RoberT. Mihai Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Multumim ! Cam cate mai erau ? In jur de 10-15 buc, ce am vazut in mare! Au pus un fel de cutii mari, acolo sunt puse impreuna diverse produse...haine pt copii/dama/barbati, articole pt bucatarie, tot felul de obiecte..astfel incat tot ce este intr-o anumita cutie costa 3/5 sau 10 lei! » Post actualizat in 09 Sep 2015 15:38 5 lei??? Sper sa mai prind...multumim pentru pont. Bafta! » Post actualizat in 09 Sep 2015 15:38 Oare gasesc si in tm ? Habar am, intreaba pe cineva din zona! » Post actualizat in 09 Sep 2015 15:40 altceva de moto mai au? Nu am vazut altceva pt moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 O sa fie ca la loterie, cine ajunge, mai prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 O sa fie ca la loterie, cine ajunge, mai prinde Probabil, insa majoritatea 'scarmau' pt a ajunge la fundul cutie..poate este acolo ceva de pret si nu a iesit la iveala ) ...asa ca si husele moto pot fi undeva ascunse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miket Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 mai erau 5-6. sunt marime mica, material slab, posibil sa fie de interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 mai erau 5-6. sunt marime mica, material slab, posibil sa fie de interior. Eu in vara asta am avut asa ceva pus pe ea, este buna numai pt faptul ca tine curiosii, pisicile, copii la distanta, pt umbra, si in cazul in care ti-o fura nu iti pare rau! Si tot merita sa dai 1euro pe ea, in caz ca gasesti masura buna! Salz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 5 lei dai, de 5 lei te tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Pt garaj e ok. Cat sa nu se vadă mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Ma opresc si eu in drum spre casa, sunt curios daca mai sunt... si ce/cum sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Huse nu mai sunt dar au bagat casti open face la 20 ron.Mai erau vreo 30 de bicati.Majoritatea marimea M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 la lidl baicului nu mai era nimic de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Huse am mai gasit vreo 2, dar nu erau ambalate. Din cate m-am uitat la ele nu sunt suficient de mari cat sa acopere motorul. Mai erau cateva casti open face... si daca aveai rabdare sa cauti puteai sa gasesti cateva bluze pe corp, gen termice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Pe la 8 am ajuns si eu, huse n-am mai gasit... si nici termice n-am vazut. Casti open face erau o gramada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Aveți vreo poza cu o casca? As lua eu câteva sa le dau unor baieti care n au si merg fara. Dimineata merg sa vad ce mai gasesc..dar sunt curios cum sunt ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Asta e http://i.ebayimg.com/00/s/OTM5WDEwMjQ=/z/qosAAOSwBLlVSlzN/$_1.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Nici la Lidl Plaza nu mai erau huse pe la 8... doar casti open face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Nici in bucurestii noi nu era. Probabil au scos din depozit ascunse, pe bdul tm. Si chiar 5 lei? Editat Septembrie 9, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Care stai aproape si poti sa imi iei si mie o casca de 20 lei? Stau in afara orasului si maine lucrez dis de dimi pana seara. O iau eu dupa aceea de oriunde... Editat Septembrie 9, 2015 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Ms . Sunt ok pt un scuter . Cumpăr mâine doua, doar sa fie Asta e http://i.ebayimg.com/00/s/OTM5WDEwMjQ=/z/qosAAOSwBLlVSlzN/$_1.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 m am interesat si in pitesti si nu erau(nici nu au fost)...la o bucata magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 nici in Bacau nu erau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Nici la Crangasi nu era urma de ceva moto. Poate maine pe olx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 M am uitat si eu la Lidl MIhai Bravu si Lidl Targoviate si nu aveau huse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 E cineva din Brasov si are drum pe la un Lidl? Ca as vrea si eu o casca si nu stiu daca mai prind pana ies de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Bai, ca lacustele ne-am dus acolo dupa huse, eram al treilea care intreba in 5 minute si dupa mine au mai venit 2 motoare Am luat o casca open face, pun poze diseara sau maine. De ce am luat? Stiam ca s-ar putea sa am o pasagera mai incolo (ceea ce s-a si intamplat). Pt 20 de lei e un chilipr, suficient cat sa nu iei pe cineva cu mobra fara casca. Pentru scuterici d-astia de nu au cum, e o chestie ok zic. @darcocbr, eu zic sa le iei asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Sigur ca da in maxim jumătate de ora ajung si eu si cumpăr cateva . Sper doar sa gasesc. Macar doua. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate