Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 da un tel cand te maturizezi....copil matur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Ti-am pus o intrebare simpla mai devreme. N-ar fi elegant (matur si civilizat) sa dai un raspuns (dupa puterile tale, nu cer imposibilul )? Editat Noiembrie 6, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 deci.... vorba poetului " apropo de brânză, coboram la prima" mai merge cineva sambata ? mai mergem ? suntem 3 pana acum. Any takers ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 eu vroiam sa mai fac o plimbare pana la veliko weekendul asta (in cazul in care nu plec din buc de vineri) dar opriri la 100de km?pai oricum sunt 180 .. opresti prima oara la iesirea din buc... mai opresti la giurgiu sa alimentezi ..apoi in vama apoi dupa vama sa te regrupezi apoi mai vreti inca una??? pai mai mult stationati decat mergeti .. nu stiu ce se mai intelege din plimbare asa ne vedem pe drum daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Pai asa planuim. Oprire in Giurgiu sau in Ruse. Cred ca in Giurgiu, la Rompetrol, ca data trecuta. Deci, lista: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Pai asa planuim. Oprire in Giurgiu sau in Ruse. Cred ca in Giurgiu, la Rompetrol, ca data trecuta. Deci, lista: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA 2. Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Puteti sa va abateti si pe la Hotnitsa, ca-i aproape in drum. Macar mai schimbati un pic peisajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Deci, lista: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA 2. Contabil 3.Gabi M ( + pasager ) VFR 750 F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) 3.Gabi M ( + pasager ) VFR 750 F posibil si eu cu o amica. doua motoare Editat Noiembrie 7, 2013 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Deci avem: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA 2. Contabil 3.Gabi M ( + pasager ) VFR 750 F 4 si 5. Foxdesert + 1 6. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vang Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Deci avem: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA 2. Contabil 3.Gabi M ( + pasager ) VFR 750 F 4 si 5. Foxdesert + 1 6. ? 6. vang - hornet 7. un prieten - gsr600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 6. vang - hornet 7. un prieten - gsr600 8. Septy - FZ6S 9. BGP - F650GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 De acord cu Septy :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Mai reamintesc o data (deoarece aceste informatii sint in urma cu 3 pagini) destinatia, ora si locul de plecare propusa de userul Deviltry citez: In alta ordine de idei, la Veliko Tarnovo se anunta fro 20 de grade, bagam o tura? 200 km dus, 200 intors http://goo.gl/maps/erQl3.. Sambata, la ora 9 la petrom jilava, plecare la 9.30? Oprire in Giurgiu, si la dus si la intors, In Veliko masa la EGO 2, poze la cetate, si sus la Arbanasi, apoi retur. Lista participanti: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA2. Contabil3.Gabi M ( + pasager ) VFR 750 F4. Foxdesert 5. Foxdesert prieten 6. vang - hornet 7. vang prieten - gsr600 8. Septy - FZ6S 9. BGP - F650GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 cred ca vin si eu, nu vad ce neprevazut ar putea sa apara Mai reamintesc o data (deoarece aceste informatii sint in urma cu 3 pagini) destinatia, ora si locul de plecare propusa de userul Deviltry citez: In alta ordine de idei, la Veliko Tarnovo se anunta fro 20 de grade, bagam o tura? 200 km dus, 200 intors http://goo.gl/maps/erQl3.. Sambata, la ora 9 la petrom jilava, plecare la 9.30? Oprire in Giurgiu, si la dus si la intors, In Veliko masa la EGO 2, poze la cetate, si sus la Arbanasi, apoi retur. Lista participanti: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA2. Contabil3.Gabi M ( + pasager ) VFR 750 F4. Foxdesert 5. Foxdesert prieten 6. vang - hornet 7. vang prieten - gsr600 8. Septy - FZ6S 9. BGP - F650GS 10 Radu - transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) Mersi @Contabil. In continuare sunt anuntate 22 de grade la Veliko: http://www.accuweather.com/ro/bg/veliko-turnovo/46650/weekend-weather/46650 Editat Noiembrie 7, 2013 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 cred ca vin si eu, nu vad ce neprevazut ar putea sa apara Daca vii tu , vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Posibil sa vin si eu daca nu e prea frig. Daca e prea cald posibil sa aleg destinatii montane de la noi. Cum pana la Veliko e linie dreapta cu mobra mea cam sufar la capitolul top speed. Vad ca e totusi si un F650GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) Posibil sa vin si eu daca nu e prea frig. Daca e prea cald posibil sa aleg destinatii montane de la noi. Cum pana la Veliko e linie dreapta cu mobra mea cam sufar la capitolul top speed. Vad ca e totusi si un F650GS. Nu o sa fie frig, in plus de asta sint si citiva incepatori, iar la cum mergi tu n-ai sa ai nici o problema, si deja se preconizeaza sa fim 3 bercenari. Editat Noiembrie 7, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Nu o sa fie frig, in plus de asta sint si citiva incepatori, iar la cum mergi tu n-ai sa ai nici o problema, si deja se preconizeaza sa fim 3 bercenari. ok atunci sa fac un update Sambata, la ora 9 la petrom jilava, plecare la 9.30 Lista participanti: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA 2. Contabil 3.Gabi M ( + pasager ) VFR 750 F 4. Foxdesert 5. Foxdesert prieten 6. vang - hornet 7. vang prieten - gsr600 8. Septy - FZ6S 9. BGP - F650GS 10. Radu - transalp 11. AllenC 12. lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Daca stie cineva, pe langa pestera Devetashka exista vreun restaurant mai acatarii sau trebuie luat sandwich de acasa (eventual intors prin Veliko)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Pai mancam la Ego cand ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosminake1 Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 ok atunci sa fac un update Sambata, la ora 9 la petrom jilava, plecare la 9.30 Lista participanti: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA 2. Contabil 3.Gabi M ( + pasager ) VFR 750 F 4. Foxdesert 5. Foxdesert prieten 6. vang - hornet 7. vang prieten - gsr600 8. Septy - FZ6S 9. BGP - F650GS 10. Radu - transalp 11. AllenC 12. lostheaven 13. Cosmin - SV650S Daca ma luati cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Daca stie cineva, pe langa pestera Devetashka exista vreun restaurant mai acatarii sau trebuie luat sandwich de acasa (eventual intors prin Veliko)? Doar in Lovech, adica la vreo 20 km mai incolo, dar e dragut oraselul si-s si carciumi decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate