Sari la conținut

SANZIENI 20 SEPTEMBRIE COMEMORARE

stefoctav
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 309
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vreau sa ma alatur sî eu din Ploiesti. Cand ajungeti in Ploiesti? Si mai faceti vreo oprire undeva? sa stiu unde sa va astept. Astept răspund, o sa verific dimineata.

La 10.30 in Petromul de la Metro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnilor CA va multumeste chiar pentru faptul ca ati postat aici...asta arata ca totusi exista interes chiar si pentru carcotasi ,va multumesc pt ca acordati timp unei cauze si ca va pasa,ca rupeti o zi din viata voastra pt a incercasa schimbam ceva! 50-53 ,mai multi sau mai putini asta nu conteaza,ci faptul ca la o strigare cei care mai cred isi pot uni fortele! Respect!!!

Link spre comentariu

Pai, ce te astepti de la prost tv??

Niste incompetenti care preseaza rahat!

Filmare de acu' o luna si numai prostii indrugate!

Respect celor care au fost azi acolo... daca aveam moto + sanatatea mai ok, eram si eu printre voi :cheers:

Link spre comentariu

Aveti ceva foto de acolo?

Au aratat acum la stirile de la ora 19 cum ca ar fi fost cea mai mare adunare a motociclistilor ce a avut loc vreodata in Romania.

"Cateva mii" dupa spusele lor. Cuvantul "tigan" nu a fost rostit si nici cel de "rrom".

Toata stima pentru cei care au participat!

Sa vada natiunea ce fel de comunitate suntem...cine are ceva foto de la Sanzieni?

Link spre comentariu

is curios daca o sa zica ceva acum pe tvr1 ...

oricum, am fost prezent si ma bucur ca am fost acolo, un feeling pe care demult nu l-am mai simtit, si in sfarsit am vazut respect intre motociclistii de toate felurile...

si cel mai mult m-a impresionat cum toti oamenii erau pe strada si ne salutau si aplaudau, se vedea ca au o problema serioasa cu tiganii in zona aia...

trebuie facuta dreptate !!!

Editat de CipriAT
Link spre comentariu

Pe ProTv au spus ca au fost circa 3000 motociclisti, iar pe TVR1 au spus ca au fost aproape 1000 motociclisti!

Merita crezuti oare?!

Respect pentru participanti!

Link spre comentariu

Pe ProTv au spus ca au fost circa 3000 motociclisti, iar pe TVR1 au spus ca au fost aproape 1000 motociclisti!

Merita crezuti oare?!

Respect pentru participanti!

nu stiu exact, eram noi la kaufland o parcare plina , cei din Moldova au venit separat si erau inca pe atatia, iar cei din vest de Sanzieni au venit din partea cealalta a localitatii... probabil inca pe atatia...

Link spre comentariu

Oricum, televiziunile si autoritatile vor minimaliza pe cit posibil numarul participantilor la comemorare...si stiti si voi de ce!

Nu trebuie sa ne asteptam la date exacte, la stiri si informatii reale, fiindca presa stim toti ca este aservita si autoritatile sub papuc!

Link spre comentariu

Pentru poze :

https://www.facebook.com/radioprofi

La photo`s pe stanga paginii sunt cele mai recente .Au fost cateva mii de motoristi de toate natiile ca sa spun asa ,din f multe judete.

Link spre comentariu