florinelu07 Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 adica tu chiar mergi cu motocicleta ? aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) am un lidl aici langa mine. vad ca se cumpara in d..aci (unii iau si 4 --5 bucati). PT Bucuresti - daca vrea cineva sa zica (sper sa mai fie pana ajung din nou dupa masa). pretul evident, 69.99 ( + bonul pt garantie) @john - este pentru 6 V/ 12V /mo to/auto / clasic/ AGM acum il am pe masa deci nu vorbesc din "citite" Editat Ianuarie 8, 2018 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 @FOX ai 70 ron cheltuibili pentru mine? Si tii virez eu in cont azi, ca pana vineri nu pot sa ma vizitez cu tine Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 sigur. mai stau pana la 3:15 si ma duc si daca se mai aduna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 Sa se dea cate unu', sa ajunga la toata lumea! Eu am unul de vreo 2 ani, sunt multumit de el. Ciudat totusi, o face singur selectia pt AGM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 Sa se dea cate unu', sa ajunga la toata lumea! Eu am unul de vreo 2 ani, sunt multumit de el. Ciudat totusi, o face singur selectia pt AGM? nu. AGM-ul este programul nr 4( cel cu fulgul de nea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) La mine flocul e 3. Prima data cand il conectezi doar arata tensiunea bateriei, 1 apasare = mobra, a 2-a = conserva, a 3-a e flocul. Care am fost convins ca e pt mentinere (redresor conectat permanent)... Las' ca pt iernat mobra am luat unul "Dunpol" la care nu trebe apasat nimic, face el ce stie Si are si mufa ca sa-l conectezi usor, e si mai mic, si a fost si mai ieftin! Editat Ianuarie 8, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 Flocul e pentru baterie reci, când e mai scăzut voltajul de gazare. Poate de aceea zice că e potrivit și pentru agm. Zic din memorie adică. E un redresor ok dar nu este un redresor de lăsat permanent pe baterie, nu are trickle charge adevărat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) minunatia asta de la LIDL la 70 de lei , in afara de faptul ca are display , stie sa faca si incarcare in impulsuri ? face si descarcare ? detecteaza automat tipul de baterie pe care il cuplezi ? stie sa incarce si baterii smart cu firmware in chip ? sau e doar o panarama care baga curent mic spre deloc si incarca bateria in 3 zile , iar la baterii sulfatate ce face , se blocheaza si nu mai baga nimic ? Editat Ianuarie 8, 2018 de angus_young Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Descarcare nu face niciun incarcator de baterii auto / moto, in mod normal, pentru ca dauneaza baterie. Nu stie sa incarce cu impulsuri, decat un scurt timp, la inceput, daca baterie are un voltaj foarte scazut. Nu are autodetectie de tip, doar de voltaj. Nu e chiar o panarama. Incarca cu 2 valori de curent in functie de stadiu de incarcare (la baterii mai mari, la cele mici (moto) foloseste doar curent mic), iar dupa ce considera ca baterie e plina, trece la un curent si mai mic si constant (care e prea mare pentru a lasa baterie toate iarna la redresor). Mai are un mic neajuns, dupa o intrerupere de curent la priza, nu reia incarcarea. Manualele gasesti pe net, google it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 minunatia asta de la LIDL la 70 de lei , in afara de faptul ca are display , stie sa faca si incarcare in impulsuri ? face si descarcare ? detecteaza automat tipul de baterie pe care il cuplezi ? stie sa incarce si baterii smart cu firmware in chip ? sau e doar o panarama care baga curent mic spre deloc si incarca bateria in 3 zile , iar la baterii sulfatate ce face , se blocheaza si nu mai baga nimic ? La banii ăștia ma gândesc ca ai vrea sa îți facă și un oral... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Luat si eu 3 bucati! Dupa ce expira lotul, le dau la suprapret! Glumesc. Am luat 3 pentru a putea incarca in acelasi timp 3 baterii (Moto, scuter si Matiz). Si pentru ca erau ieftine. Acum sa vad cum se comporta ... intai sa se descarce o baterie si mai vedem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Da' tie ti se descarca toate bateriile deodata?! Eu am vreo 3 masini, moto si mai si repar una-alta, am luat al 2-lea redresor mai mult sa fie, nu stiu de cate ori le-am avut conectate pe ambele simultan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Să vedem cum le vor vinde traficanţii pe OLX, încă se mai găsesc la LIDL în cantitate mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 .. spre dezamăgirea comercianțiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Am intrat intr-un Lidl in seara asta si am ramas surprins sa vad cat de multe redresoare aveau inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Pai de data asta au fost scumpe... cand s-au batut pensionarii pe ele, erau 40-50 lei, ceva de genul. Acum nu e mare sfaraiala, le iese adaosul prea mic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 (editat) Descarcare nu face niciun incarcator de baterii auto / moto, in mod normal, pentru ca dauneaza baterie. nu cred ca vorbesti serios cu treaba asta ?! pai si iarna cum se face mentenanta la baterie ? Doar o incarci ?! exista si incarcatoare profi , poate imi dai chiar tu exemplu de unu , cine stie , imi faci o surpriza ... ! Editat Ianuarie 10, 2018 de angus_young Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 nu cred ca vorbesti serios cu treaba asta ?! pai si iarna cum se face mentenanta la baterie ? Doar o incarci ?! exista si incarcatoare profi , poate imi dai chiar tu exemplu de unu , cine stie , imi faci o surpriza ... ! Ce naiba tot scrii aici omule?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Doar o incarci. Descarcarea se face la tipuri de baterii care au un efect de memorie, NiCd e cel mai notoriu / cunoscut pentru asta. La cele uzuale automotive cu acid si plumb scurtezi durata de viata daca o descarci prea mult. Si din motivul asta nu se poate folosi la UPS, panouri solare. Acolo se folosesc deep-cycle care rezista mai bine - desi si acolo exista o corelatie intre durata de viata si rata de descarcare. Uite ce da un google: http://jgdarden.com/batteryfaq/carfaq11.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Am luat si eu azi unul dar e defect. Nu incarca si nu pot selecta nici un mod de incarcare. Maine il duc inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Vezi cati volti mai ai in baterie... daca e sub 10-11, nu misca nimic redresorul. Si nu e defect, asa "face el" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Am luat si eu azi unul dar e defect. Nu incarca si nu pot selecta nici un mod de incarcare. Maine il duc inapoi Iti dau 100 ron daca e stricat. Daca nu mi-l dai gratis.Deal sau ti-e jena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Vezi ca-l strica special sa-ti ia cashcavalu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Azi l-am inlocuit. Problema e urmatoarea. Daca pun multimetru pe ea nu imi arata nici o tensiune iar daca o pun pe baterie imi arata cati volti are bateria. Dupa 45 min de lasat la incarcat nu s-a modificat nimic pe display. Daca apas pe MODE se schimba afisajul din 10.2V in 3 liniute iar apoi revine la afisaj cu 10.2V intemitent. Nu pot selecta incarcare baterie auto, moto sau fulg. Pur si simplu nu imi apare asa ceva pe el. Bateria este defecta stiu asta pentru ca este cea veche schimbata in vara pentru ca nu tinea amperaj. Dar totusi de ce nu imi arata tensiune pe multimetru? » Post actualizat in 13 Jan 2018 09:35Vezi cati volti mai ai in baterie... daca e sub 10-11, nu misca nimic redresorul. Si nu e defect, asa "face el" Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate