warlock Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 - Furi articole originale traduce » Post actualizat in 16 Sep 2014 11:18 ...de ce "volumul 6"? te-ai uitat prea mult la filmul ala in 2 volume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Uita-te la descrierea video-ului, e al 6-lea, iar cei de la Kawasaki le-au numit drept volume. Ca sa fiu on-topic: cred ca va avea 200 CP + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Putere de peste 220CP si viteza de 300km/h. Se pare ca are bascula monobrat, quicker shifter si un ABS performant. Japonezii spun ca este o altfel de motocicleta care nu are nicio tangenta cu zx 10 sau zx 14 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Eu nu.mi dau seama de cadru! Ala e un ornament acolo. L.au "ducatizat"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 http://www.ninja-h2.com/ Sunt curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 un lucru i clar... RACHETA :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Nu te supara, dar cred ca-i cel putin al 3-lea topic pe tema asta. Uita-te putin pe la sectiunea cu stiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Imi cer scuze , chiar nu am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 orcum este tare h2.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Sunt curios cat de fiabil va fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 (editat) Daca le iese la elicoptere , trebuie sa le iasa si la moto. Editat Septembrie 20, 2014 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Era un topic putin mai jos, cu numele foarte clar: "Kawasaki Ninja H2" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rvltng_bstrd Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 inca o saptamana si-o vedem, culoarea cel putin n-o sa ne uimeasca:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Daca are peste 200 cai eu ii spun avion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 cu siguranta va fi ceva fain! totusi mie mi-ar placea un 500 2t... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Zvonuri cat de cat credibile o dau cu 225 cai la un "low pressure". Acum om vedea pe 30 sept ce si cum aduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Vine ziua mea , daca cineva se gandeste la un cadou si nu vrea sa dea gres , asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Vine ziua mea , daca cineva se gandeste la un cadou si nu vrea sa dea gres , asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Pentru ca distractie si marketing Kawasaki, avem azi in meniu:- priza de aer frontala:- oglinjoara stanga:- o aripioara, pentru ca aerodinamica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 nici, nici, desi or sa fie puse si ele in balanta. banuiesc un 100 cp... 100 cp ? kawa si pe scuter de 49 ar pune 50 de cai daca s ar putea. iar aberezi :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Atata fibra de carbon pe o motocicleta din fabrica? Doamne ajuta! Dar deja suna prea frumos - motor supraalimentat, fibra de carbon pentru carene si elemente aerodinamice... sper sa nu fie doar un concept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 100 cp ? kawa si pe scuter de 49 ar pune 50 de cai daca s ar putea. iar aberezi :| Nici 100, dar nici dublu. Nu cred ca va rupe gura targului cu puterea. Cuplul in schimb... Atata fibra de carbon pe o motocicleta din fabrica? Doamne ajuta! Dar deja suna prea frumos - motor supraalimentat, fibra de carbon pentru carene si elemente aerodinamice... sper sa nu fie doar un concept. Nu cred sa fie doar concept. Sau daca este, sigur o sa fie si o versiune de vanzare. Oricum, daca vine cu carene de carbon o sa fie scandalos de scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Minim 200 cp si o sa fie cea mai puternica la acea ora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Minim 200 cp si o sa fie cea mai puternica la acea ora . cu doar doi cai in plus fata de buda aia a ta de motoreta de o tot ridici in slavi... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 unde nu-i cap, vai de picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate