Cap0ne Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 "Vanzarile" merg bine pe forum la SH, de curand si LC, de bune ce sunt. Iesi din faza de negare si recunoaste ca-ti doresti un cazan din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Iesi din faza de negare si recunoaste ca-ti doresti un cazan din asta muhahha n-ai sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) "Vanzarile" merg bine pe forum la SH, de curand si LC, de bune ce sunt. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=551552&selpic=0&zoom=1#foto Editat Ianuarie 8, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Pfuai, l-ai bagat pe Harea in boala cu anuntul asta. Nu mai doarme noptile urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Cel putin doi ani, GS-ul a fost "urmatoarea" pt mine. Nu a fost sa fie, iar dupa ce m-am documantat mai temeinic, m-am vindecat definitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Pe unii-i intereseaza parbrizul reglabil pt ca nu au probleme cu motorul. Cand stai cu frican-n san pt cutie, cardan si alte alea... ce mai conteaza confortul. "Vanzarile" merg bine pe forum la SH, de curand si LC, de bune ce sunt. Ha,ha....Replica asta face toti banii!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Pfuai, l-ai bagat pe Harea in boala cu anuntul asta. Nu mai doarme noptile urmatoare In momentul acesta sunt neutru si nu vreau sa fiu rau, dar ma intreb de ce la vand daca doar acuma le-au cumparat, eu nu pot sa i-mi raspund. Inteleg le dai alea model vechi ca sa iei LC-ul dar Lc-ul proaspat iesit !!!!??? Ori au o problema financiara grava, orii manati de diferite recomandari au luat modelul dar nu le palce, ori stie naiba dar este putin ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 In momentul acesta sunt neutru si nu vreau sa fiu rau, dar ma intreb de ce la vand daca doar acuma le-au cumparat, eu nu pot sa i-mi raspund. Inteleg le dai alea model vechi ca sa iei LC-ul dar Lc-ul proaspat iesit !!!!??? Ori au o problema financiara grava, orii manati de diferite recomandari au luat modelul dar nu le palce, ori stie naiba dar este putin ciudat adv 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 In momentul acesta sunt neutru si nu vreau sa fiu rau, dar ma intreb de ce la vand daca doar acuma le-au cumparat, eu nu pot sa i-mi raspund. Inteleg le dai alea model vechi ca sa iei LC-ul dar Lc-ul proaspat iesit !!!!??? Ori au o problema financiara grava, orii manati de diferite recomandari au luat modelul dar nu le palce, ori stie naiba dar este putin ciudat asa incerc si eu sa inteleg: de ce naiba sa iti iei o mobra despre care stii ca sunt 50% sanse sa iti dea probleme si batai de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 In momentul acesta sunt neutru si nu vreau sa fiu rau, dar ma intreb de ce la vand daca doar acuma le-au cumparat, eu nu pot sa i-mi raspund. Inteleg le dai alea model vechi ca sa iei LC-ul dar Lc-ul proaspat iesit !!!!??? Ori au o problema financiara grava, orii manati de diferite recomandari au luat modelul dar nu le palce, ori stie naiba dar este putin ciudat Cunosc personal un tip care si-a luat LC si dupa 1000 si ceva km l-a dat la buyback pt ca si-a dat seama ca nu este pt el (dimensiuni si greutate, tipul fiind ceva mai pirpiriu). Ii placea la nebunie dar nu putea sa mearga cu el. Asta ar fi un caz. Altii ar putea avea probleme cu banii sau ar avea nevoie sa investeasca in ceva urgent si au nevoie de lichiditati. Sau cum zicea Trandafir mai sus, vor sa isi ia adv-ul. Sau il iau ca un impuls dupa care isi dau seama ca au bagat 20j de mii intr-un motor in loc sa isi ia o garsoniera. Sau a crezut ca isi doreste enduro-touring dar el e mort dupa vitezane. Sau sau sau... Crezi ca toata lumea declara LC-ul ca fiind mobra anului si Dorel o schimba pt ca e "proasta" ? Ca ii cade relantiul in baie ? Ca poate nu e buna pt el, asta e cu totul altceva Dar suntem offtopic, discutam de bmwuri pe topicul de vstrom. Si ca sa fim un pic on, cu siguranta si in cazul noului strom vor exista oameni care se vor razgandi din n motive. Asta nu inseamna ca va fi o mobra naspa. Daca se vor vinde cateva zeci de mii si se vor "intoarce" 1000, eu zic ca va fi o reusita. asa incerc si eu sa inteleg: de ce naiba sa iti iei o mobra despre care stii ca sunt 50% sanse sa iti dea probleme si batai de cap. Statistica facuta de ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Bai,dar cati moderatori cu BMW mai sunt pe aici...?Ca prea exagereaza ridicand mingea la fileu,unora....care ar merita si ei un mic warn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Bai,dar cati moderatori cu BMW mai sunt pe aici...?Ca prea exagereaza ridicand mingea la fileu,unora....care ar merita si ei un mic warn. sunt PS. mai bine tac dracului ca poate mai i-mi iau unul cum am patit zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) In cazul asta facem lobby pentru unul cu V Strom.. Editat Ianuarie 9, 2014 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 grafice putere si cuplu pentru dl1000 2014 (verde) si sv1000 2006 (rosu): sursa: http://www.moto-station.com/article70569.html grafice putere si cuplu pentru dl1000 2014 (verde) si kawasaki versys 1000 (rosu): sursa: http://www.moto-station.com/article70573-comparatif-moto-vid-o-la-suzuki-dl-1000-v-strom-face-la-kawasaki-versys-1000-au-banc.html foarte frumoasa linia de cuplu la versys 1000! nu ma asteptam ca acel motor de "vitezana" sa aiba asa mult cuplu de la 4000 de ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 grafice putere si cuplu pentru dl1000 2014 (verde) si sv1000 2006 (rosu): sursa: http://www.moto-station.com/article70569.html grafice putere si cuplu pentru dl1000 2014 (verde) si kawasaki versys 1000 (rosu): sursa: http://www.moto-station.com/article70573-comparatif-moto-vid-o-la-suzuki-dl-1000-v-strom-face-la-kawasaki-versys-1000-au-banc.html foarte frumoasa linia de cuplu la versys 1000! nu ma asteptam ca acel motor de "vitezana" sa aiba asa mult cuplu de la 4000 de ture. de aia visez eu la un Versys 1000 clar urmatoarea mobra dupa Varadero aia va fi Versys 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 In caz ca nu l-ati vazut inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Zici ca a fost obligat sa faca reportajul ) Editat Ianuarie 19, 2014 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Si inca ceva. http://youtu.be/8DZCqUnR7xw Editat Ianuarie 19, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 oki, m ai convins. sa ti cumpar yamaha, si tu ti iei vstroama asta. credit doar cu buletinul merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 oki, m ai convins. sa ti cumpar yamaha, si tu ti iei vstroama asta. credit doar cu buletinul merge ? la mine lasati sa vina un Versys de 1000, cu buletinul se poate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Si la mine un Crosstourer. Rosu daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 In caz ca nu l-ati vazut inca la ce reclama i-a facut asta modelului vechi cred ca o sa-mi fie rusine s-o mai vand pe a mea cand i-o veni ceasul . nu ca de noul model ar fi zis prea multe de bine. "100 de cai nu-i mult...dar nah...V-stromul nu-i KTM" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Si la mine un Crosstourer. Rosu daca se poate Sambata merg spre Prahova cu vechiul Varadero daca este timp poate ma opresc pe la magazin nu promit depinde la ce ora plec din Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 oki, m ai convins. sa ti cumpar yamaha, si tu ti iei vstroama asta. credit doar cu buletinul merge ? N-o vand inca. Am 12 gauri in injectoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 N-o vand inca. Am 12 gauri in injectoare ! adica are injectoare cu 12 perechi ...... http://www.motoboom.ro/suzuki-dl1000-v-strom-al4-abs-2014.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate