petre81. Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Pai conform catalogului Mann doar filtrul MW712 este pentru BMW. Si da, presiunea deschiderii supapei de refulare din filtru este importanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 (editat) Inteleg ca de trei ori ai scump inseamna 36 ron si nu stii daca sa platesti suma asta?Nu ca mi s-ar părea prea scump, dar am găsit acea discuție mai veche şi m-am gândit ca cineva stie dacă este vreo diferență între cele două. Căci, dacă sunt identice, atunci nu ar mai avea niciun rost să dăm bani în plus. Dar dacă nimeni nu poate susține că sunt identice, atunci sigur merita sa plătim diferenta.Inteleg ca de trei ori ai scump inseamna 36 ron si nu stii daca sa platesti suma asta? Pe de altă parte, revin cu cererea ca dacă are cineva un senzor ABS fata pentru R1150RT 2003, sa ia în calcul că sunt interesat sa cumpăr. Avem sansa sa ne întâlnim cu cineva sâmbătă după amiază la motocros la Breghina/Brașov? Editat Iunie 8, 2017 de proffroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 (editat) Pe de altă parte, revin cu cererea ca dacă are cineva un senzor ABS fata pentru R1150RT 2003, sa ia în calcul că sunt interesat sa cumpăr. Dacă despre inelul senzor de față e vorba poți încerca aici : https://www.boonstraparts.com/en/part/bmw-r-1150-rt-(r1150rt)-abs-sensor-ring-2003&ID=B10000G919 Dacă-i vorba despre senzorul în sine vezi pozele din josul paginii postate mai sus. Editat Iunie 8, 2017 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Salut! Tocmai am pierdut astazi capacul acela de la comenzile pt. radio/CD al RT-ului meu din 2008. Am comandat deja astazi capacul, dar nu stiu daca soseste pana cand voi pleca in tura (25.06) asa ca imi incerc norocul aici. Are cineva un astfel de capac in plus ?! Sau este cineva dispus sa mi-l imprumute pe al lui si il inapoiez imediat cum ma intorc ?! Imi e teama sa nu intre apa pe acolo spre senzorul de benzina. Sau imi fac prea multe griji? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Unde a-ti comandat capacul ? Eu am pregatirea pentru radio/cd si vreau sa comand restul. Cat despre locasul ala gol puteti pune un silicon sau o banda pana apare cel nou. Senzorul de benzina sta in benzina. Nu are nici o legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Vad ca aveti R1100RT. Eu il am pe cel 1200. Nu cred ca e acelasi capac. L-am comandat din Bucuresti, de la Mototehnica. Dar sunt convins ca gasiti orice si pt. 1100 pe e-bay.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Domnu' Sagetatu' o facut pasu inainte, numa nu si-a updatat profilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Da, nu am schimbat la profil. De cateva zile am 1200 RT. Si in loc de tasta aia cu 4 sageti am ,,un dop de plastic". Mototehnica e cu Bavaria sau separat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 (editat) Este separat » Post actualizat in 17 Jun 2017 15:01 Aici ma refeream ca ar putea intra apa. Tocmai m-a prins o mare furtuna in Bucuresti si...momentan...e ok. O sa fac o improvizatie pt. plecare si asta e. Sper sa fie ok » Post actualizat in 17 Jun 2017 15:07 Eu de piesa asta zic. Nu stiu la ce va referiti dvs. cand ziceti de "tasta cu 4 sageti" ... Editat Iunie 17, 2017 de alexgrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Eu ma refeream la comanda radio de pe ghidon. Acum am inteles. Intradevar pe acolo se poate face un mic scurtcircuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Am fost cu K1200r sport azi la revizie, pe lângă toate cele mi-au găsit joc la grup și trebuie schimbați rulmenții. Întrebarea mea este următoarea: la revizia trecuta adică prin august anul trecut și 10k km, au găsit același lucru și am schimbat...rulmenții! Cum naiba să țină atât de puțin? Mai ales că nici nu prea am cum să ies pe cine știe ce hârtoape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Nu au cum sa se uzeze asa repede,doar nu sunt din plastic.Ori la revizia trecuta nu i-au schimbat si ti-au luat doar banii ori acum sunt buni si vor sa ia banii tai.Mergi si la alt service sa faca o constatare. Si sunt unii care confunda defectul rulmentilor din grup cu un joc la roata care apare si din cauza ca pinii laterli nu sunt stransi la cuplu corect sau nu se pune blocator de filet pe ei si se slabesc in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 salut, m-am trezit acum cu doua saptamani inainte sa plec in concediu ca am nevoie de un cablu care sa imi incarce telefonul. Am gasit pe net ce am nevoie doar ca imi e teama ca nu ajunge la timp si nu vreau sa risc. stie cineva de unde pot sa cumpar un cablu de acest fel din romania? USB Charging Socket with Hella / DIN / BMW Plug (link aici)Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 20, 2017 Admin Share Postat Iunie 20, 2017 Nu gasesti asa ceva la noi, numai la comanda, si asta dureaza poate mai mult de doua spatamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 (editat) salut, m-am trezit acum cu doua saptamani inainte sa plec in concediu ca am nevoie de un cablu care sa imi incarce telefonul. Am gasit pe net ce am nevoie doar ca imi e teama ca nu ajunge la timp si nu vreau sa risc. stie cineva de unde pot sa cumpar un cablu de acest fel din romania? USB Charging Socket with Hella / DIN / BMW Plug (link aici)Multumesc anticipat pe acelasi considerent am comandat asta : https://www.cridem.ro/adaptor-priza-bricheta-din-la-standard-1224v-8a Mi-a ajuns a doua zi, i-am prelungit cablul si este oki. Iti recomand sa ii pui si o siguranta. By default nu are. In esenta este un gunoi dar isi face treaba Editat Iunie 20, 2017 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Mersi pentru recomandare. O sa comand si eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Ia-ti o baterie externa. Sunt de peste 10.000 mah la preturi acceptabile si o poti folosi si cand nu te dai pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Ia-ti o baterie externa. Sunt de peste 10.000 mah la preturi acceptabile si o poti folosi si cand nu te dai pe motor. am doua astfel de baterii dar era mai practica varianta directa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Ca si back-up pentru concediu, pana-ti vine cablu ala nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Informativ pentru cei care au mansoane incalzite originale, la modele gen K1300S din 2005 unde cei de la reprezentanta si producatorul spun ca nu se poate schimba doar cauciucul si ca e nevoie sa schimbi manerul cu totul (cu tuburile de plastic si filamentul de incalzire) si modulul de comanda de pe ghidon (estimare de pret la Bavaria de 1100lei+tva). Am cumparat de pe e-bay mansoane Ariete cu 32USD livrare din Germasnia in 4 zile , am taiat cu grija mansoanele vechi (sarma care se incalzeste este pozitionata in tubul de plastic suport intr-un mic sant si in mod normal nu risti sa o tai decat daca nu esti atent, am pus mansoanele noi in apa fierbinte cateva minute sa se inmoaie si apoi le-am montat ajutandu-ma de ceva aer comprimat. A durat maxim 10min si nu a fost o dificultate remarcabila. Trebuie atentie cand tai mansoanele uzate la partea dinspre comenzi deoarece acolo sunt si firele de legatura care evident sunt mai reliefate. Trebuie si putina forta sa "decojesti" cauciucul de pe suport deoarece au folosit ceva adeziv de fixare. Eu nu am pus nici un fel de adeziv si dupa 3 saptamani de folosinta nu am nici un joc. Mentionez ca pe site-ul Ariete si pe e-bay la descrierea produsului este mentionat ca sunt compatibile doar cu generatia mai noua de mansoane unde sarma de incalzire a fost inlocuita cu un circuit imprimat. Eu am avut sistemul vechi cu sarma si nu a fost nici o problema. http://www.ebay.com/itm/GRIFFGUMMIS-FÜR-BMW-K1200S-R-K1300S-R-mit-Griffheizung-with-handlebar-heating/232030479728?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 la modele gen K1300S din 2005 K1300S a fost lansat in octombrie 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 scuze, greseala de tipar...K1200S...vad ca nu ezista posibilitatea de a edita postul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Am schimbat nenumarate mansoane de guma, si peste sarma de nichelina, si peste circuitul integrat. E lucru migalos, riscant, dar pana acum nu am reusit sa stric nici unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 A patit cineva ca motorasul de la reglarea parbrizului sa nu mai functioneze? Se aude doar un tac de releu la comanda in sus dar nu il ridica.la comanda in jos nu se aude nimic,iar parbrizul e blocat la maxim in jos.Idei?Trebui sa schimb mitorasul sau o fi un releu defect?Motocicleta este RT 1100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Da, daca e vechi, da,se mai uzeaza. Am unul de backup daca ai nevoie de inlocuitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate