Silvan Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Acum 30 de minute la iesirea din clubul Dinamo. Motociclistul depasea coloana pe linia de tramvai. Hyundai Tucson a iesit din club si a incercat sa intoarca peste linia de tramvai, n-a vazut motociclistul si l-a acrosat cu partea stanga fata. Daune motociclist: mana dreapta fractura (posibil deschisa), julituri pe genunchi in rest constient in stare de soc (asta ce era aparent). A fost luat de smurd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Acum vroiam si eu sa postez acelasi lucru...offf....insanatosire grabnica motoristului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Au inceput dansurile. Sanatate maxima motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 - - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 inceput de sezon... mare grija fratilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Am inceput cu stangu sezonu , sa speram ca se va termina cu dreptu. Insanatosire gabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 mdea ... e un amic de al meu, si are ceva ani in spate. Momentan e la floresca si e de vreo juma de ora la controale. Pana acuma din ce stiu de la prietena lui e doar de mana. In rest a zis ca pare ok, a vorbit si era destul de lucid. Asfalt uscat si grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 mda, insanatosire grabnica si mai multa atentie la regulile de circulatie daca spuneti ca depasea pe linia de tramvai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Fiecare sezon incepe cu stangul si se termina cu . . . . stangul . Cred ca ar fi cazul sa acceptam ideea ca nu suntem singurii participanti in trafic . Dintre toti bezmeticii cu permis de conducere , noi suntem singurii mai gingasi . Hai sa belim noi ochii mai bine , sa incepem noi sa avem grija de noi si dupa aia sa avem pretentii de la ceilalti . Nu poti sa ceri respect in trafic pana nu-l oferi , la randul tau . Mergeti pe principiul : . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Un viteaz mai putin pe Stefan cel Mare. Am vazut ieri 2 motoristi care crosetau la greu pe Fizicienilor, banuiesc ca e nevoie de adrenalina maxima, la inceput de sezon. Luati un calmant, are efect. Sau , alergati in parc, mai taie din energie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyby_90 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Fiecare sezon incepe cu stangul si se termina cu . . . . stangul . Cred ca ar fi cazul sa acceptam ideea ca nu suntem singurii participanti in trafic . Dintre toti bezmeticii cu permis de conducere , noi suntem singurii mai gingasi . Hai sa belim noi ochii mai bine , sa incepem noi sa avem grija de noi si dupa aia sa avem pretentii de la ceilalti . Nu poti sa ceri respect in trafic pana nu-l oferi , la randul tau . Mergeti pe principiul : cine-rade-la-urma.png . WORD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) Insanatosire grabnica. Si mare grija la "intersectia" respectiva sunt multi idioti care intorc aiurea acolo, sau fac dreapta de pe Barbu Vacarescu si zboara direct pe banda 3 ca sa intre pe Polona(intersectie unde oricum nu ai voie sa faci stanga, dar ei pot) sau sa intoarca .Anu trecut era sa o pateasca un tip cu o hayabusa exact in acelasi loc. Acum sa vedem cum o scoate poliitia, ca sunt amandoi cam vinovati.E linie continua, nu ai voie sa mergi pe linia de tranvai, si ala care a intors, mai rau acolo e si o statie de tranvai. Ai voie sa intorci abea la Perla la al doilea semafor. Editat Martie 14, 2014 de Simpson_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Insanatosire gabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Sanatate si mai multa rabdare prietene, mai cu grija si mai regulamentar. Viata e scurta. Nu are rost sa o scurtezi tu si mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 WORD Ce înseamnă chestia asta? Am mai văzut postat la fel și pe alte topicuri, nu știu dacă tot tu erai. ON: Sănătate riderului și mai multă atenție pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duduistul Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 O fi el motociclist dar pare a fi vina lui daca mergea pe linia de tramvai. Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Risti sa ajungi sa zaci prin spitale si sa te umpli de suruburi si daca ai prioritate , asa ca nu vad rostul " eroismului " urban . Insanatosire grabnica motociclistului si recuperare usoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Multat sanatate motociclistului. Off: Ieri auzisem de la un sofer de la munca despre un alt accident moto in Buc. Omul mi-a zis ca o motocilceta a fost lovita in spate de o duba la semaforul de la piata victoriei cum vii dinspre piata romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Ce înseamnă chestia asta? Am mai văzut postat la fel și pe alte topicuri, nu știu dacă tot tu erai. ON: Sănătate riderului și mai multă atenție pe viitor. Expresii de-ale negrilor, cum că a zis-o bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Din punct de vedere legal nu depasea coloana, ci mergea pe linia de tramvai. Oricum este culpa comuna. Sanatate maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Mare smecherie sa cazi cu motocicleta.. bine ca nu are nimic , asfaltul cere carne !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Expresii de-ale negrilor, cum că a zis-o bine. Înțeleg.... Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Mare smecherie sa cazi cu motocicleta.. bine ca nu are nimic , asfaltul cere carne !!!! S-a spus ca are mana fracturata, cum nu are nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UXE Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Mosu ala e soferu? Parca asa pare , cauta vreun numar de telefon salvator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) da... conducea cu casca din mana stanga pe cap si de aceea nu a vazut motociclistul Editat Martie 14, 2014 de klausu25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate