Geo_ZGA Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Știți cumva când apar burghiele in trepte? Erau două sau trei in set. Maine intra. Le am si eu, sunt ok, dar le-am probat doar pe materiale subtiri pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Fuck, în cazul ăsta iau una din Dedeman, e 100 lei. Maxim 24 sau 25 mm, dar cred că e mai de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 N-am zis ca nu sunt bune... doar ca eu n-am avut ocazia sa le probez pe ceva mai gros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Nu am văzut mesajul. Scuze! Deci merită luate, pentru aluminiu de maxim 4 mm grosime. » Post actualizat in 03 May 2018 06:08 Au apărut! https://www.lidl.ro/ro/saptamana-actuala.htm?articleId=8044 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 am folosit asa ceva, cand am modificat prinderea unui cric central la moto, 4 mm otel si n-am intampinat nicio problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Si eu am setul de burghie in trepte. Raportul pret/calitate e foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Mda, am intrat pentru setul de burghie, am iesit cu set de clesti pentru sudura, set magneti, electrozi si o masca de sudura cu LCD. A, si-o apa la jumate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Pentru mine e o capcana sa intru in Lidl, nu poti pleca de acolo fara vreo jucarie deasta, ca si in cazul lui Lucian ) Pistol de lipit, burghiele clicheti acu duminica mi-am luat set de coliere de plastic, e o gaura neagra magazinul ala ) Norocul meu ca sotia a vazut costumele de baie si am bagat ceva in cos intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Ahaa... deci nu sunt singurul impatimit. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Nu e problema daca nu aveti destui bani: luati cardul, scapati de un stress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenna Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 Deci nu sunt singurul bolnav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 Nuuuu, suntem mai mulți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 Chiar asa...uite ce am pe locul pasagerului pe CZ...iar top case-ul plin de maruntisuri (burghie, clesti pentru blocaje la sudura, electrozi...), plus dulciuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenna Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 (editat) Ce-i mai nasol ca Lidl Romania nu mai aduce nimic moto in ultima vreme. Am fost in februarie in Debretin, era saptamana moto la Lidl si m-am facut cu o casca faina flip si o pereche de manusi groase de moto. Deci in Ungaria se poate, la noi nu. Editat Mai 7, 2018 de xenna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Au citit pe forumul motociclism.ro ca cica doar echipamentele de ski erau bune pentru moto..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Au bagat power tape 3M, 10 lei rola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Au citit pe forumul motociclism.ro .............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Si eu am setul de burghie in trepte. Raportul pret/calitate e foarte bun. Testat ieri burghiul mic in aluminiu de 2 mm. Intra ca-n branza. Si setul a costat sub 30 lei, parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Testat ieri burghiul mic in aluminiu de 2 mm. Intra ca-n branza. Si setul a costat sub 30 lei, parca. Iar io am terminat burghiele cele mari (doua cele mai mari, cred ca sunt de 10 sau 12 mm), incercand sa gauresc si sa largesc gaurile in doua bucati de platbanda din fier (otel) de 2.5mm grosime, ce-i drept...material vechi, sanatos, de pe vremea comunistilor... S-au topit de parca au fost din branza, dupa ce s-au albastrit in primele secunde! Unse, racite, luate cu frumosu'...au cedat fizic mai repede decat ma asteptam! Am rezolvat gaurile cu un ciot de burghiu la fel de vechi precum platbanda, ascutit si folosit in aceleasi conditii. Asadar, restul burghielor le voi folosi doar la gaurit aluminiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Pai in special pentru aluminiu si tabla le-am luat. La banii astia, nu fac mofturi. Si la plastic or sa mearga de minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Mai este un extractor de suruburi, la vreo 18 ron, l-a vazut careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 (editat) Eh...nu au instructiuni pentru ce sunt bune, tabla de 0,01 mm din otel, sau 1 mm din aluminiu...si am scris clar, am incercat sa largesc gauri, deci nu am denaturat deloc utilizarea lor. Cum am reusit cu un burghiu negru, vechi, asa trebuiau sa reuseasca si astea...daca erau cel putin la fel de bune calitativ. Editat Mai 15, 2018 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Culmea...la final am reusit performanta sa largesc gaurile cu un burghiu normal, vechi, rupt, ascutit la polizor si...rezolvat. Cu aceeasi bormasina, aceeasi viteza, cuplu, tensiune, etc. Calitatea sculelor cumparate este sub calitatea unei vechituri...clar! Nu contest ca sunt bune la aluminiu, tabla subtire, etc...dar la ce le-am folosit io, au clacat, in detrimentul unui junghi de burghiu din anii '80! Poate nu am ales unghiul de incidenta si temperatura ambientala favorabile, poate intensitatea curentului din instalatie a avut variatii...cert este ca s-au bulit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Bine ca esti tu frumos! Ce este asa greu de inteles ca m-au dezamagit niste rahaturi de burghie? Am luat multe chestii de la Lidl, si nu m-am lecuit...o sa mai iau, fiindca unele sunt bunicele la banii dati...dar de data asta, am dat gres! Ori nu stiu io sa largesc o gaura cu burghiele alea...mai stii?! Oricum, misto comparatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Au reaparut tavitele magnetice. Toate cele 3 variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate