the Pig Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 da, dupa ce au anuntat ca taxa e 10 lei, la intrare cereau 15. m-am simtit jignit..asa ca am platit 10 si am intrat. atitudine romaneasca...ati inceput prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 O mica neintelegere la intrare si am platit tot 10 lei Pina la urma intunirea s-a animat un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 cum adica ai platit tot 10 lei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 sa ma fac foarte inteles: organizatorii/organizarea praf, oamenii care au venit super misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 (editat) mare porcarie cu intrarea - am platit 15 lei desi meritau sa fac cale intoarsa - pt ce le-am dat nu stiu si nici daca era 10 lei nu stiu pt ce ii cereau - organizare zero...am platit 15 lei ca sa ma plimb pe camp si sa stau pe o bancuta la masa. evident pe la 16:00 am plecat scarbit... ati merita o reclamatie la fisc pt evaziune fiscala vizavi de gestul de cacao (a se citi excrement) cu majorarea pretului la intrare functie de cat de fraier parea motociclistul si lipsa unei case de marcat sau macar bilete inseriate... dar nu meritati sa imi irosesc timpul. daca nu stiti ce si cum nu va mai apucati sau macar cereti ajutor - sunt pe aici destui cu experienta in domeniu care ar fi putut sa va ajute sa faceti un eveniment decent si mai ales sigur - nu a existat nici cea mai mica delimitare intre motociclisti si activitatea care se desfasura nestingherita pe aeroport...a ratat un parapantist cu motorul in spate aterizarea si a cazut destul de violent la nici 30 m de terasa plina de oameni - evident pierduse controlul si a avariat si motorul....daca pica peste o masa se lasa sigur cu raniti... pacat de locatie care ar avea potential si de oamenii foarte ok care au venit. 2 poze : Editat Septembrie 28, 2013 de belogerer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Noua ne-a placut, drept pentru care am stat pana la 6:30. Berea NA destul de scumpa - 7 lei cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 deh bre, e greu sa scoti alcoolul din bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Filmulete de la sound contest. Acum se uploadeaza pe youtube, pobabil ca mai dureaza. Mi se pare mie sau concursul de burnouturi nu a mai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Am fost si eu azi, intrarea a fost 10 RON (as advertised). Concursurile (slalomul si cursa "inceata") au lasat putin de dorit ca si organizare - traseul nu era delimitat. Atitudinea unei dintre organizatoare (cred ca era organizatoare) lasa de dorit.. latra cam la toata lumea si avea o atitudine destul de agresiva. Pana una alta nu suntem "bai nene" mai ales cand tu esti un "oficial". Politetea ar trebui sa fie o calitate mai apreciata cred eu. Per total nu regret ca am participat, lume buna a venit azi si nu am vazut bastinasi care sa sara in ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Daca unii au platit 10 lei si altii 15 lei mi se pare total aiurea! Uite niste poze asa din scurt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 15 lei la mine. Pacat de oamenii misto care au venit pe camp. Eu am rezistat numai doua ore la "eveniment" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Chiar ar merita un raspuns ..aici..de la cei care au organizat... 15 lei sau 10 ?? ...care e diferenta?? Si da, s-au dat si 15 lei pt intrare. Heh..altii au dat 10...) ..bine asa..(sa fie marlanie.. sau cum s-o numi?) Cum se zicea mai sus..pacat de suportul multor oameni faini care au fost prezenti... Pacat..foame de bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 foame de bani sau nu dai in colo de 5 lei, a fost lume putina, trebuia sa scoata si ei banii pe ceva hai ca a fost frumos nu mai fiti carcotasi pt 5 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Nu e vorba de 5 lei. E vorba de principii. Nu as intra in detalii despre organizare, concursuri, atractii,etc. Eu am plecat repede si am profitat de soare sa fac o plimbarica de cateva sute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 tipic romanesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Si eu am platit 15 lei de persoana ( 30 rider + pasager ) dar mi-a placut intrunirea . Oamenii faini si zona placuta au meritat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Daca unii au platit 10 lei si altii 15 lei mi se pare total aiurea! Uite niste poze asa din scurt: Tot 15 , Frumos zx10 de langa Fz6( blonda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Mi s-au parut interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Eu nu sunt dezamagita. Stiam ca o sa fie de caca de cand am vazut locatia si organizatorii. Oricum, urata faza cu intrarea cu pretul diferit. De caca, cum ziceam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) Nesimtire legat de pretul intrarii. Dupa ce au cerut 15 lei in loc de 10 mi s-au mai cerut inca 5 lei pt campatul cu cortul. Traiasca Rromania !!! Pe la 13.00, 7 mexicani si o duzina de conservari. comana.jpg Facut retur si diseara bag o pastrama cu conserva la Valea. Vezi ca mexicanii aia erau de fapt din Bucuresti si nu era nici macar unul "mexican". Editat Septembrie 29, 2013 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Da....tiganie ca de obicei....trebuia sa fie ceva aiurea ....sa ingrasam porcu in ziua de ajun.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Da ce sa zic.................organizare oha,bautura foarte scumpa (6 lei o doza de cola??? ) cum a mai zis cineva mai sus, oha casa de marcat....Am participat la concursul de scandeberg,unde dupa ce mi-am lasat cauciucul,am primit un tricou care nici macar nu avea o sigla cu emblema macar la Rock Weel. Au luat bani la intrare (10 lei la mine ) fara sa dea macar un stiker. Au multe de invatat mai ales ca la concursuri nu a fost nimic delimitat si nici ei nu stiau cum sa procedeze. De muzica nu mai zic.... Pacat de locatie ca nu este departe de Bucuresti si are ceva potential. Atat am avut de spus astept sa vad macar daca au bunul simt sa raspunda la intrebarea mea. De ce s-au aruncat la asa preturi mari? Sa cumperi mici 5 mici si sa platesti in plus painea si mustarul... peste tot unde se servesc mici paine si mustarul intra in pret.Macar atata lucru sa invete si ei.Este clar ca au fost pusi pe JAPCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Ce mi-a placut: Organizare destul de ok. Multe activitati faine printre care si zborul cu moto-deltaplanul si diagnoza moto. Am vazut in poze si TIR insa noi acolo n-am vazut poligonul Concursuri faine Surprinzator de multa lume Ce nu mi-a placut: Pretul variabil la intrare...o magarie Nu exista bilete pe zile (am stat cateva ore si am platit biletul full) O marlanie dupa parerea mea dar asta am vazut si la alte intruniri...Nah, intrunirile moto pot fi business-uri profitabile pentru unii. Preturi maricele... Nepotrivita data pentru o intrunire...seara s-a lasat un cancer crunt iar 90% din oameni erau dusi la paturica. Probabil trupele au cantat in fata a 10 oameni si 7 gaste...mai mare deranjul pentru ele. Overall nota 6/10. La anul organizatorii sper sa dea dovada de mai multa omenie si mai putina avarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) Vezi ca mexicanii aia erau de fapt din Bucuresti si nu era nici macar unul "mexican". Nu ma refeream la etnia lor, erau albi, ci la "umeraşele de maimuţe" de care s-au agăţat până acolo. Din ce stiam stilul ala cu ventilatie continua la subsuoare e specific mexicanilor. Editat Septembrie 29, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate