adisis Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Tot despre ulei dar cel de la cutia de viteze la un rt: un mare ,,DESTEPT" (bine ca nu stiu cine este am utilajul de curand) a strans surubul de golire de la cutie mai tare ca prezoanele de la camion si astfel am gasit rupt inbusul in interiorul surubului golire chiar la fata sa. Stiti ce se poate face ca sa-l mai pot desface? sau pe cineva care ma poate ajuta dar fara sa ma enerveze stricand mai rau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Tu nu ai nevoie de mecanic ci de un lacatus .eu am rezolvat ceva asemanator in bucuresti in spate la omv-ul de la diham.eu un rar acolo si chiar linga e un atelier de strungarie lacatuserie.baietii sunt ok.nu am tel dar daca te intereseaza pot trece peacolo in citeva zile sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Merci Andrei g ,cunosc in mare zona.Cand o sa ai timp o adresa sau nr.tel de la atelier m-ar ajuta, nu-i nici o graba.Tre' sa rezolv pana la primavara neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 GS 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=728360043900243&set=gm.726143057475983&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Mai nou sunt asamblate pe vapor? » Post actualizat in 13 Dec 2014 15:26 K-powa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex99 Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Vand extensie cric lateral pentru BMW R850R- 1100R-RT, material duraluminiu executat pe cnc, usor de montat. Impiedica uzura talpii originale si nu lasa cricul sa se afunde in pamant. Modelul este dupa cel de la Wunderlich. Pret 65 ron. tel 0745020041 Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Care ai de schimbat bujiile? Am 5 bucati NGK DCPR 8 EKC noi-noute ramase de la RT (nu am apucat sa le pun si nu se potrivesc la ADV). Vreau 25 lei pe bucata. Pe Louis sunt 50 lei bucata, fara transport. In tara cel mai ieftin am vazut cu 45 lei/buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Ceva frumos http://m.ina.fr/video/CAA93053907 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Dragi colegi, e oficial, mi-am luat RT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 De la Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Da. E cel din arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Frumos! Numai momente frumoase sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Mersi frumos. Sper sa fie dar din pacate am putin de lucru la el. Discurile fata ar cam trebui schimbate dar pana la primavara am vreme » Post actualizat in 19 Dec 2014 18:28 Cu ocazia asta as face apel la colegii cu 1100 rt. Saua pilotului e extrem de scobita si e foarte joasa pt mine. Daca este cineva mai scurt in picioare si are o sa originala pt un schim..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Sarbatori fericite la toata lumea si sa ne bucuram impreuna de motocicletele noastre iubite si anul viitor fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Are cineva montate proiectoare pe un 1100 rt? Eu as vrea sa le montez undeva mai jos si toate pozele care le gasesc sunt ori pe rt-p crash bars ori deasupta oglinzilor......singurul setup gasit mai jos sub nivelul oglinzilor e cel din poza. Cineva cu o sugestie?! Mersi. http://www.bmbikes.org.uk/Forum/viewtopic.php?t=9175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 23, 2014 Admin Share Postat Decembrie 23, 2014 Jos sunt foarte expuse, orice cadere duce la avarierea sau spargerea proiectorului. Vindea Dan Cata niste suporti din inox care veneau prinsi de suportii oglinzilor, vezi care-i treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Stiu ca avea, dar eu as dorii undeva sub nivelul oglinzii. In cel mai rau caz cred ca tot acolo ajung daca nu gasesc alta varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 23, 2014 Admin Share Postat Decembrie 23, 2014 Este prost, la RT nu ai aproape deloc optiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Sunt variante dar ar insemna sa dau gauri in carenaj dar nici nu discut de asa ceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Zarbatori fericite! cu 8 grade-n termometre in ajun de craciun... minunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Sarbatori fericite tuturor! Din cand in cand ma gandesc cat de norocos sunt ca am avut onoarea sa cunosc oameni ca si voi O sa fiu plecat din tara din 28 dec. pana pe 25 ianuarie anu viitor. Nu o sa prea pot raspunde la telefon dar cu mare drag raspund cat pot de repede mesajelor de aici si/email. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Sarbatori cu bine si din Moldova Va doresc sa aveti ficat si crenguta verde! V'am luat pe toti la temperaturi, la Iasi sunt 15 grade acu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 25, 2014 Admin Share Postat Decembrie 25, 2014 Sarbatori fericite! Ieri am sarbatorit si eu craciunul calare pina la Sinaia si retur..o nebunie, radeam in casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Sarbatori fericite si de la malul marii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Mersi frumos. Sper sa fie dar din pacate am putin de lucru la el. Discurile fata ar cam trebui schimbate dar pana la primavara am vreme » Post actualizat in 19 Dec 2014 18:28 Cu ocazia asta as face apel la colegii cu 1100 rt. Saua pilotului e extrem de scobita si e foarte joasa pt mine. Daca este cineva mai scurt in picioare si are o sa originala pt un schim..... Salut, daca nu rezolvi pana in primavara, ne intalnim facem probe si schimbam. Ale mele sunt originale si ce-i drept ajung pe varfuri la ce-i 1,71m. Pana atunci numai bine si un Craciun Fericit la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate