gascoigne Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 salut, aveti idee unde pot gasi in Ro ceva de genul asta, eventual de capacitate mai mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 au magazin de desfacere in pantelimon la iesirea spre cernica . daca nu e pe stoc sigur ti-l pot aduce . e de 8l ala din poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Iunie 2, 2014 Autor Share Postat Iunie 2, 2014 cum se numeste magazinul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Norauto aveau si chiar si in Cora/Auchan/Carrefour vazusem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryan82 Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Daca nu gasesti in Ro,poti sa comanzi la Kronaumoto https://www.louis.de/index.php?topic=artnr&artnr=10003622 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Vezi si pe lyncos , imi pare ca este 100ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Tai un bidonn de 4L de ulei sau unul de lichid de parbriz. Obtii un produs identic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Asta asa e, dar e mai comod asta... e mai plat si intra mai bine sub mobra/masina. Era vreo 40-50 lei cand am vazut ultima oara... recunosc, eu prefer bidonul taiat, e gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Pai si bidonul taiat il poti taia sa-l faci cat de plat vrei. Si are si scurgere la fel ca asta. Eu personal folosesc un lighenas de plastic pe care-l folosesc doar pt asta, iar la turnare in bidonul de colecatare folosesc o palnie taiata dintr-un pet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 banuiesc ca de site-ul asta stiai : http://www.sculedemana.ro/8l-portable-oil-drainer.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diuliu03 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 http://www.romimoto.ro/Catalog-ULEIURI---SOLUTII---SCULE-Scule-Recipienti-lichide-1906/Rezervor-ulei-10003622-37000051 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 banuiesc ca de site-ul asta stiai : http://www.sculedemana.ro/8l-portable-oil-drainer.html asta e mag din pantelimon de care ziceam . dar mai bine iei de la romi . e mai ieftin tot aia face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 la norauto era vreo 43 sau 48 ron, de 6 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Iunie 3, 2014 Autor Share Postat Iunie 3, 2014 multumesc tuturor, solutia cea mai buna pare cel de la romi, chiar daca are 10 l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Tai un bidonn de 4L de ulei sau unul de lichid de parbriz. Obtii un produs identic. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Tai un bidonn de 4L de ulei sau unul de lichid de parbriz. Obtii un produs identic. Corect ce zici, numai ca poate aparea o mica neatentie cind manevrezi bidonul taiat , plin cu ulei colectat, si versi uleiul. Mi s-a intimplat anul trecut, am varsat 1kil de ulei pe gresia din hol, plus ulei pe pantaloni, etc. As da instant bani pe un recipient ca in poza. Era un bidon de 5l, si tot am scapat ulei din el. Editat Iunie 3, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 OKOK, cumparam bidonul asta frumos, dar unde ducem uleiul dupa aia? E cineva OBLIGAT sa ni-l ia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 La benzinarie sau la un service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 3, 2014 Admin Share Postat Iunie 3, 2014 Intuiesc ca urmatoarea intrebare va fi cu ce sa ducem uleiul uzat acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Intuiesc ca urmatoarea intrebare va fi cu ce sa ducem uleiul uzat acolo? Afla ca eu am patit ca cei de la service sa refuze sa primeasca uleiul uzat (am incercat in mai multe locuri). Explicatia lor e ca ei platesc pentru colectarea lui si daca vreau sa-l las, ma costa ceva.... Eu am intrebat daca e cineva OBLIGAT sa il primeasca. Este vreo lege in directia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 In uleiul uzat poti turna putina benzina, de ex in ~3 litri eu torn 2-300 de grame si obtii un amestec perfect pt aprinderea focului, asta pt cei ce de la tara sau care au incalzire pe lemne iar pt cei din oras isi pot achizitiona o soba pe ulei undeva in maxim 200 de lei si pot incalzi garajul iarna de cate ori au ceva de mesterit la moto/masina, in cazul sobei pe ulei pot spune ca atat cat e de mica atat e de eficienta, am ramas surprins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 bidoanele astea au o problema: stropesc ca naiba cand uleiul cade pe ele pentru ca nu au margini inalte. am avut si am ajuns la concluzia ca un lighenas cu margini inalte e mult mai bun. asa ca ori scurgi uleiul rece cand e gros si nu stropeste dar iti trebuie o juma de zi sa scurgi totul, ori cand e cald uleiul pui ziare prinprejur ca o sa stropeasca peste tot. In uleiul uzat poti turna putina benzina, de ex in ~3 litri eu torn 2-300 de grame si obtii un amestec perfect pt aprinderea focului, asta pt cei ce de la tara sau care au incalzire pe lemne iar pt cei din oras isi pot achizitiona o soba pe ulei undeva in maxim 200 de lei si pot incalzi garajul iarna de cate ori au ceva de mesterit la moto/masina, in cazul sobei pe ulei pot spune ca atat cat e de mica atat e de eficienta, am ramas surprins. unde ai gasit asa o soba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Cauta la altii. Unii sunt platiti pentru uleiul uzat pe care il colecteaza. Eu am scapat destul de usor de 2l la a doua benzinarie la care am incercat. Afla ca eu am patit ca cei de la service sa refuze sa primeasca uleiul uzat (am incercat in mai multe locuri). Explicatia lor e ca ei platesc pentru colectarea lui si daca vreau sa-l las, ma costa ceva.... Eu am intrebat daca e cineva OBLIGAT sa il primeasca. Este vreo lege in directia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 In uleiul uzat poti turna putina benzina, de ex in ~3 litri eu torn 2-300 de grame si obtii un amestec perfect pt aprinderea focului, asta pt cei ce de la tara sau care au incalzire pe lemne iar pt cei din oras isi pot achizitiona o soba pe ulei undeva in maxim 200 de lei si pot incalzi garajul iarna de cate ori au ceva de mesterit la moto/masina, in cazul sobei pe ulei pot spune ca atat cat e de mica atat e de eficienta, am ramas surprins. +1 in aceeasi categorie intra filtrele de motorina de la auto... aprinzi focul cu alea de numa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 unde ai gasit asa o soba? Eu nu am gasit, am vazut una intr-un service destul de mare, undeva intr-un service de ~3 metri inaltime si avea 3 locuri pt masini, nu avea mai mult de 1 metru inaltime si ~40cm latime soba, forma cilindrica care era doar pe ulei, foloseau baietii doar uleiul ce-l scoteau din masinile care faceau schimbul si asa incalzesc tot serviceul de 3 ani de cand au deschis. Daca vrei detalii exacte imi spui si merg pana la ei si iti aduc info exacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate