Dan Cata Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Da, exact ca la furci... Cica de la simeringuri, se roade cromu de pe ax si de fapt jegu ala din ulei e pilitura de crom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oyabun Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Nu mai avea ulei deloc in el(cursese tot afara) .In loc de ulei erea o mazga uleioasa de care abia am scapat in baie de benzina cu periuta de dinti si apoi cu spay de curatat frane. Tu sti cum trebuie sa lucreze respectivul?Eu l-am dat jos cand am schimbat pivotul...Ala trebuie,ca pe masura ce misti tija(repede),sa mearga mai greu,sa nu lase gidonul sa intre in voblaj.Nu trebuie sa mearga greu pe loc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Foarte corect, asa este!Cu o singura mentiune:te misti cam greu , in doua minute nu ai ce alege daca ai mana formata. In afara de cele usor vizibile mai ai un surub ascuns sub oglinda stanga care trebuie data jos, altul sub priza de aer din fata si doua jos, la evacuare. Atentie la cel de la priza de aer(nasul motorului), acolo nu prea este loc si de obicei inbusul ala se strica. Cind il pui la loc alege unul bun si nu-l strange tare. Dupa ce dai jos toate suruburile ridici carena in sus sa iasa de pe buza rezervorului. Te descurci tu, prima data este greu, dupa ce prinzi experienta in 2/3 minute maximum treaba este gata. Spor. timpul record a fost doar pt mine... Citind p`aici, am obs. ca sunt altii experti sau cu veleitati de mecanic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Februarie 13, 2011 Autor Share Postat Februarie 13, 2011 De fapt totul se monteaza in baie de ulei(scufundat in ulei) asa ca nu ma intereseaza cat ulei intra in el.Inspiratia a fost http://www.i-bmw.com/showthread.php?t=32923 . Cat despre semeringuri am luat de la un furnizor de la mine din oras care se ocupa cu reparatii sisteme hidraulice...romania hidroservice parca le zice .Daca te ajuta pot sa merg sa-ti iau si tie si ti le trimit prin postaMesaj completat Sunt niste sigurante pe el, nimic nu este capsat.Nu inteleg de ce nu face nimeni un kit de reparatii pentru ele Intradevar nu e greu de reparat. Am reconditionat si eu pe al meu prin 2008 si am pus simeringuri simple care aveau dimensiunea potrivita. Atentie!!uleiul 15W va fi prea gros pt amortizorul de ghidon . Spun din experienta. Daca o sa buischezi ghidonul cand e frig afara va pusca simeringul. eu asa am patit. Dupa care am pus ulei de 10w si de atunci functioneaza fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 asta-i cana cu care iei "the blue-white pill"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 in fiecare dimineata, de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 guys, ma vad nevoit sa dau caramida. pe cine intereseaza, pentru o a doua motoreta sau pentru piese, anuntul este asta: /index.php?showtopic=614018 bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 18, 2011 Admin Share Postat Februarie 18, 2011 Cam liniste pe aici! Sa animam putin topicul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oyabun Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Cam liniste pe aici!Sa animam putin topicul : Salut, Postul tau a venit la fix pentru mine.Mi-am luat si eu o platforma,cam ca asta,si inca nu stiu daca pot sa urc magaoaia pe ea A ta basculeaza?...daca "DA",nu prinde motocicleta la mijloc cand revine din bascula?Vad ca si la tine e aceiasi lungime cu platforma. Eu traiesc cu senzatia ca-i prea lung motorul pt platforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Cam liniste pe aici!Sa animam putin topicul : He He... sa il folosesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihalceai Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Cam liniste pe aici!Sa animam putin topicul : Sa-l stapinesti sanatos, multi km fara pb .... Mesaj completat Hai sa va mai intreb o chestie .... merge oare sa bag in 1100RT un ulei Yamalube 20w50 ? http://www.yamaha-motor.eu/eu/accessories/...p;redirect=true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Nenea povesteste-ne despre Titanic...varsta , km , provenienta , bube sau calitati. Sa-l stapanesti super sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabel629 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Cam liniste pe aici!Sa animam putin topicul : Superba ..... Speechless ! ( probabil ai fost premiant la scoala ) Sa te bucuri de el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihalceai Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) Va salut si eu ca proaspat posesor de 1100RT. Oare se pupa uleiul asta 20W50 cu un boxer ? http://www.yamaha-motor.eu/eu/accessories/...p;redirect=true Editat Februarie 18, 2011 de mihalceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oyabun Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Va salut si eu ca proaspat posesor de 1100RT. Oare se pupa uleiul asta 20W50 cu un boxer ? http://www.yamaha-motor.eu/eu/accessories/...p;redirect=true De ce nu-i dai Castrol Actevo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Cam liniste pe aici!Sa animam putin topicul : ...mai mai, ce motoreta ai tu acolo?.. Mesaj completat Va salut si eu ca proaspat posesor de 1100RT. Oare se pupa uleiul asta 20W50 cu un boxer ? http://www.yamaha-motor.eu/eu/accessories/...p;redirect=true 20w-50 este numai bun pt o vaca ca si rt-ul, eu numai asa ceva folosesc...dar parerea mea este ca-i cam scump ceea ce vrei tu sa bagi si nu prea se justifica investitia, gasesti la selgros sau oriunde ulei ELF Sporty foloseste-l cu incredere. dar trebuie sa urmaresti codul api de pe bidon, in prezentare nu-l arata desi este mult mai important decit indicele de viscozitate si temperatura(20w-50).. Mesaj completat scuze, in prezentarea yamalube nu spune ce cod api are uleiul respectiv...apropo, tu ai ambreiaj uscat la motor asa ca nu ai nevoie de uleiuri speciale moto(4t)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Cam liniste pe aici!Sa animam putin topicul : Super tare ,sa-l stapanesti sanatos Luigi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 19, 2011 Admin Share Postat Februarie 19, 2011 Colegii,momentan sunt plecat, dar cand ajung acasa va dau mai multe detalii despre Porcu'.. Deocamdata bestia sta cuminte in curte.. Multumesc pentru aprecieri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 pentru cei care au motoare noi ( l.u.v si mihalceai ) : multi km si sa le stapaniti sanatosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Azi am reusit sa schimb bucsile alea de cauciuc de la linkage-ul de sub cardan. In caz ca intereseaza pe cineva povestea cu poze, aici poate da de ea: http://advrider.com/forums/showthread.php?...40#post15229940 Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihalceai Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 20w-50 este numai bun pt o vaca ca si rt-ul, eu numai asa ceva folosesc...dar parerea mea este ca-i cam scump ceea ce vrei tu sa bagi si nu prea se justifica investitia, gasesti la selgros sau oriunde ulei ELF Sporty foloseste-l cu incredere. dar trebuie sa urmaresti codul api de pe bidon, in prezentare nu-l arata desi este mult mai important decit indicele de viscozitate si temperatura(20w-50)..Mesaj completat scuze, in prezentarea yamalube nu spune ce cod api are uleiul respectiv...apropo, tu ai ambreiaj uscat la motor asa ca nu ai nevoie de uleiuri speciale moto(4t)... Merci de info ... dar de ex. din astea de aici: http://www.oilshop.ro/uleimotor/index.php?cPath=21_63 ce ai pus tu in motor ? .... toate au acelasi cod API O sa mai caut la un magazin in Bucuresti un Actevo si sper sa gasesc la la max. 30lei/litru; daca nu Procycle sau Yamalube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Merci de info ... dar de ex. din astea de aici: http://www.oilshop.ro/uleimotor/index.php?cPath=21_63 ce ai pus tu in motor ? .... toate au acelasi cod API O sa mai caut la un magazin in Bucuresti un Actevo si sper sa gasesc la la max. 30lei/litru; daca nu Procycle sau Yamalube. Eu zic sa nu te mai complici si sa iei ulei BMW 20W 50 mineral special pentru motoare boxer. Costa in jur de 40 lei litrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Merci de info ... dar de ex. din astea de aici: http://www.oilshop.ro/uleimotor/index.php?cPath=21_63 ce ai pus tu in motor ? .... toate au acelasi cod API O sa mai caut la un magazin in Bucuresti un Actevo si sper sa gasesc la la max. 30lei/litru; daca nu Procycle sau Yamalube. motorul meu a mers "ca uns" cu elf sporty 20w-50 vreo 100.000km, in continuare il recomand ca si cel mai accesibil ulei in momentul de fata!....la 64lei/4l este de departe foarte bun!...daca nu as fi folosit asa ceva nu as fi scris aici numai ca sa ma aflu in treaba, dar repet...desi intretinerea la bmw-ul tau poate fi facuta foarte usor si foarte ieftin, tu alege singur ceea ce crezi tu ca e bine!...daca poti baga ulei cu 100euro gramul, totul tine de posibilitati!... cindva asa eram si eu, disperat dupa uleiuri extraordinar de destepte si groaznic de scumpe pina mi-a deschis ochii un om cu scoli si studii superioare in domeniu care mi-a spus si demonstrat de ce nu are rost sa folosesc uleiuri de fitze!..omul respectiv era distribuitor de uleiuri fuchs si desi ar fi putut sa ma combine cu cele mai traznet uleiuri ce le avea in vinzare a preferat sa ma faca sa inteleg(conform specificatiilor date de bmw in cartea tehnica) de ce motorul meu are nevoie de niste uleiuri considerate mediocre!... baga ulei din asta si la 5.000km afara cu el!...impreuna cu un filtru champion c162 totul costa 75-80lei!...lasa pe altii sa fie invidiosi pe tine si sa bage uleiuri dintre cele mai grozave din lume, tu nu ai nici o treaba cu genul ala de intretinere! daca mai vrei detalii (si mai am destule), suna-ma la 0721408941-florian...si i-ti mai spun o gramada de chestii care pe altii ii vor face invidiosi pe tine, inclusiv pe altii cu modele noi de bmw... Mesaj completat Eu zic sa nu te mai complici si sa iei ulei BMW 20W 50 mineral special pentru motoare boxer. Costa in jur de 40 lei litrul. ...cum arata uleiul ala?...se gaseste in zacaminte exclusiviste cumva?...creste si se dezvolta special pt comunitatea de bmw-isti cu boxere?.....este cumva extras din centrul cartierului beverly hills sau de sub fabrica bmw din munich?... ...scuza-mi sarcasmul dar nu m-am putut abtine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate