Bigfoot Postat Miercuri la 17:38 Share Postat Miercuri la 17:38 La 10.09.2025 la 20:26, Cristian C. a spus: Cred ca se referea ca in zona aia a observat ulei mai evident. Senzorul fiind cumva nai spre baza furcii. Foarte mișto postările tale. Eu am decis sa păstrez motorul. Navetă, treaba in oras si in jurul orasului. M-am apucat de testat anvelopa CST(brandul ala folosit pe toate cfmoto noi) a fost 390lei, montaj free acasa. Mini feedback, sunt ca cele stock, aunt multumit de ele. Sunt dispus sa schimb si 2 pe an la banii aia. Am pus si placute spate EBC.. vreo 180 lei si alea. Astept comanda cu pompa de apa, sa o schimb ca revizie consumabil(nu are scurgeri sau ceva). Per total.. are 30.000 pe casuri. Inca face acceleratia figuri, poate ma lipsesc de 200e sa o înlocuiesc si pe aia, mai vedem. VID_20250829_164606.mp4 11 MB · 0 downloads Ce model de CST este asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat ieri la 07:11 Share Postat ieri la 07:11 Acum 21 ore, Leon a spus: Salut. Noutati? Salut. Așa a început și la mine, iar după un an, a cedat definitiv. Are două luni de când zace la bloc, nici până la spălătorie nu am putut ajunge cu ea. Nu am făcut o prioritate momentan, însă când va sosi momentul voi comanda accelerația. (Să-mi permită și vremea montarea) Acum 13 ore, Bigfoot a spus: Ce model de CST este asta? https://www.anvelopelider.ro/anvelopa-moto/cst/cm-617/130-80-17-65s-1349288?adref=%2Fanvelopa-moto-130-80-17%2F%3Fgad_campaignid%3D21049367680%26gad_source%3D1%26gbraid%3D0AAAAADAwjr6n98Cn2w1fa9z52e7MBS4Zq%26gclid%3DCj0KCQjwqqDFBhDhARIsAIHTlkvtVl0PaMBqDctGicwp3m4kJfXoXycjRjOpMJh6SYRnvJ5KROVhz-kaAtEGEALw_wcB La momentul respectiv am impresia ca era singurul model disponibil. A fost 396 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă DPMDV , CST-urile sunt un all-around perfect . Daca vrei performante ...atunci in fct de aspiratii le schimbi ....altfel eu le-as cumpara iarasi cu incredere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 11 ore, 3.14 a spus: Daca vrei performante ...atunci in fct de aspiratii le schimbi .... Evident. O anvelopa noua, e anvelopa noua, mai ales la pretul de nimic.. (are si plusul ca sunt testate si laudate pe modelele cf moto). Cu atat mai mult daca le schimbi anual. Daca vrei sa te încrezi in ele mai mult, mergi pe branduri consacrate, dar uneori prostia e mai mare decat anvelopa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate