ianachim Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) AU PUS GRIBLURA PE ARGES E NENOROCIRE!!!! pana la vidraru si dupa 2 km Editat August 29, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Cum ma, "au pus griblura"? Pregatesc ceva lucrari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Mdea ... cred ca este vorba de metoda ROMANEASCA de a reface asfaltul dupa ce a aparut un fenomen care se cheama Suprafata exsudata, si apare datorita retetelor proaste ale mixturii asfaltice sau utilizarii proaste a drumului. Se remediaza prin asternerea unui strat de criblura, peste asfaltul preincalzit(asta nu prea se face), dupa care se cilindreaza pana cand este inglobata crilbura in asfalt, sau se lasa asa si criblura aia o sa se inglobeze datorita traficului. Grija mare si spor la km. PS: este o explicatie pur teoretica. Daca am si niste poze pot sa va spun exact ce e acolo. In principiu daca e destul de cald si e si trafic intr-o saptamana ar trebui sa nu mai fie probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 am intrat in poponeata' de arg .....sa le moara primarul si cocalari care blocheaza drumul un drum de tot RAHATUL !!!!! griblura nu am mai vazut pe drum din anii 80' in rest au mai peticit usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 ce inseamna criblura la tine si ce inseamna exact pana la vidraru. de unde incepe si cand se termina, lungime aproximativa. maine intentionez sa fac un transfagarasan si sa stiu cum imi fac traseul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 am fost si eu acum 2 saptamani. cum cobori: de la vidradu inspre curtea de arges.....cred ca 15 km (poate sunt mai putini...dar par o eternitate). cand am fost eu era aceasta situatie doar pe sensul de urcat (curtea de arges->vidraru), daar pietrele ajung si pe contrasens. este vorba de o "patura" de pietricele pe toata banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 poze, ceva nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Porcarie ca asta am mai vazut in Turcia. Numai ca acolo chiar e CALD.. si presupui ca va intra mai repede in asfalt.. si tot mi-au spart parbrizul cei din fatza mea. La Romani unde melteanul merge tare vor sari pietre ca la balamuc, chiar daca tii distanta mare furi pietrele sarite de pe contrasens.. damn.. cate saptamani o sa treaca pana sa intre piatra aia in asfalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) griblura nu am mai vazut pe drum din anii 80' Ti-a scapat! In anii 96-99 era pe zeci poate sute de Km in toata tara. (Mersi ca ai anuntat) Editat August 29, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Mai e ceva in plus referitor la traseul care include transfagarasanul. Daca tura voastra include si siriul, acolo se lucreaza in 3 localitati. cred ca la canalizare. sunt semafoare si drumul e plin de pamant in 3 localitati. parca patarlagele, gura siriului si inca una, nu-mi aduc aminte. trebuie avut grija ca drumul e plin de praf, un fel de lut galben. Aveti grija, trebuie mers cu atentie pe sectoarele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Cam la 5-6 ani tot fac rahatul asta. L-am prins si cu masina si cu motorul, si e groaznic. Pietrele aruncate fac vanatai si prin echipament, nu mai zic de urme pe casca si vopsea. Sa-i bag undeva pe inginerii care semneaza asemenea metoda de intretinere a drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ti-a scapat! In anii 96-99 era pe zeci poate sute de Km in toata tara. (Mersi ca ai anuntat) Zeci de parbrize erau pe marginea "drumului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ziceti voi ca e patura de pietricele pe drum?Hm...se merge totusi?N-am mai mers demult pe asa ceva si nu imi aduc aminte cum poate face o viteza pe criblura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 griblura .... strat de 1-3 cm depinde la ce perioada ai prins dupa ce au varsat GRIBLURA pentru copiii epocii CUTIEI DE BERE pietre de la 0.5-2 mm diametru in miscare.... cam asta e GRIBLURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) .. in ce epoca erau asa mici ? pietre si de 1 cm diametru .. ca nu-i nisip PS: CRIBLURA , niet GRIBLURA Editat August 29, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) se foloseste la noi din vremuri apuse deja...exista si in UK...am vazut si in Italia. e metoda rapida de uniformizare a carosabilului care are uzura pronuntata la suprafata(ev si mici crapaturi-gropite) Editat August 29, 2014 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 .. in ce epoca erau asa mici ? pietre si de 1 cm diametru .. ca nu-i nisip PS: CRIBLURA , niet GRIBLURA CORECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Ianachim are dreptate, sunt la pauza de cafea la Capra. Am venit pe C.d.Arges,pana la baraj la V.este nenorocire,din 30/40 km/h nu am scos-o. Bătaie de joc în adevăratul sens al cuvântului. După baraj începe sa se curețe dar drumul peiticit+denivelat. Drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 30, 2014 Autor Share Postat August 30, 2014 Ianachim are dreptate, sunt la pauza de cafea la Capra. Am venit pe C.d.Arges,pana la baraj la V.este nenorocire,din 30/40 km/h nu am scos-o. Bătaie de joc în adevăratul sens al cuvântului. După baraj începe sa se curețe dar drumul peiticit+denivelat. Drumuri bune ce a mai buna treaba pe pentru TRANSFAGARASAN este sa vii pe brasov fagaras cartisoara urci la balea cobori pana la capra si te intorci iar pe sibiu de unde vii fie acasa tot pe brasov sau pe valea oltului.... asa faci TRANSFAGARASANUL de doua ori fara sa ajungi prin KAKA DE ARGES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 30, 2014 Admin Share Postat August 30, 2014 (editat) Da, dar urcarea dinspre sud (Curtea de Arges) este mult mai frumoasa decit invers..chiar ma gandeam sa-l fac si eu saptamana viitoare.. Editat August 30, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 30, 2014 Autor Share Postat August 30, 2014 Da, dar urcarea dinspre sud (Curtea de Arges) este mult mai frumoasa decit invers..chiar ma gandeam sa-l fac si eu saptamana viitoare..care urcare mosaia pe langa vidraru bombardata??? eu zic ca de la capra este ok sa urci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Cam asa arata, si o sa mai arate ceva timp de acum incolo pe langa Vidraru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Am fost eu vineri pe Transfagarasan si intr-adevar e durere pana in baraj si dupa E strat de pietricele pe tot drumul Masinile trec in viteza pe langa tine si te umplu de praf si bineinteles mai arunca si cate o pietricica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Transfagarasanul ramane de vizitat doar pentru peisaj. Cel putin cei cu sportive chiar n-ar trebui sa se mai chinuie pe acolo. Urcarea de la Cartisoara la Balea oribila, niste sleauri din alea zgariate care te fac sa nici macar sa nu incerci sa te "dai". Criblura aia dinspre baraj e deranjanta dar nu e asa grav, nu tine chiar asa multi kilometri. Dar urmeaza alt asfalt valurit pentru deplasarea rinichilor celor cu supensii sport. De facut odata la 3-4 ani, cand uiti durerea provocata sau cumparat motoare potrivite pentru asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 KAKA DE ARGES Vaaaaaaai, ce urat vorbesti! Esti spus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate