Geo_ZGA Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Am fost si eu azi, nu am vazut huse. In schimb au pasla de diverse "granulatii", bureti abrazivi, soricei si veste reflectorizante. Mi-am luat o pasla de 800, ultima cutie cu diverse saibe, inca o punga de soricei si o vesta portocalie. Ca sa dea dracu', zici ca-s invizibil, mai ales cu viroguta care-i mai mica... o arata ea ciudat, dar sper sa ma motivez sa o pun peste geaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Erau de ploaie? pe asa ceva de pe louis.de am dat 80lei la oferta Nu am citit ce scrie pe ele, erau arginti metalizate la culoare... Eu am vazut in Galati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Am fost si eu azi, nu am vazut huse. In schimb au pasla de diverse "granulatii", bureti abrazivi, soricei si veste reflectorizante. Mi-am luat o pasla de 800, ultima cutie cu diverse saibe, inca o punga de soricei si o vesta portocalie. Ca sa dea dracu', zici ca-s invizibil, mai ales cu viroguta care-i mai mica... o arata ea ciudat, dar sper sa ma motivez sa o pun peste geaca. Pasla de lustruit e buna de ceva? Mai erau si alte densitati? Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 N-am probat, zace in sacosa... parca 8 lei a fost, e cam 50x50cm. 800 era cea mai fina, din ce am gasit eu, mai aveau mai "dure" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 N-am probat, zace in sacosa... parca 8 lei a fost, e cam 50x50cm. 800 era cea mai fina, din ce am gasit eu, mai aveau mai "dure" Mda, am dat si eu faga sa iau pasla am mai gasit 2 (numai 800 aveau) ce m-a nelamurit a fost ca sunt 21x15 la 4lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Posibil sa nu ma fi uitat eu bine si am zis dimensiunile gresit. Sau poate erau pachete diferite. Oricum, eu am prins ramasite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Salutare , am vazut azi la Lidl in Ploiesti huse ( prelata ) moto, poate cauta cineva . Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 casti open face cacalau la Lidl pe Valea Oltului sector 6 bucuresti majoritatea size M din ce am vazut fara pret la raft , iar la casa am uitat sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 casti open face cacalau la Lidl pe Valea Oltului sector 6 bucuresti majoritatea size M din ce am vazut fara pret la raft , iar la casa am uitat sa intreb Ai vazut si alte articole in afara de casti? Cum ar fi.suport pentru gps,intercom,etc(chestiile care au fost in primavara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Salutare , am vazut azi la Lidl in Ploiesti huse ( prelata ) moto, poate cauta cineva . Asfalt uscat! Salut. Ai idee cat costau ? la care lidl din ploiesti ai vazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 casti open face cacalau la Lidl pe Valea Oltului sector 6 bucuresti majoritatea size M din ce am vazut fara pret la raft , iar la casa am uitat sa intreb Preț? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Ai vazut si alte articole in afara de casti? Cum ar fi.suport pentru gps,intercom,etc(chestiile care au fost in primavara) alte articole nu aveau in magazinul respectiv Preț? sorry man, dar am uitat complet sa intreb la casa despre pret. daca mai am drum pe acolo anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Salut. Ai idee cat costau ? la care lidl din ploiesti ai vazut ? In primavara cand mi-am luat costumul termin, husele erau 70 de lei daca imi amintesc bine. Parerea care mi-am facut-o pe loc a fost ca nu merita. Mi s-au parut subtiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Eu in primavara am luat husa cu 49.99 Lei (Cluj) in schimb mi-e ciuda ca nu am luat si borseta/ suportul GPS dar mai astept....poate poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) Nu m-am uitat la pret ,erau la Lidl la gara de vest. Editat Iunie 16, 2015 de Hornet H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Sunt la Carrefour cam același gen de huse la 49 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 husele sunt 24.99 roni pt cine vrea n-am idee despre calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Eu sunt curios de casti cat sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vetruvius Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Căștile integrale merită, dar nu-s cu mult mai ieftine ca cele consacrate puse la ofertă...Eu am luat un Crivit după ce am colindat 2-3 (veneam pe drum MS-CJ) magazine pentru ca erau toate numere mici și foarte mici. În cele din urma am gasit un exemplar negru mat, vine la cutie cu husa de protectie sintetică și vizieră de rezervă. Atenție cănd cumparati sa fie setul complet, ele addesea sunt desfăcute din cutie. Eu am casca deja de 2 ani și e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 M-a sunat un prieten ca a vazut la Lidl Targoviste o gramada de casti open face (negreu si gri) la 20 ron majoritatea marimea M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 M-a sunat un prieten ca a vazut la Lidl Targoviste o gramada de casti open face (negreu si gri) la 20 ron majoritatea marimea M Numai casti avea? s-au mai erau si alte echipamente moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Eu l-am rugat acum cateva saptamani daca vede huse sa-mi dea un semn. M-a sunat azi ca a trecut pe acolo si ca a vazut raftul cu huse gol si muuulte casti marimea M. Cele negre erau majoritatea zgariate, dar cele gri aratau foarte bine. Nu s-a mai uitat si de altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 As vrea si eu una gri. Poate cumva sa ia? Sunt din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 As vrea si eu una gri. Poate cumva sa ia? Sunt din Bucuresti. Ma duc diseara sa ma holbez la 2 magazine lidl,care sunt in drumul meu. Daca vad ceva,te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Mersi colegu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate