cip_vt Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 http://goalshighlights.com/andrea-antonelli-crash-video-superbike-moscow-2013/# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 cand s-a auzit "poc"-ul m-a intepat inima... RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Horror. Oare chiar nu puteau sa il evite macar juma de metru ca sa nu il ia din plin...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Jesus Christ! Saracu' om.... Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Horror. Oare chiar nu puteau sa il evite macar juma de metru ca sa nu il ia din plin...? Exact la asta m-am gandit si eu. Parca ar fi putut fi evitat. Avem de-a face cu profesionisti nu cu incepatori. Mare pacat.. Lovitura aia iti ramane pe retina mult timp. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 aia e o linie dreapta unde viteza poate fi de peste 250 km/ora. daca tu crezi ca in conditii de ploaie si la viteza aia poti ocoli un obstacol care aluneca ..oricat de profesionist ai fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Parca ar fi putut fi evitat. Da , ar fi putut face un bunny-hop . In conditiile ( viteza + ploaie ) alea este posibil sa nici nu stie ce a lovit motociclistul si ma mir ca al doilea a scapat dupa cum a plecat si motocicleta lui dupa impact . Sunt riscuri pe care acesti oameni si le asuma . Este meseria lor si sunt constienti ca se poate intampla orice intr-o competitie . Dumnezeu sa-l odihneasca . Avea toata viata inainte . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Horror. Oare chiar nu puteau sa il evite macar juma de metru ca sa nu il ia din plin...? Unde era sa se duca ? La peste 200 km/ora,ce sa faca,,sa intre in cel din dreapta,si sa cada toti,sau sa traga stanga sa iasa pe iarba ?A fost o decizie de fractiune de secunda,nu a avut timp sa decida.......Parca a incercat sa traga putin dreapta,dar degeaba.,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Uite ce spune un prieten apropiat despre Andrea Antonelli si disparitia sa: http://www.motobikes.ro/?p=920 Foarte emotionant. Nu era printre pilotii pe care ii urmaream indeaproape la Supersport (ca Lowes, Sofuoglu etc.), dar era de top 10, era tanar si imi pare foarte rau sa aud ca a murit. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul familiei lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 (editat) sau sa traga stanga sa iasa pe iarba ? La asta ma refeream.. Am vazut evitari,cu mult noroc intr-adevar,in ultima clipa ,acu' poate nu la 200km/h,si d-aia am gandit-o.. O motocicleta vireaza mult mai repede fata de o masina. Nu cred ca era prima cursa pe ploaie pt ei.. Editat Iulie 22, 2013 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Trist si inspaimantator in acelasi timp. Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 ce urat !! .. :| RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 La asta ma refeream.. Am vazut evitari,cu mult noroc intr-adevar,in ultima clipa ,acu' poate nu la 200km/h,si d-aia am gandit-o.. O motocicleta vireaza mult mai repede fata de o masina. Nu cred ca era prima cursa pe ploaie pt ei.. say what now? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 O motocicleta vireaza mult mai repede fata de o masina. Ia fa tu asta cu mobrita http://www.220.ro/auto/Timp-De-Reactie-La-Formula-1/VOBPY0368c/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Ia fa tu asta cu mobrita http://www.220.ro/auto/Timp-De-Reactie-La-Formula-1/VOBPY0368c/ Tare! Din pacate la moto intervine contravirarea si pana impingi ghidonul vei lovi obstacolul respectiv. Da-ne un video cu moto care evita la fel , pls! Ma indoiesc va vezi gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 (editat) Am inteles fuge de kr.. Da' eu spun de o masina prapadita nu de-un monopost. Ma refeream la bracatu' rotii. Editat Iulie 22, 2013 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Vai.....Doamne!!!!!!!!Offffffff...Ce durere!!!!!!Sufar si stiu ce insemna scurta durere ce a simtit-o!!!!R.I.P.!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DENY Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Unii din voi ii judecati pana si pe astia cei mai experimentati in ale pilotatutului. ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Unii din voi ii judecati pana si pe astia cei mai experimentati in ale pilotatutului. ...... Nimeni nu e sfant si exclus criticii. Nu exista dumnezeii in fata carora sa ne rugam asa ca , CARE e problema daca ne intrebam si noi ce-a fost in capul unora dintre pustanii aia? Sunt cumva niste Einsteini ai pilotajului carora nu le putem cuprinde geniul? (RETORIC) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 La asta ma refeream.. Am vazut evitari,cu mult noroc intr-adevar,in ultima clipa ,acu' poate nu la 200km/h,si d-aia am gandit-o.. O motocicleta vireaza mult mai repede fata de o masina. Nu cred ca era prima cursa pe ploaie pt ei.. Tu te-ai suit vreodata in viata ta pe o mobra la mai mult de 50 la ora? Ai mers vreodata in viata ta pe ploaie cu mai mult de 10 la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Tare! Din pacate la moto intervine contravirarea si pana impingi ghidonul vei lovi obstacolul respectiv. Da-ne un video cu moto care evita la fel , pls! Ma indoiesc va vezi gasi. Ceva de genul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Ceva de genul . Doar ca asta din video are 60-80 km/h iar cei de pe pista au 200+ km/h + apa pe jos. Eu unul nu cred ca reusea sa evite fara sa cada si el + altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 La viteza avuta in linia dreapta , in conditiile meteo date . . . cred ca este putin aberant sa vorbim de manevre de evitare cu toate ca am senzatia ca ambii motociclisti au incercat sa se indeparteze de obstacol spre dreapta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Terminati ma cu prostiile. Luati in serios toate tampeniile... Aia doi din spate nici n-au inteles ce s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate