wbmt Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 Nu-i problema, ajunsesem la 1.5TB storage Le-a sarit in ochi. E in curs de rezolvare problema. PS. vezi ca ti-am dat "pm" acum ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Tot respectul din partea mea pt efortul depus.jos palaria. » Post actualizat in 19 Sep 2014 11:09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU speram sa se rezolve cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Ceva noutati? Ati reusit sa rezolvati ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 26, 2014 Autor Share Postat Septembrie 26, 2014 Incerc alta abordare decat pana acum; si pentru asta trebuie gasit si timp. Pana la Philip Island o sa fie gata cred eu. Voi reveni cu vesti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Daca putem sa te ajutam cu ceva just name it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 (editat) cursa de la Aragon, link de la Zair:http://fastupload.rol.ro/02fe95b25b7a18a2b7c15b107a1a132d.html Editat Septembrie 29, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Multam B.B. ! Multam Zair ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Interesanta cursa. Multumiri pentru upload Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Sa nu uitam, FREE ZAIR! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Merci BB, Zair! L-am uploadat la mine pe evil1 pana rezolva colegul @wbm cu hosting-ul. motogp.evil1.net -> Momentan merge doar sectiunea de motogp deoarece pt restul nu mi-am facut timp pentru transcoding si sunt o gramada de formate pe care playerul nu le poate citi. Spor la vizionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Daca functioneaza ok, de ce nu poti urca si restul campionatelor 'langa'? E vreo problema in privinta capacitatii discului? Sper ca te-ai gandit si la un back-up in privinta acestui site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 E vreo problema in privinta capacitatii discului? E ultima problema asta. Te lovesti de limitari de trafic, te lovesti de drepturi (o sa vada dorna ca sunt curse motogp - afla de la google fara sa "indexezi" site-ul voit, afla de la noi ca-i vizitam site-ul). Uiti ca ceea ce face este in timpul liber, fara sa aiba vreo renumeratie. Tu esti dispus sa pierzi 2-3 ore pe zi ca site-ul sa fie actualizat cu ultimele curse? Hai sa respectam munca omului, sa-i respectam timpul alocat pentru activitatea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Te lovesti de limitari de trafic, te lovesti de drepturi (o sa vada dorna ca sunt curse motogp - afla de la google fara sa "indexezi" site-ul voit, afla de la noi ca-i vizitam site-ul). Poate fi facut neindexabil (wbmt a facut asta cu fostul site) Uiti ca ceea ce face este in timpul liber, fara sa aiba vreo renumeratie. Tu esti dispus sa pierzi 2-3 ore pe zi ca site-ul sa fie actualizat cu ultimele curse? Daca cunsoti cate si ce clickuri trebuie acordate unui soft... in celelalte ore doar n-oi sta sa privesti cum creste bara aia pana la 100% Hai sa respectam munca omului, sa-i respectam timpul alocat pentru activitatea asta. Nu cred ca e user pe acest forum ce nu respecta astfel de persoane, eu intrebam pentru a ma asigura ca nu sunt astfel de probleme. Zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Merci BB, Zair! L-am uploadat la mine pe evil1 pana rezolva colegul @wbm cu hosting-ul. motogp.evil1.net -> Momentan merge doar sectiunea de motogp deoarece pt restul nu mi-am facut timp pentru transcoding si sunt o gramada de formate pe care playerul nu le poate citi. Spor la vizionat Foarte tare! Daca-mi dai un FTP, urcam si campionatele din WSBK/BSB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 merci Zair, ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 super! revine la fix arhiva, cu toate cursele astea la ore dubioase care urmeaza . ar fi tare daca urmatoarea faza ar fi si clasele moto2 si moto3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Daca vampiria are timp de conversie, le dau jos pe dansele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 @Zair: urca-le pe ftp si deschidem si sectiune de 125,250, moto2, moto3 si ce o mai fi Daca mai are cineva sezoane intregi (pe care nu le-am urcat inca), dati-mi pm pt ftp credentials. Pt cine nu a vazut cursa de azi, am urcat-o aici. Sezoanele 2012, 2013, 2014 sunt inca in lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Fcuk! nu le mai am, hai sa vedem ce zice si Wbmt cu cele care i-au mai ramas.. si daca e cazul incep sa le dau jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Băgați o listă cu ce vă lipsește Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Băgați o listă cu ce vă lipsește Si eu pot sa iau toate cursele din '92 pana acum. Numai sa imi ziceti care va trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 De exemplu lipseste un Jerez 2005 si sezioanele dinainte de 2003, la fel lipsesc ceva sezoane din wsbk, iar personal mi-ar placea o sectiune de TT, dar am prea putin material. Cel mai simplu ar fi cred, daca mi-ati spune de unde sa le iau (banda am garla) fie aici, fie pe pm, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Jerez 2005 Dupa ce termin sezonul 2006, o sa ma apuc de sezoanele mai vechi. Daca imi dati FTP, pot sa le pun direct acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 multumesc l-am publicat acum https://motogp.evil1.net/MotoGP/2005 si am revazut cursa, cu finalul electrizant si faza celebra de la minutul 1:01:30, preluata de MM in 2013 la minutul 1:09 https://motogp.evil1.net/MotoGP/2013 » Post actualizat in 10 Nov 2014 07:24cursa de la Valencia se poate vedea in reluare aici. Cu ajutorul colegilor Pacasac si Trolek am mai facut rost de sezoane wsbk, si motogp. Sezoanele complete au fost publicate pe site. In vreo 10 zile voi pune serverul la hibernare pe iarna in pauza inter-sezoane, pana atunci, vizionare placuta. » Post actualizat in 10 Nov 2014 07:33P.S. Daca vrea cineva materialele sa le publice, dati-mi PM pt ftp, video sunt gata prelucrate trebuie doar sa le publicati daca aveti un server, spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate