Sari la conținut

Echipament moto la LIDL

Florin Daniel
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Echipamentele de corp nu se diferenţiază în funcţie de temperatura de afară. Echipamentul recomandat e cam aşa:

Strat de bază, mulat pe corp, care să preia şi evapore repede transpiraţia.

Strat intermediar, haine care să îţi izoleze corpul de temperatura exterioară, dar să fie respirante.

Strat exterior, care să protejeze de intemperii ( ploaie, vânt ), dar să fie respirant pe cât posibil.

După cum vedeţi, un factor important este respirabilitatea, deşi pe motocicletă poţi trăi şi fără acest benficiu în sezonul rece, pentru că efortul depus nu este prea mare. ( considerând că mergi şi mai încet/precaut datorită aderenţei reduse ).

Recomand din produsele Lidl cagula şi sosetele, pentru cei care se pot împăca cu poliesterul şi nu transpiră abundent. Voi încerca şi echipamentul de corp când va mai apărea, dar deocamdată folosesc echipament de munte şi îmi este potrivit. ( dar la un preţ sensibil mai mare faţă de produsele din Lidl ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa inteleg ca nu ma crezi? In ziua cand am postat, am cumparat doua huse la 25 de lei buc, de la magazinul de aici: https://www.google.ro/maps/dir/44.4109983,26.0073638//@44.4111506,26.007388,158m/data=!3m1!1e3

Magazinul nu apare inca pe google maps pentru ca e deschis de recent.

Unde am zis eu ca nu te cred?! Am zis ca vreau sa iau si eu una pt scuter. Nu am chef sa dau 100lei pe Kronau pt scuter ... care oricum sta in garaj. Pe motor am husa ca lumea deja.

Link spre comentariu

Au bagat iar echipament thermo la Lidl, dar il gasiti la chestii "vechi", nu in oferta curenta. Am luat azi pt prietena o pereche de pantaloni, de la magazinul de pe bd. Timisoara, la intersectia de la Plaza. Au bluze si pantaloni, putini si doar masurile M si L. L am vrut sa iau pt mine, dar se potriveste mai curand cuiva de 65-70kg. Pantalonii 40 lei, bluza 50 lei.

Link spre comentariu

Am luat prelata moto de 25 de lei marime M de la magazinul din prel. Ghencea. Se potriveşte perfect pe mobra mea mică Suzuki GN125 deci pe altele e cam mică. În alte magazine nu apare, e doar aici pentru că e magazinul nou.

Link spre comentariu

Am luat prelata moto de 25 de lei marime M de la magazinul din prel. Ghencea. Se potriveşte perfect pe mobra mea mică Suzuki GN125 deci pe altele e cam mică. În alte magazine nu apare, e doar aici pentru că e magazinul nou.

Mai puteti lua una si sa trec eu intr-o zi saptamana viitoare sa o iau de la dvs (plec dimineata din Bucuresti si nu am timp sa o iau)? Eu am un Tu250 si s-ar potrivi.

Link spre comentariu

Casti si manusi aveau astazi la LIDL Oltenita. Castile pareau de jucarie, iar manusile cred ca te tineau 1-2 sezoane.

Manusile luate anul trecut inca tin, dar intradevar nu le-am purtat f mult, fiind cu captuseala groasa (si enervanta daca iti transpira mana si o scoti, nu o mai bagi inapoi). Cele de acum am vazut ca aveau capuseala un pic mai subtire.

Pentru ca nu ma pricep la chestii mulate va intreb: pentru o persoana de 1.85 m si 90 kg, ce marime s-ar potrivi la costumul termic (bluza si pantaloni)? Un L ar fi ok sau un XL?

XL.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...