Vizitator PopaCosmin Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Stie cineva de unde pot cumpara o baterie Odyssey PC 535 - pentru R1200GS. Daca nu ma insel era cineva prin ardeal care le importa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Sau... ia un EXIDE cu gel. A mea de aia e si scrie pe ea ca a nu se monta dupa 07/2007. Deci e de cel putin 4 ani pe motor. Merg mult si bine alea... Incearca la userul fortec sau fortech, nu mai retin exact, e la ceva reprezentanta exide in zalau si are cele mai bune preturi din tara. Nu is afiliat sau ceva, nu il cunosc, doar zic. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Sau... ia un EXIDE cu gel. A mea de aia e si scrie pe ea ca a nu se monta dupa 07/2007. Deci e de cel putin 4 ani pe motor. Merg mult si bine alea... Incearca la userul fortec sau fortech, nu mai retin exact, e la ceva reprezentanta exide in zalau si are cele mai bune preturi din tara. Nu is afiliat sau ceva, nu il cunosc, doar zic. Spor. Odyssey ma interesa in mod special pentru ca era mai mare decat cea normala. De la EXIDE stii cumva un model special pentru R1200GS '06 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Corect, pana la urma is banii tai, decizia ta. Un oddisey te ajunge in ro la vro 7 milioane. Da oddisy, nu obbyseyyiitiy sau alte facaturi. Ia-ti tu frumos un EXIDE ca nu te indrum rau cu 300 ron si cu inca 100 un charger dãstept care il agati pe mobra peste iarna si ai rezolvat problema elegant pt multa vreme de acu inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Dane ... Asa ... sa ma lasi cu pivotul asta nou... sa am motiv sa-mi cumpar BMW 1150RT cand o sa fiu batran, batran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Ala se duce cand ai ceva accident frontal. De regula e primul care pica. Cat vroiai pe el? "When I rode sportbikes, I could always find other riders to take off with for saturday mornings for 3 hr ride. With BMW bikes, I see them coming and going but not often. Now i found out why, they are usually gone on cross country trips. When i rode my sportbike, it was a 3-4 hr ride max. With a BMW bike, it's another state for lunch. When I get on mine now, I don't want to get off." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 http://www.ufixmoto....rage/bikes.html Este noua sectiune a site-ului nostru. Puteti sa va adaugati toate motociclete, upgrade-urile aduse motocicletei, sa descrieti upgrade-ul sau sa va creati un cerc de prieteni. Aceasta sectiune este dedicata motocicletei si discutiilor despre motociclete. Astept un feedback pentru aceasta sectiune. (intrucat site-ul este promovat mai mult inafara Romaniei pe sectiunile publice ale sectiuni este recomandat sa scrieti in engleza) Alex interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Numa mie nu imi mege? "During this time, my front tire (the other PR3) blew out at 35 after leaving the interstate from a one hour drive... My fiance watched the tire fall to shreds in the rear view mirror as I plowed into her rear end. Two other riders I was with also watched as the tire shredded..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) Numa mie nu imi mege? Nu, numai tie nu iti merge Mi-ai dat de gandit cu PR3, dar poate s-a rupt la impact; greu de crezut... Editat Iulie 8, 2011 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 S-a bagat in masina pt ca a avut explozie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 "During this time, my front tire (the other PR3) blew out at 35 after leaving the interstate from a one hour drive... My fiance watched the tire fall to shreds in the rear view mirror as I plowed into her rear end. Two other riders I was with also watched as the tire shredded..."[/i] Plowing into the rear end of my girlfriend (whichever that may be) has never been a negative event for me... OT: Nasol moment, n-am mai vazut asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Posted A minute ago JOURNEY 50 HEPCO /BEKER ARE UN AN ESTE NOU DAR SCAPAT PE MACADAM PRET 170 EURO COMPLET ECHIPAT CU BACK REST SI PORTBAGAJ PERFECT FUNCTIONAL FT FT ERGONOMIC PRET CATALOG 255 EURO...... PETRU STANUT ARAD 0722143552 Attached thumbnail(s) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Vand sau o schimb cu un vitezan pe injectie. Pretul ar fi cam 2600 de euroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Vand adaptor priza bricheta BMW. Cod Louis- 10003690 http://www.louis.de/...tnr_gr=10003690 Pret: 40 lei (pret Louis- 15 e ) tel:0745.001.888 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Il vreau eu!!! Fratilor, sa venit la BMW camp in 29 31 iulie!!! Facem o fecioreascã! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Sal Dane poti sa-mi spui si mie cam despre ce este vb si mai precis unde se vrea evenimentul . Multam si seara buna . Vik55 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Sal Dane poti sa-mi spui si mie cam despre ce este vb si mai precis unde se vrea evenimentul . Multam si seara buna . Vik55 . /index.php?/topic/640569-bmw-camp/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Sal. Mare ghinion suprapunere de evenimente pentru weeke-dul 29-31 iulie greu de luat o decizie intre evenimentul vostru si cel de la Predeal (East European Motor Show). Vik55 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Sal. Mare ghinion suprapunere de evenimente pentru weeke-dul 29-31 iulie greu de luat o decizie intre evenimentul vostru si cel de la Predeal (East European Motor Show). Vik55 . vezi ca predealu nu se mai tine. si noi am vrut sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Ok mersi .......... Vik55 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 Stie careva cum pot sa reconditionez ieftin pompa de frana fata? Cureg lichidul de frana . Kit-ul de reparatie este in jur de 70-80e euro. Stiti cumva de unde pot cumpara simeriguri pt pompa de frana fata? A mai facut cineva asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Eu ti-as recomanda kit de reparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Stie careva cum pot sa reconditionez ieftin pompa de frana fata? Cureg lichidul de frana . Kit-ul de reparatie este in jur de 70-80e euro. Stiti cumva de unde pot cumpara simeriguri pt pompa de frana fata? A mai facut cineva asa ceva? Vezi ca userul oyabun (/index.php?/user/55530-oyabun/) dezmembreaza un k1200rs.Poate mai are pompa cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 22, 2011 Admin Share Postat Iulie 22, 2011 (editat) Eu mi-am luat tot kitul de la motorworks.co.uk. http://motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=45&Ct=IA&SbCt=BA_15_45_IA_40 Nici nu am vazut simeringuri separate, sa fiu sincer. Editat Iulie 22, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate