza care o am cu el cand am trecut pe la dementor, anu asta prin vara parca, pacat, chiar un om deosebit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Odihneasca-se in pace! Nu-mi vine sa cred cate accidente si pe deasupra si mortale in ultimele zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Ce sfarsit de sezon oribil! Odihneasca in pace si condoleante familiei si prietenilor. Mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata18tm Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 R.I.P. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Urat de tot ... mare pacat ... Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante tuturor celor care ii plang. Era un baiat hotarat si dintr-o bucata cu care ne-am distrat si ne-am simtit bine la fiecare iesire moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Pacat, condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noisee_Kid Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 R.I.P Feroce !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Odihneasca-se in pace! Pacat ca mor asa multi dintre noi, putinii motociclisti români... Editat Octombrie 22, 2012 de PH19KiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Încă nu îmi vine sa cred, șoferul microbuzului ar trebuii sa fie închis pt crima cu premeditare ... Nu înțeleg ce plm caută sa depaseasca când motoclistul era la aproximativ 100m de el. Condoleante familiei si sper ca o sa ia pedeapsa maxima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 a fost un om bun, un prieten de nadejde pe care te puteai baza...ne va fi greu fara el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 pedeapra maxima...cu suspendare, foarte probabil soferul e un individ corect integrat social. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 postase cineva acum cateva zile pe forum o chestie legata de un documentar. cica soferu se uita, cauta o masina, cu ochii si creierul, nu o vede, creierul ii da ok-ul sa faca manevra desi el vede clar cu ochii lui motociclistul si abia dupa impact probabil isi da seama si creierul ca nu trebuia sa dea ok-ul.. deci daca nu vad o masina, se baga.. cred ca toti simtim ca nu primim prioritate cum primesc masinile, asta ar fi o explicatie. scuze de offtopic, si eu merg aproape zilnic pe acolo, cred ca m-am si intersectat cu el de cateva ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Dumnezeu sa il ierte si condoleante familiei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Frate, ieri a mai murit unu' in rahova ! Azi a murit si Feroce :| ! R.I.P. !! Ce pana mea se tot intampla ?! :| . Editat Octombrie 22, 2012 de David' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 22, 2012 Autor Share Postat Octombrie 22, 2012 din pacate ieri au fost 3 Dunmezeu sa ii odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Dumnezeu sa-l ierte Astea sunt adevaratele tragedii. Oameni abosolut nevinovati omorati din neatentie. postase cineva acum cateva zile pe forum o chestie legata de un documentar. cica soferu se uita, cauta o masina, cu ochii si creierul, nu o vede, creierul ii da ok-ul sa faca manevra desi el vede clar cu ochii lui motociclistul si abia dupa impact probabil isi da seama si creierul ca nu trebuia sa dea ok-ul.. deci daca nu vad o masina, se baga.. cred ca toti simtim ca nu primim prioritate cum primesc masinile, asta ar fi o explicatie. scuze de offtopic, si eu merg aproape zilnic pe acolo, cred ca m-am si intersectat cu el de cateva ori asta e descrisa in multe manuale. in conditii de urgenta creierul sare peste anumite "etaje" procesand doar informatii partiale, sau fara sa ai confirmarea tuturor actiunilor care ar motiva reactia. dar astea se intampla cand e vorba de urgente vitale gen trage unul cu pusca si instantaneu sari pe burta desi nu ai vazut ce si de unde a tras...sau sa ai macar confirmarea ca e vorba de o pusca. Dumnezeu sa-l ierte Astea sunt adevaratele tragedii. Oameni abosolut nevinovati omorati din neatentie. ...ma refeream la neatentia altor participanti la trafic (ca sa nu fiu prost inteles). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Dumnezeu sa-l ierte. Sezonul asta au murit cativa motociclisti foarte experimentati ... mare pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 din pacate ieri au fost 3 Dunmezeu sa ii odihneasca! Si mai trist atunci !!! Trebuie sa avem ochii cat cepele la soferii din Romania ! Pe fiecare din noi ne asteapta cineva acasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Ok, iti iei toate masurile de siguranta, mergi incet si precaut, ai experienta, far aprins, tobe zgomotoase, ai echipament, conduci setat pe panic mode, degetele pe frana, dar in plm, cand o duba te ia pe sus, ce mai ai de facut?!?!? Sau ce ca cat trebuie sa faci ca sa nu ti se intample asa ceva tie?!??! Stai acasa si renunti la mersul pe doua roti??? Toti oligofrenii au permis de conducere, toti conduc la miserupe, pe toti in doare-n cu.r de tot... Pana cand? Cati mai trebuie sa moara nevinovati ca legea sa inceapa sa functioneze???? Sau ca vinovatii sa inceapa sa plateasca??? RIP! Daca familia baiatului are nevoie de ceva, suntem aici! Editat Octombrie 22, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan rs125 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 ce se intampla mai fratilor..... dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Eu nu-l cunosc personal, dar il vedeam aproape in fiecare zi, ca lucrez in una din cladirile de vis a vis de dementor. Mereu ii admiram motorul cand trecea. Pacat, D-zeu sa-l ierte! ca altceva nu pot sa mai spun. Tot legat de accidente, am mai vazut sambata un motorist cazut in Pipera, imediat dupa calea ferata cum vii spre OMV (pe petricani). Am vrut sa opresc, dar erau deja vreo doi motociclisti, plus politie si mai venea si ambulanta. Motorul parea destul de avariat. Editat Octombrie 22, 2012 de infocod01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Toti oligofrenii au permis de conducere, toti conduc la miserupe, pe toti in doare-n cu.r de tot... Pana cand? Cati mai trebuie sa moara nevinovati ca legea sa inceapa sa functioneze???? Sau ca vinovatii sa inceapa sa plateasca??? RIP! Daca familia baiatului are nevoie de ceva, suntem aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate