foxbat Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Parca vad ca maine nu-s mai multi de 50 de motociclisti la Academie Vor fi 53 . 3 suntem noi, aia care stam in carantina. va "felicit " pe ultimii 2 postaci,la mai mare. sau ..rusinicaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Tu, Ianachim si mai cine? » Post actualizat in 19 Sep 2014 16:38 ...Sper ca nu din cauza postului meu, io am vrut doar sa va anunt despre stirea auzita la radio...intentia mea a fost cit se poate de buna! Si mai sper ca drumul va fi inchis pentru a lasa motociclistii sa isi aduca omagiul pentru colegul ucis fara sa existe riscul de accidente sau incidente cu alte auto, carute...etc. Nu, nu din cauza asta, ci pentru ca stiu ce hram poarta consatenii mei:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Tu, Ianachim si mai cine? chiar asa FOX pisi......noi DOUA si mai cine??? ON TOPIC un traseu de 400 km dus/intors nu ar trebui sa fie o problema pentru nici un motociclist care crede in ideea de OM!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 De la Fantana Miorita de la ce ora se pleaca,stie cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuti Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Din Buzau pleaca cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Vreau sa ma alatur si eu din Ploiesti. Cand ajungeti in Ploiesti? Si mai faceti vreo oprire undeva? sa stiu unde sa va astept. Astept raspuns, o sa verific dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Lasati gargara, ne vedem dimineata la Academia Romana. Sper ca nu e cazul sa mai zic de acte in regula, ca Politia abia asteapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Lasati gargara, ne vedem dimineata la Academia Romana. Sper ca nu e cazul sa mai zic de acte in regula, ca Politia abia asteapta... man apari? ne vedem pe drum .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 voi glumiti cu actele...adica dupa ce ca e vraiste treaba sa riscam sa le si pierdem.. cheile de la mobre,tel mobil incarcat si bani de gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 De ce ai face toate astea ? Doar s-o cauti cu lumanarea. Nu e nimic destept in toata chestia asta... Dimpotrivă ! » Post actualizat in 19 Sep 2014 20:20 Scz ! Era o replica pt ZZ TOP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Vreau sa ma alatur sî eu din Ploiesti. Cand ajungeti in Ploiesti? Si mai faceti vreo oprire undeva? sa stiu unde sa va astept. Astept răspund, o sa verific dimineata. La 10.30 in Petromul de la Metro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Domnilor CA va multumeste chiar pentru faptul ca ati postat aici...asta arata ca totusi exista interes chiar si pentru carcotasi ,va multumesc pt ca acordati timp unei cauze si ca va pasa,ca rupeti o zi din viata voastra pt a incercasa schimbam ceva! 50-53 ,mai multi sau mai putini asta nu conteaza,ci faptul ca la o strigare cei care mai cred isi pot uni fortele! Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Din pacate nu pot sa ma alatur voua la Sanzieni, dar azi voi merge cu scaritele jos pentru Attila. -/\- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Ajungem si noi, in jur de ora 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuti Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 La 10 incalec si-o iau din loc pe traseul : Rm.Sarat, Focsani, Lepsa, Ojdula, Tg.Secuiesc. Daca mai vine cineva ne vedem pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Drum bun tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Plecarea de la Academie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOX-RIDE Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Pe la ce ora subteti la Lepsa....vin si eu.....ajung pe la 14.45. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Drumul e plin de filtre în zona. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Targul Secuiesc » Post actualizat in 20 Sep 2014 11:33 http://m.imgur.com/aCa9f1S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Ce liniste... Asadar se vrea justitie, nu praf in ochi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOX-RIDE Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Drumul de la Focsan sprei Lepsa e super. Nu ratati, daca aveti ocazia duceti-va.....asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacicul Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 deja protv-ul manaca rahat................ http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sute-de-motociclisti-s-au-strans-la-sanzieni-in-covasna-in-locul-unde-colegul-lor-a-murit-in-august-respect-si-dreptate.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Pai, ce te astepti de la prost tv?? Niste incompetenti care preseaza rahat! Filmare de acu' o luna si numai prostii indrugate! Respect celor care au fost azi acolo... daca aveam moto + sanatatea mai ok, eram si eu printre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Au aratat acum la stirile de la ora 19 cum ca ar fi fost cea mai mare adunare a motociclistilor ce a avut loc vreodata in Romania. "Cateva mii" dupa spusele lor. Cuvantul "tigan" nu a fost rostit si nici cel de "rrom". Toata stima pentru cei care au participat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate