luk77 Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Cine ma ajuta cu un Gt-air marime S pt incercat,daca sunteti din Cluj.Dau o bere,un vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 (editat) Trimite capul la Bucuresti, ca au au un S la Kronaumoto. Am facut-o eu ca sa pot sa apuc cutia. Din ce stiu prin gasca s-au comandat de toate. Casti, case-uri, tobe, ghete, echipamente de piele si textil, manusi etc. Tot timpul au ajuns produsele ok. Mersi, m-am mai linistit. Iar despre termenele de livrare, spuneai ca ai asteptat intre una si trei saptamani. Asta din momentul in care pachetul a plecat din depozitul lor sau cu tot cu eventualele intarzieri datorate indisponibilitatii unor produse pe stoc ? Editat Decembrie 16, 2013 de Dogaru Florin George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Rog un posesor de xr 1100,Qwest culore NEGRU MAT sa-mi spuna cat de bine se pastreaza vopseaua in timp,daca se vad aprente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Nu o să vă ia nimeni taxe vamale sau TVA pt ceea ce vine din spațiul comunitar. În ce privește plata, depinde de site, eu am făcut numai plăți cu cardul pe Cdiscout.com, allopneus, cardy. Dacă vă plângeți de francezi înseamnă că nu ați avut de-a face cu italienii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Comanda noastra a fost facuta pe 6, platita pe 7, anulata pe 9 de francezi, acceptata pe 10 dupa discutii cu paypal si expediata pe 12, si nu a ajuns nici acum. Acum doua zile am primit scuze de la francezi, cum ca regreta, dar sunt niste intarzieri cu operatorul lor, coliposte. Oricum, mai e pana la inceputul sezonului, nu e graba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Asta e ceva nou. Probabil are legatura cu aglomeratia de Craciun la firmele de curierat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Castile de pe Motoblouz au ajuns pana la urma ieri, vineri, la fix 3 saptamani de la data comenzii si la 17 zile de la data expedierii. Au venit intr-o cutie mare de carton, groasa, deci au ajuns intacte. Nu au mai fost alte taxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 A întârziat 'moşu' ..da până la urmă frumos cadou de Crăciun ,să le purtaţi cu plăcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Castile de pe Motoblouz au ajuns pana la urma ieri, vineri, la fix 3 saptamani de la data comenzii si la 17 zile de la data expedierii. Au venit intr-o cutie mare de carton, groasa, deci au ajuns intacte. Nu au mai fost alte taxe. Cat a costat pana la urma transportul? Ca vreau si eu sa imi iau o casca de la ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Transportul a costat 17.57euro, prin posta normala. Prin TNT este 25 parca. Daca platiti prin Paypal, atentie ca se fac doua conversii valutare, daca aveti cardul pe Ron. Daca este pe euro, probabil it ia exact suma de pe site si te descurci tu cu banca ta la curs. Prima data, cand se rezerva comanda, se calculeaza si iti blocheaza suma in ron, la un curs de schimb al Paypal. In cazul nostru, cursul a fost cam de 4.65. Cand se debiteaza efectiv contul, se mai fac cateva conversii, toate in defavoarea ta. Nu mi-am explicat exact mecanismul, doar am intuit ca banca mea si banca francezilor sau cea cu care lucreaza Paypal isi vand una alteia ron si euro. La sfarsit, mi-a debitat din cont o suma mai mare in ron, care era formata dintr-o suma mai mare in euro, dar cu un curs de schimb cava mai mic decat ala de 4.65. De aici intuiesc eu ca banca mea a cumparat euro la un curs foarte favorabil de la o banca de-afara, apoi mi i-a luat mie din cont la cursul propriu de vanzare euro. Oricum, nu prea se leaga multe chestii, dar, in final GT-AIR cu grafica m-a ajuns 1850 ron, iar cel negru lucios, 1530 ron. Nu dau prea multe detalii, dar pe aici printr-un magazin ala negru era vreo 2200 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Foarte bune preturile.. eu am dat 1750 lei pe un XR1100 (de pe louis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Salutare!Unde gasesc viziera CW-1 neagra pt Qwest la un pret bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 (editat) Vezi la motobrands.ro sau la kronaumoto.ro Editat Decembrie 30, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 El /index.php?/user/3313-judas-iscariot/ aducea la preturi bune viziere si pinlock-uri originale Shoei. Da-i un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 ajutati-ma umpic...xr 1200 sau gt air...ca ajung cam la acelasi pret ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Dilema asta o am si eu. Depinde cat de mult te intereseaza acei ochelari de soare incorporati. Cred ca la asta se rezuma. Si la parerea subiectiva legata de design. Xr1200 e mai frumos ca forma, dar GT-Air are niste versiune bestiale ca si grafica (Regalia si Wanderer pe alb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 pai sincer nu ma intereseaza ochelarii, cred ca pe 1200 merg caare un aspect mai sportiv parerea mea, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Sa inteleg ca in locul unei viziere fumurii se pot folosi ochelari de soare si viziera clara? Cam care e pretul unei perechi de ochelari ptr XR-1100 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 XR1100 nu are ochelari. E vorba de acei ochelari speciali care coboara actionati de un buton aflat pe casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Inteleg... deci tot la viziera fumurie raman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Xr 1200 este noul Nxr de la shoei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Da. Numai ca NXR are anumite diferente specifice pentru a putea avea certificarea europeana ECE 22.05 Mai este si diferenta de greutate intre 1200 (NXR) si GT-Air. NXR-ul este mult mai usor. GT-Air e mai mult concurent pentru Schuberth S2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Gata , m-am lamurit .E vorba de RF1200 varianta pentru America a NXR-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 rf=america xr=europa.. din cate stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Pentru o vechitura de RF200 mai gasesc undeva "ciob" fumuriu? Se poate face din alt model? ..ca tare bine m-am inteles cu modelul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate