Geo_ZGA Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Restul "nu prezinta pericol social" probabil... cica au fost audiati alti 3 sau 4 tigani, pt complicitate... pai da, era de asteptat, am si zis ca asa o sa se intample. De obicei unul pica pt tot, face cativa ani cu patut cald, mancarica si tv si iese linistit, sa mai taie si pe altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 bai nene, stai bai putin...pai inseamna ca autoritatile isi bat joc de oamenii aia mai ceva decat i-au nenorocit tiganii. si media la fel...cum plm vad pe toate canalele de stiri ca motociclistul a murit in urma accidentului, cand ala are ochii scosi, urechea taiata si capul facut chiselita in conditiile in care casca e intacta? de ce nu se spune ca au batut-o si pe femeia aia pana in pragul mortii? se spune doar ce nu poate fi musamalizat (ca ala care a oprit a fost injunghiat si nu se poate tagadui), restul se acopera din glezna, din hartogaraie pe la politie si din stiri care mint prin omisiune? ce plm de tara e asta in care traim si ce fel de oameni am ajuns, cand si cum am ajuns in halul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 varianta 1 - ca sa nu creeze si mai multa ura contra tiganilor varianta 2 - pt ca sunt idioti Nu stiu ce sa cred, dar corect mi se parea sa spuna adevarul, sa dea Politia o declaratie oficiala completa, cu ce fapte au pana acum... rezultatele de peste o luna sunt bullshit, se poate stabili mult mai rapid cauza decesului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 pai cum o luna? daca intre timp isi iau aia talpasita, restul care ar putea sa fie si ei vinovati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 http://www.nationalisti.ro/2014/08/peste-500-de-motociclisti-au-luat-cu-asalt-tiganii-ce-le-au-ucis-un-camarad/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 (editat) serialul 'la tigani' are si o a doua parte @ Galen @ Tsunami & co si acest incident trebuie tratat tot cu toleranta pentru minoritatea ciorilor???? sa asteptam militia de (cuvant urat) sa faca dreptate???? » Post actualizat in 16 Aug 2014 09:23 @ Fatal Fury - nici nu imi pot imagina prin ce au trecut si inca trec rudele si apropiatii victimelor. sper din tot sufletul sa se faca dreptate asa cum trebuie! ochi pentru ochi si dinte pentru dinte! asta merita tiganii! » Post actualizat in 16 Aug 2014 10:19 ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=689638861129900&set=p.689638861129900&type=1 si acest incident trebuie tratat tot cu toleranta pentru minoritatea ciorilor???? sa asteptam militia de (cuvant urat) sa faca dreptate???? Editat August 16, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Incidente de genul asta se petrec des, doar ca nu toate ajung in atentia publicului... ar trebui luate masuri, date exemple. Domnilor politisti, care cititi topicul (in permanenta sunt 10-20 de "guests" pe topic)... ati inceput cu stangul, declaratiile sunt incomplete si partial false. Reparati-va greseala si uitati-va in alta parte cand vor mai veni motociclisti peste ciorile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 si dupa 25 de pagini de discutii a ars macar o casa si cel putin un rom la reanimare? sau doar s-au dus baietii si au dat cu picioarele in gard cum zice articolu'? nu de alta da cred ca s-au amuzat teribil... "ba noi omoram unu si ei vin si ne dau cu picioarele in gard ,haha data viitoare omora tot ce misca pe 2 roti la noi pe strada...." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Cred ca un mars la nivel national e musai. Tot respectul pentru cei 500 care au fost deja acolo dar e nevoie de mai mult. Daca as face parte dintr-un club as propune asa o initiativa. Oricum, as participa. Condoleante pentru familia pilotului si multa putere celorlalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Din nou revin cu acelasi lucru.Cand si daca va ganditi sa facem ceva fie legal fie mai putin legal eu particip.Ma anuntati pe privat. Si pe mine de asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 ma mai intreaba colegi, prieteni: "esti sigur ca ai luat decizia corecta sa te intorci?" raspund cu un singur cuvant care reflecta ce simt si e incurajat serios de reactiile xenofobe ale "omenosilor" romani: "Absolutely!" Ajutati-ma in continuare sa nu imi para rau ca nu am ramas in Romania, fratica,fara rautate dar nu intereseaza pe nimeni daca pleci si nici nu cred ca-ti va duce cineva de pe aici dorul... mergi linistit si traieste intr-o tara civilizata.noi ramanem aici cu manelele,exemplele de urmat,gen Becali,Mazare,etc dupa cativa ani de emigrant in Canada,ne tii predici despre civilizatie & shit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Un caz asemanator asemanator s a intamplat in Cluj pe str Byron acum 3 ani,cred Un amic a lovit cu masina un puradel care i a sarit in fata,avea sub 50 km/h,ciorile l au scos din masina si l au batut si injunghiat.A stat in spital cateva saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 @Luk77Un caz asemanator asemanator s a intamplat in Cluj pe str Byron acum 3 ani,cred Un amic a lovit cu masina un puradel care i a sarit in fata,avea sub 50 km/h,ciorile l au scos din masina si l au batut si injunghiat.A stat in spital cateva saptamani Citynews.ro DIN ORAS Vineri, 13 Iul. 2012, 23:01 76 4739 Comenteaza Email Printeaza UPDATE Șoferul care a lovit un copil aseară a fost agresat Un accident a avut loc în urmă cu câteva minute pe strada Gordon Byron din Cluj-Napoca.Un șofer a accidentat un copil pe strada Gordon Byron din Cluj-Napoca. „Un copil de aproximativ trei ani a fost accidentat în cartierul Iris. Acesta este transportat în aceste momente de salvare la Unitatea de Primire Urgențe (UPU). Cauza accidentului pare să fie, din primele informații, traversarea neregulamentară a străzii de către copil”, a declarat Anca Sidonia Purdea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. De asemenea, se pare că în timp ce copilul era transportat de către salvare, tatăl acestuia l-ar fi înjunghiat pe șoferul care a produs accidentul. UPDATE IPJ Cluj a anunțat în această dimineață că a fost vorba de o agresiune. "Mai mulți locuitori de pe strada Byron l-au agresat pe șoferul care a lovit copilul de 4 ani. În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală", a declarat Anca Sidonia Purdea, purt[tor de cuvânt al IPJ Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sattyr Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Salutari! A trecut destul timp de la actiunea noastra de miercuri, si inca mai sunt motociclisti care pun si acum cate o lumanare la locul faptei. Noi toti din zona promitem sa facem la fel. Sa arda lumanari pana se va afla adevarul. https://www.youtube.com/watch?v=ZBocsT8sNOo&feature=youtu.be Videoclipul a fost realizat de un prieten de al meu, ieri, 15 August 2014. Respecte! O seara buna, domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikE4LifE Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Multumesc Sattyr pentru ajutor si munca de a traduce ce simt si ca poate sa vada si prietenii nostri romani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sattyr Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 (editat) Multumesc Sattyr pentru ajutor si munca de a traduce ce simt si ca poate sa vada si prietenii nostri romani !!! Oricand, si cu cea mai mare placere, BikE4Life! Editat August 16, 2014 de sattyr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Salutari! A trecut destul timp de la actiunea noastra de miercuri, si inca mai sunt motociclisti care pun si acum cate o lumanare la locul faptei. Noi toti din zona promitem sa facem la fel. Sa arda lumanari pana se va afla adevarul. https://www.youtube.com/watch?v=ZBocsT8sNOo&feature=youtu.be Videoclipul a fost realizat de un prieten de al meu, ieri, 15 August 2014. Respecte! O seara buna, domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 (editat) cum facem sa moara toti tiganii ?!?!!!! Editat August 16, 2014 de jhn05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 serviciu militar obligatoriu pentru ei si musai la genisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 cum facem sa moara toti tiganii ?!?!!!! Unul s-a dus, au mai ramas restul http://www.romaniatv.net/crima-infioratoare-in-dolj-un-tigan-a-fost-gasit-cu-gatul-taiat-in-propria-casa_164879.html Interesant cum in cazul motociclistului este foarte liniste, pe cand in cazul bulibasei "Poliţiştii şi procurorii au făcut cercetări toată dimineaţa şi au luat la audieri zeci de localnici, [...] Poliţiştii răscolesc tot judeţul după agresori, " Se mai organizeaza zilele acestea ceva la locul accidentului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 AMR - Asociatia Motociclistilor din Romania a cerut oficial o audienta la Ministerul de Interne referitoare accidentului si incidentelor foarte grave petrecute la 10 august 2014, in jurul orei 18:15, pe raza localităţii Sânzieni, judetul Covasna. Audienta va avea loc pentru constituirea unui grup de lucru care sa actioneze pentru rezolvarea acestei situatii si preintampinarea altora similare pe viitor.Avem rugamintea ca actiuni similare cunoscute de catre dumneavoastra sa ne fie aduse la cunostinta pentru a ne folosi in materialele prezentate politiei https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 cand vreti, sa le dam foc ?? I'm IN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Eu stiam ca o butelie de Oxigen cu niste vasilina la evacuare poate rade cateva blocuri, oare la sate ce se intampla ? Si nu, nu incurajez suicide bombing, ca s-a inventat si supapa cu temporizator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Eu stiam ca o butelie de Oxigen cu niste vasilina la evacuare poate rade cateva blocuri, oare la sate ce se intampla ? Si nu, nu incurajez suicide bombing, ca s-a inventat si supapa cu temporizator.. Mit urban, am auzit-o si eu de la un sudor dar e falsa. Tu poti sa incerci oricum, te duci cu butelia la ei, tubul de vaselina, strigi "alac ahbar", ranjesti si dau drumul la buterie. Aplica niste vaselina la toate orificiile pentru ca o sa ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Driven Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 AMR - Asociatia Motociclistilor din Romania a cerut oficial o audienta la Ministerul de Interne referitoare accidentului si incidentelor foarte grave petrecute la 10 august 2014, in jurul orei 18:15, pe raza localităţii Sânzieni, judetul Covasna. Audienta va avea loc pentru constituirea unui grup de lucru care sa actioneze pentru rezolvarea acestei situatii si preintampinarea altora similare pe viitor. Avem rugamintea ca actiuni similare cunoscute de catre dumneavoastra sa ne fie aduse la cunostinta pentru a ne folosi in materialele prezentate politiei https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729 Bravo, este foarte buna aceasta initiativa. Mai trebuie si o audienta si la prefectul local, el fiind reprezentantul guvernului in zona. Si instinctele mele merg spre a face ceva urat tiganilor care au comis aceste atrocitatati, sunt sub-oameni care nu aunce cauta intr-o societate civilizata si NIMENI si NIMIC nu va reusi sa iibschimbe. Dar cred ca presiunea cu mijloace legale si civilizate vor avea un efect mai bun pe termen lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate