KoKolau Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Eu te-as sfatui sa cauti partener de drum dintre cei cunoscuti tie. daca pleci cu o persoana necunoscuta, exista mari sanse sa iasa scantei pe drum. Parca a fost acum ceva vreme (2008 parca) o calatorie prin Asia in care au iesit scantei intre participanti (tot datorita faptului ca nu s-au cunoscut). Chiar daca te cunosti cu cineva de ceva timp, tot iesa scantei... patit si eu asa ca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Topicul asta e in genul... un prost arunca o piatra in apa si o mie de destepti nu pot sa o scoata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Topicul asta e in genul... un prost arunca o piatra in apa si o mie de destepti nu pot sa o scoata... si de ce ai aruncat cu piatra in apa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 tot ce vreau sa vad este roata invartindu-se, atat, roata invatindu-se, nu ma intereseaza alte experiente, fiecare suntem diferiti fiecare dintre noi, EU vreau doar sa vad cum se invarte, nimic mai mult.. alooo TOVARASU' esti un nimeni, un incult, un insensibil AUZI SA NU MERGI TU CU MOTORUL SA VIZITEZI ORASE, MUZEE, o pina coteca..... RUSINE.... DE 3 ori RUSINE mars in jurul blocului cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 si de ce ai aruncat cu piatra in apa??? Ca sa'mi numeri tu... "broscutele"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Well... 61 days (60 nights) 5,600 miles Start in Cartagena, Colombia and end in Ushuaia, Tierra del Fuego Prices:Rider on your own bike 18,829 USD (double occupancy) Passenger 13,862 USD $3,984.00 USD single occupancy supplement $800.00 USD per person deposit Ideea era de informatii despre trasee si nu o recomandare sa apeleze la firma respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Topicul a fost deschis probabil intr-un moment de... euforie (ca sa ma exprim asa), pentru o astfel de "aventura" e nevoie de un pic mai mult decat de un partener si "informatii despre tresee"... si in nici un caz culese de pe forum. Spre exemplu, desi in general permisul de conducere romanesc este valabil in mai toate tarile din sud-america, in Columbia nu este recunoscut. Dar probabil asta ar fi cea mai mica problema din Columbia... si nu numai! Favelele din Brazilia abia asteapta astfel de "carne proaspata"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Pentru o astfel de "AVENtura" e nevoie doar de timp si de bani. Cu prea multa planificare si documentare ramane doar "tura" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Il cunosc personal pe Licurici si pot sa afirm, fara doar si poate, ca nu duce lipsa, nici de simtul aventurii, [....]. deja e scarry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Licuriciule mai suplimenteaza bugetul. Si mie 6000 mi se pare putin. Cauta la destinatie motor. Imposibil sa nu gasesti informatii pe net. Transportul + costul unui motor ieftin de la noi este mai mult decat achizitionarea unui motor rezonabil dpdv tehnic in tara de start a traseului, motor pe care eventual mai scoti ceva la revanzare. Achizitionarea si vanzarea pot insemna cateva zile pierdute, dar tu ai timp suficient. Pleci din tara doar cu bagajele textile pe care le amplasezi pe noua achizitie. Te pot ajuta eventual cu un suport universal pt aceste bagaje textile pe care sa-l prinzi pe motor. Bafta in planificare si asteptam sa te conducem la aeroport. Editat Octombrie 11, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Brazilia: /index.php?/topic/28936-fun/page-808&do=findComment&comment=3581713 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot977 Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 n-ai mai scris nimic, ai plecat ori ba? eu sper ca topicul asta a fost doar un fel de "trompeta", iar la final sa scrii un jurnal de calatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Vad ca in februarie era prin Chile , deci vorbea serios despre aventura lui in America de Sud. Bravo lui. Merge pe o Yamaha Tenere Drumuri bune sa ai Licuriciule si te asteptam acasa cu povesti frumoase Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Vad ca in februarie era prin Chile , deci vorbea serios despre aventura lui in America de Sud. Bravo lui. Merge pe o Yamaha Tenere Drumuri bune sa ai Licuriciule si te asteptam acasa cu povesti frumoase Bafta Da-ne si noua link-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Da-ne si noua link-uri... ia dici, ce stiu eu, dar nu prea mult… /index.php?/topic/706465-yamaha-tenere-latino/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Mai 16, 2014 Autor Share Postat Mai 16, 2014 salutare, nu m-am mai uitat pe acest forum de cand am plecat din tara. acum sunt in nordul Peru-ului in Mancora. in cateva zile o iau spre Ecuador. si tot nu am gasit partener ) dar acum este aproape de sfarsit. cu drag as pune niste poze, dar nu stiu cum se face. cum pun niste poze domnilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Te duci la "More reply options" si apoi ai in stanga attach files. De acolo cred ca te descurci Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Mai 18, 2014 Autor Share Postat Mai 18, 2014 argentina. sunt multe de aratat. sper ca am ales cateva ok chile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 :10: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Mai 20, 2014 Autor Share Postat Mai 20, 2014 se pare ca nu s-au incarcat pozele din Chile..o sa deschid un forum la calatorii caci am vazut ca multi vor sa mai afle vesti de pe alte meleaguri de fapt se pare ca sunt bine, sunt la calatorii si altele deci o sa mai pun niste poze aici. Ieri am implinit 6 luni de cand am plecat de acasa si putin peste 25000 km. Tenere-ul se comporta extraordinar si m-a cucerit total. Acum sunt in Mancora, in nordul Peru-ului, si maine o sa trec ganita spre Ecuador si, daca mai am bani, Columbia unde ar cam trebui sa se termine excursia. aici am pus poze din Bolivia (au asfalt dar am pus pozele ma interesante) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Mai 20, 2014 Autor Share Postat Mai 20, 2014 Salut Gospodare , prietene, sunt sanse mici sa ajung la ambele reuniuni... oricum cand ajung in tara te anunt Multumesc de sprijin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Daca nu ai deja, fa un blog cu povestea completa cand te intorci! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Felicitări pentru călătorie. Asa este, un blog unde dacă poți sa ne spui poveștile....... Drumuri bune sa ai și vreme frumoasa:) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Te felicit pentru nebunia asta! In acelasi timp te invidiez. Am fost tovarasi de drum acum 2 ani pana in Thassos. Sanatate si drum bun pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate