yoyo_man Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Și și. De fapt îți păstrează temperatura corpului constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Echipamentele de corp nu se diferenţiază în funcţie de temperatura de afară. Echipamentul recomandat e cam aşa: Strat de bază, mulat pe corp, care să preia şi evapore repede transpiraţia. Strat intermediar, haine care să îţi izoleze corpul de temperatura exterioară, dar să fie respirante. Strat exterior, care să protejeze de intemperii ( ploaie, vânt ), dar să fie respirant pe cât posibil. După cum vedeţi, un factor important este respirabilitatea, deşi pe motocicletă poţi trăi şi fără acest benficiu în sezonul rece, pentru că efortul depus nu este prea mare. ( considerând că mergi şi mai încet/precaut datorită aderenţei reduse ). Recomand din produsele Lidl cagula şi sosetele, pentru cei care se pot împăca cu poliesterul şi nu transpiră abundent. Voi încerca şi echipamentul de corp când va mai apărea, dar deocamdată folosesc echipament de munte şi îmi este potrivit. ( dar la un preţ sensibil mai mare faţă de produsele din Lidl ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Sa inteleg ca nu ma crezi? In ziua cand am postat, am cumparat doua huse la 25 de lei buc, de la magazinul de aici: https://www.google.ro/maps/dir/44.4109983,26.0073638//@44.4111506,26.007388,158m/data=!3m1!1e3 Magazinul nu apare inca pe google maps pentru ca e deschis de recent. Unde am zis eu ca nu te cred?! Am zis ca vreau sa iau si eu una pt scuter. Nu am chef sa dau 100lei pe Kronau pt scuter ... care oricum sta in garaj. Pe motor am husa ca lumea deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Au bagat iar echipament thermo la Lidl, dar il gasiti la chestii "vechi", nu in oferta curenta. Am luat azi pt prietena o pereche de pantaloni, de la magazinul de pe bd. Timisoara, la intersectia de la Plaza. Au bluze si pantaloni, putini si doar masurile M si L. L am vrut sa iau pt mine, dar se potriveste mai curand cuiva de 65-70kg. Pantalonii 40 lei, bluza 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Pffff,...........oare or fi si in restul magazinelor din tara ? stie cineva de ex. in ploiesti daca gasim? Cu stima , Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Am luat prelata moto de 25 de lei marime M de la magazinul din prel. Ghencea. Se potriveşte perfect pe mobra mea mică Suzuki GN125 deci pe altele e cam mică. În alte magazine nu apare, e doar aici pentru că e magazinul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Am luat prelata moto de 25 de lei marime M de la magazinul din prel. Ghencea. Se potriveşte perfect pe mobra mea mică Suzuki GN125 deci pe altele e cam mică. În alte magazine nu apare, e doar aici pentru că e magazinul nou. Mai puteti lua una si sa trec eu intr-o zi saptamana viitoare sa o iau de la dvs (plec dimineata din Bucuresti si nu am timp sa o iau)? Eu am un Tu250 si s-ar potrivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Ok. » Post actualizat in 27 Sep 2014 19:28Să mă cauţi când revii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Ok. » Post actualizat in 27 Sep 2014 19:28 Să mă cauţi când revii. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Daaaaaa,bluza este "excelenta" !Vara iti tine cald si primavara/toamna, mori de frig cu ea pe tine...o porcarie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 e doar pentru ,,cunoscatori'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Casti si manusi aveau astazi la LIDL Oltenita. Castile pareau de jucarie, iar manusile cred ca te tineau 1-2 sezoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Pentru ca nu ma pricep la chestii mulate va intreb: pentru o persoana de 1.85 m si 90 kg, ce marime s-ar potrivi la costumul termic (bluza si pantaloni)? Un L ar fi ok sau un XL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 La cum arata L-ul ala, clar XL... cel putin vorbind de astea de la Lidl, nu stiu alte marci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 1, 2014 Admin Share Postat Octombrie 1, 2014 XL..desi o sa fie la limita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Casti si manusi aveau astazi la LIDL Oltenita. Castile pareau de jucarie, iar manusile cred ca te tineau 1-2 sezoane. Manusile luate anul trecut inca tin, dar intradevar nu le-am purtat f mult, fiind cu captuseala groasa (si enervanta daca iti transpira mana si o scoti, nu o mai bagi inapoi). Cele de acum am vazut ca aveau capuseala un pic mai subtire. Pentru ca nu ma pricep la chestii mulate va intreb: pentru o persoana de 1.85 m si 90 kg, ce marime s-ar potrivi la costumul termic (bluza si pantaloni)? Un L ar fi ok sau un XL? XL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 XL..desi o sa fie la limita.. La limita... superioara? Adica o sa intre fest pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 XL o sa intre cam la fix,depinde de material..cam tot acolo is si eu..186 si 92 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 1,84 si 94 kg, XL e fix dar e ok, nu ma deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Ok, multam de pareri, hai sa jucam ceva cult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Ok, multam de pareri, hai sa jucam ceva cult. Unde e asta? Sunt mare pasionat de şah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Nu stiu, dar clubhausurile ar trebui sa introduca jocul asta in activitatile lor serale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Daca intereseaza pe careva, Luni 27 Oct aduc la Lidl husa moto si spray de pana: http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=550 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Daca intereseaza pe careva, Luni 27 Oct aduc la Lidl husa moto si spray de pana: http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=550 Si W5 lavanda pentru piele, testata de mine, practic mi-a recuperat o geaca de piele care era scoarta. Eu sigur o sa iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 M-am abonat la topic, as vrea sa-mi mai cumpar cateva bluze termice de la LiDL si nu ajung foarte des prin magazin. Astfel ca daca vede cineva sa ne anunte si pe noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate