Smeagol Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 in sfarsit s-au decis oameni in legatura cu zvonurile care circula de ceva vreme din pacate pt noi, fanii 636 incepand cu anu asta zx6r va avea motor de 599 cmc cat despre cum arata va las pe voi sa va datzi cu parerea enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Nice ass, nice face! Ce mai stam pe ganduri ma? E Kawasaki si pe deasupra a revenit la seria Ninja cu 600cc nu 636. Farurile puteau sa le faca putin mai agresive...atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 ceva miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Linia rosie incepe la 17mii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Linia rosie incepe la 17mii? 16 mii jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Modelul, acum, precedent mi se pare cel mai reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 E urata cu spume .Modelul de dinainte era cu MULT peste uratenia asta ,ma refer dpdv al designului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 E urata cu spume .Modelul de dinainte era cu MULT peste uratenia asta ,ma refer dpdv al designului .. cel putin din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Mda... spatele e ok, dar moaca nu-mi place. Avand in vedere ca e motor de circuit, aspectul conteaza mai putin. Ii pui carene de curse si incepi sa-ti scarpini genunchii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Pe negru e mult mai misto, o fi urata dar nu chiar cu spume. Oricum eu i-as concedia pe toti designerii de la kawasaki. Niciodata nu mi-a placut si nici nu o sa-mi placa verdele ala - dar cred ca e problema mea ca seamana cu lichidul LHM de la masina mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 imi place......iar pe negru ii sta super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebus Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) ca fost proprietar de zx6r pot spune ca, chiar daca ciclistica o fi mai buna, electronica o fi adusa la zi, in schimb cu designul, botul in special, au dat-o rau in bara. mare pacat, parca e nicoleta luciu cu fata ruxandrei sararu... tre' sa-mi modific avatarul... Editat Noiembrie 16, 2006 de moebus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Motorul arata super...mai putin fatza . In rest, e betoooon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Ce gasiti voi urat la modelul asta nu inteleg. Atentie ! Sa nu alunecati de la atatea spume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Ce gasiti voi urat la modelul asta nu inteleg.Cel putin in comparatie cu modelul 2006 ,TOTUL mi se pare mult mai urat ,nu are termen de comparatie cu cel din 2006 ,repet dpdv al designului.Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Parerea mea....urat. Fata e ca naiba, iar spatele e mult prea incarcat...check R6 2006 sa vedeti cum ar trebui sa arate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Poate in realitate arata mai bine, desi am dubii. Modelul pe care il conduc imi place mult mai mult, ca aspect, ca altceva nu am de unde sa compar. o intrebare pt cei cu tobe sub sa:se poate pune numarul acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Parerea mea....urat. Fata e ca naiba, iar spatele e mult prea incarcat...check R6 2006 sa vedeti cum ar trebui sa arate Tare is curios ce motor ai matale de te apuci sa faci comparatie In primul rand e de apreciat ca cei de la kawa nu au declarat 19K's RPM, daca luam in considerare faptul ca din motorul de 599 cc 2007 se scot tot cam atatia cat scotea 636-le din 2005-2006 eu zic ca e un lucru demn de admirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Nu trebuie sa conduc o haybusa ca sa comentez aspectul unei motociclete, asa ca lasa-ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Nu trebuie sa conduc o haybusa ca sa comentez aspectul unei motociclete, asa ca lasa-ne Nu trebuie sa fi frustrat...lasa ca te faci tu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 In primul rand e de apreciat ca cei de la kawa nu au declarat 19K's RPM, daca luam in considerare faptul ca din motorul de 599 cc 2007 se scot tot cam atatia cat scotea 636-le din 2005-2006 eu zic ca e un lucru demn de admirat La ce turatii dezvolta modelul 2005 si la ce turatii ajunge cel din 2007?!!?? E simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Poate in realitate arata mai bine, desi am dubii. Modelul pe care il conduc imi place mult mai mult, ca aspect, ca altceva nu am de unde sa compar. o intrebare pt cei cu tobe sub sa:se poate pune numarul acolo? Da,numarul se poate pune subt sea fara probleme.Mie imi place 2007 le. Pe viitor chiar o sa imi iau una.Dar deocamdata sunt super multumit cu gagicuta mea,care e super super. Uite si un link ca sa vezi numaru subt sea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Doamne,cred ca are un sunet pe la 19 000 ture... P.S. e prea misto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Imi place mult turometrul analog si indicatorul de viteza.NU de putine ori mi s-a intamplat sa incerc sa ii dau si a 7 a, din pacate nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mayaghery Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Si cum gusturile nu se discuta...mie imi place!Nod in papura se gaseste oricand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate